Læs den officielle beskrivelse

Om

Denne korte kursus vil lede deltagerne gennem de ultimative modetrends i moderne indretning. Det omfatter definitionen af ​​en stil gennem indretning af et detailrum eller et hotel, der hjælper deltagerne med at forbedre deres æstetiske sans og færdigheder i décor. Dette kursus vil udfordre deltagernes evne til at fortolke interiører og hjemindsamling, deres brug af komplementære stilarter, farver og lyseffekter via en faglig tilgang til læring.

Uge 1

Deltagerne introduceres i planlægningen af ​​et indretningsrum gennem en analyse af nutidens tendenser i branchen og til brug af moderne projektplanlægningsteknikker. De får en forståelse for, hvilke stilarter og æstetiske sprog der er mere egnede til mode trend luksus boliger, og hvordan brugen af ​​kreativt forskede elementer og billeder uddyber et koncept.

Uge 2

Deltagerne arbejder på at skabe et projekt for et indvendigt rum med en analyse af de materialer, der skal bruges, og fremhæve passende farveskemaer for at skabe harmoni for en moderne atmosfære. De vil få et overblik over designprodukter på trend sammen med en forståelse for udviklingen i moderne hjemsamlinger. Analyse af indretning og belysning hjælper yderligere med at forstå betydningen af ​​æstetisk opfattelse og stil anvendt på indretningsrummet.

Uge 3

I den sidste uge undersøger deltagerne yderligere belysningsdesignløsninger, der bruges til at skabe unikke og atmosfæriske rum. De vil sigte mod at skabe et endeligt designforslag, der definerer hvert aspekt af projektprocessen baseret på en forståelse af begrebet global luksuslivsstil. Forslaget vil være kulminationen af ​​de første to uger af indsatsen med præsentationen af ​​et sidste interiørprojektlayout, understøttet af visuel forskning.

Rejser og oplev hovednøgleforretninger. Denne unikke oplevelse vil give deltagerne en virkelig international indsigt i den europæiske tilgang til kreativitet og modehandel. De forskellige modehovedstæderes forskelligartede kulturhistorier giver hver by sin egen individuelle på den globale modeindustri. Forskellige kulturelle og historiske påvirkninger kombineret med nye forbrugertendenser og vækstmarkeder giver hver by sin egen individuelle skråning på den globale modeindustri, samtidig med at der produceres nøglestyrker; London om designkoncept og inspiration, Paris på business, Milano på styling og en valgfri fjerde uge i Firenze om herretøj, mode og kunst, i Shanghai på den fremtidige modeøkonomi, eller alternativt i Miami USA, undersøger fænomenet street stil, fritidstøj og luksus. I hver by får deltagerne mulighed for at udvikle et kreativt projekt relateret til en fagspecialitet. Under kursets muligheder tilbydes internationalt anerkendte modeudstillinger og udstillinger, hvor det er muligt.

* Avocational short courses er ikke licenseret af Kommissionen for Uafhængig Uddannelse. Disse afocational korte kurser er ikke beregnet til beskæftigelse.

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurser fra Istituto Marangoni - Miami »

Senest opdateret October 22, 2018
This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 uger
Price
5,000 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date