ielts forberedelseskursus

New Zealand Institute of Studies

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

ielts forberedelseskursus

New Zealand Institute of Studies

IELTS forberedelseskursus

IELTS er den International English Language Testing System, verdens 's gennemprøvede engelsk sprogtest. Tæt på 6000 organisationer og mere end 1,4 millioner testdeltagerne verden tillid og anerkender IELTS som et sikkert, gyldig og pålidelig indikator for virkelighedstro liv evne til at kommunikere på engelsk for uddannelse, immigration og professionel akkreditering.

IELTS i fællesskab ledes af British Council, IDP: IELTS Australien og University of Cambridge ESOL eksamen (Cambridge ESOL) gennem mere end 500 steder i 130 lande.


Klasse Beskrivelse

NZIoS tilbyder IELTS forberedelse klasser som følger:

Intensive IELTS / IELTS Workshops

Intensiv IELTS = Dette er en fuldtidsansat IELTS forberedelseskursus. Vores IELTS klasse hjælper eleverne til at stifte og forberede sig til at være klar og succesfuld i IELTS test.IELTS klasse bliver undervist af en erfaren IELTS Examiner, der fuldt ud forstår eksamen processen og kriterierne kræves.

IELTS Workshops = Disse workshops er udviklet til at give de studerende med den viden og praksis klar til at tage IELTS eksamen. De er designet specielt til de studerende, der overvejer at tage IELTS eksamen i den nærmeste fremtid. IELTS Workshops er opdelt i to sektioner, Tutorial og Seminar sektion.

IELTS Tutorial Workshop fokuserer på studerende, der arbejder i små grupper eller en-til-en med læreren, hvor de studerende er i stand til at modtage intensiv information og viden.

IELTS Seminar Workshop studerende deltage i en stor forelæsning gruppe, hvor læreren taler om færdigheder, tips og strategier for at tage IELTS eksamen. Dette er mindre intens og har mindre personlig kontakt med læreren. Men det er velegnet til de studerende, der kun kræver få nogle vigtige punkter og strategier for eksamen.

I almindelighed vil de IELTS Workshops tillade studerende at øve og forberede sig til den egentlige IELTS test med en højt kvalificeret og erfaren IELTS Teacher.


Graduate Profile

Studerende, der fuldføre disse IELTS-programmer vil være:

  • Fuldt forberedt til IELTS eksamen
  • Stand til at styre tiden effektivt, mens du sidder en IELTS eksamen
  • Stand til at forstå karakteren af ​​de eksamensspørgsmål og forventninger eksaminator.
  • Få højere score resultater
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Mar. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
New Zealand - Auckland, Auckland
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Mar. 2019
New Zealand - Auckland, Auckland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen