Instrumentering og kontrol montørarbejde

Fleming College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Instrumentering og kontrol montørarbejde

Fleming College

Instrumentering teknikere kommission, installere, kalibrere, vedligeholde og reparere komplekse måle- og kontrolsystemer, der anvendes i en bred vifte af processtyring applikationer.

Program Højdepunkter

Som en instrumentering og kontrol Technician din karriere vil være baseret på teknologi med en anvendt kant.

Denne fire-semester Ontario College Diploma program vil forberede dig til en hands-on, spændende og givende karriere i nye teknik og videnskabelige områder. Programmet giver værdifulde og efterspurgte færdigheder, der kræves i dagens proces, fremstilling, og kalibrering faciliteter. Disse omfatter, men er ikke begrænset til:

 • Processtyring, Sikkerhed, Elektriske / Elektroniske regulatorer og sensorer
 • SCADA / PLC, automation / Robotics
 • Industrielle Communications og dataopsamling

Du vil også lære nødvendige færdigheder i kommunikation, matematik, videnskab og sundhed og sikkerhed for at forbedre din viden og færdigheder til anvendelse på arbejdspladsen.

Kandidater i god stående kan deltage en uge professionelt træningsprogram hostet af Siemens Milltronics Process Instruments, som ligger i Peterborough. Denne gratis træning giver dig mulighed for at lære de ins og outs af nogle af verdens bedste instrumenter i en professionel indstilling, undervist af en certificeret Siemens professionel.

Din Lab

De tekniske commons er, hvor du vil få erfaring med at arbejde med en række forskellige instrumenter og kontroller i øjeblikket anvendes i industrien. Dette veludstyrede Anlægget består af et lavere niveau industri / fabrikken gulvareal (5000 kvadratfod) og en øvre niveau kontrol / elektroniske station område med udsigt over det (3000square fod).

ERHVERVSERFARING

Studerende i dette program kan få mulighed for at gælde for betalt sommer co-ops. Eksempler på virksomheder, der har sponsoreret co-ops inkluderer: OPG, SGS, Andritz Hydro og Opcode Systems. Co-op kører i løbet af sommeren mellem år et og to. Denne co-op giver dig mulighed for at bygge videre på din akademiske uddannelse, oplever arbejdsmiljøet og gøre værdifulde kontakter i en af ​​de mange forskellige brancher, der kræver instrumentering tekniker fagfolk.

Bemærk: Ud over undervisning og gebyrer, de studerende, der deltager i et co-op betale et gebyr (ca. $ 506,00) til administrative omkostninger i forbindelse med co-op placering.

Karrieremuligheder

Kandidater kan få beskæftigelse i industrisektoren, der bruger automatiserede eller kontrolleres teknologiske systemer, der findes i behandlingen, instrumentering, produktion, petrokemiske, elproduktion, minedrift, olie og gas, alternativ energi, atomkraft, vandbehandling / vandrensning, eller papirmasse, papir og træ forarbejdningsindustrien.

 • Instrumentering Tekniker betragtes som en frivillig handel i Canada, og mange virksomheder kræver ikke handel certificering.
 • Dette betyder at du kan arbejde i marken som en lærling, eller efter at have opnået en beslægtet toårig diplom
 • Efter opnåelse af dit eksamensbevis og arbejde i marken i et par år, kan du skrive Trade Certificering eksamen og få Certificate of Kvalifikation, hvis det er nødvendigt.

Instrumentering Technician kandidater bruge en række computing, elektromekaniske og testudstyr til at installere, fejlfinde, kalibrere, vedligeholde og reparere enkle eller komplekse måle- og styreanordninger i en række forskellige områder. Afhængigt af branche du vælger, kan en dags arbejde spænder fra kalibrering små instrumenter på dit skrivebord, for at programmere en robot til at udføre en bestemt opgave, at trodset elementerne i Alberta Oil Sands mens reparere en stor ventil.

Typiske job titler:

 • Instrumentering Technician
 • Process Technician, Process Analyst
 • Kontrol Technician
 • Automation Technician
 • Kalibrering og test Technician
 • Tekniske Sales

Muligheder for beskæftigelse på dette område forventes at stige som følge af pensioneringer, og nylige vækst i fremstillingssektoren.

For mere information om denne karriere, besøg Human Resources og kompetenceudvikling Canada Eller se videoen nedenfor om et job i instrumentering kontrol feltet.

Minimum Adgangskrav

Ontario Secondary School Diploma (eller tilsvarende) med kurser fra College (C), og Open (O) niveau, herunder:

 • 2 College (C) engelske kurser (Grade 11 eller Grade 12)
 • 1 College (C) Matematik kursus (Grade 11 eller 12)

Når (C) er den mindste kursus niveau for optagelse, (U) eller (U / C) kurser er også accepteret.

Anbefales (men ikke påkrævet for optagelse)

 • 1 College (C) kemi eller fysik kursus (Grade 12)

Modne Studerende

Hvis du er 19 år eller ældre, før klasser starter, og du behøver ikke have en OSSD, kan du skrive den canadiske Adult Achievement Test til at vurdere din berettigelse til optagelse. Det kan være nødvendigt yderligere prøvning eller akademisk opgradering til at opfylde specifikke naturligvis krav for indrejse til dette program.

Relaterede Program

Med kun 8 ekstra kurser du kan udfylde en anden diplom på Fleming i Electrical Engineering Technician programmet og opgradere med 2 eksamensbeviser i 3 år.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 semestre
Fuldtid
Price
Pris
2,015 CAD
per semester
Information
Deadline
Locations
Canada - Cobourg, Ontario
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Canada - Lindsay, Ontario
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Canada - Minden, Ontario
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Canada - Peterborough, Ontario
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Canada - Peterborough, Ontario
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Canada - Lindsay, Ontario
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Canada - Minden, Ontario
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Canada - Cobourg, Ontario
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen