Hvis du har særlige sproglige behov, eller hvis din arbejdstid er ikke kompatible med faste kursus tidsplaner, private lektioner er svaret: - Kurset program og tidsplan er etableret i henhold til dine behov.

  • Du kan starte eller stoppe kurset, og udskyde eller aflyse lektioner med et minimum af formaliteter.

Ikke alene dit kursus mål, men også din personlige læringsstil vil bestemme den måde, vi underviser for at opnå optimale resultater.

En gratis evaluering niveau og behovsanalyse gennemføres i begyndelsen af ​​dit kursus og regelmæssige vurderinger vil måle dine fremskridt i løbet af kurset.

Hertil kommer, at studerende i en privat kursus har ubegrænset adgang til Multimedia Learning Centre uden ekstra beregning. Vores MMLC er udstyret med computere, videoer og lytteøvelser samt en bred vifte af materiale til alle niveauer i en række sprog.

Uanset om dit mål er at overleve på det sprog, at børste op på passiv viden eller bruge det på et professionelt niveau, vores kvalificerede lærere er i stand til at opfylde dine behov.

Priserne for en 15 timers abonnement

1 eller 2 deltagere: - Fr. 1500 .-- (Fr. 100. - pr 60 minutter). - Registrering og materialer Gebyr: Fr. 100, per person

Se 3 flere kurser fra ASC International House Language School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Price
100 CHF
hver 60 min
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date