Inlingua® præmie aftenprogram

inlingua® Washington DC

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Inlingua® præmie aftenprogram

inlingua® Washington DC

iPEP er en unik styr på vores fuldt fordybende inlingua® Premium Program. Klasser har vores globalt betroede inlingua® Metode plus banebrydende teknologi og ydelse uddannelse. Vi tilbyder to inlingua® Premium Evening programlægningen: iPEP 24 & iPEP 16.

iPEP 24 består af to hoveddele: den første del af programmet er en dedikeret session undervist af vores undervisere udnytte den inlingua® metode - en kommunikativ, interaktiv tilgang, der gør det muligt for eleverne at opnå dybere flydende hurtigere. Eleverne taler 70% af tiden!

Studerende derefter flytte til en computerbaseret møde inlingua® Online træning styret af vores lærere. Studerende er i stand til at fokusere på grammatik, mens de udfører den væsentlige opgave at skrive på en engelsk tastatur - et centralt element til at skrive kollegium essays eller business rapporter.

iPEP 16 elever er til stede for alle de in-class instruktion ved hjælp af den meget effektive inlingua® Method. Nye emner, ordforråd og strukturer fra klassen suppleres af uafhængig undersøgelse.

iPEP 24 bekvemme tidsplan er 5: 00-9: 30 pm mandag til torsdag (passende for F-1 visum). iPEP 16 tidsplan er 5: 00-8: 12:00 mandag til torsdag (ikke godkendt til F-1 visum).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
4 - 8 uger
Price
Pris
135 USD
Promotion $ 135 / uge (tidsbegrænset)
Information
Deadline
Locations
USA - Washington, District of Columbia
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
USA - Washington, District of Columbia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen