Read the Official Description

Den Ibmec International Academy 2017 er et intensivt business kursus for bachelor-og kandidatstuderende, hvor den studerende vil have en uge klasser i juli måned 2017 på Ibmec Business School, som ligger i Rio de Janeiro.

Det sigter mod at organisere de forskellige aspekter af erhvervslivet i et blomstrende land som Brasilien. Dækker Financial Markets, udenrigshandel, Law, Logistiske aspekter og ikke kun gennem et økonomisk synspunkt, men ud fra et politisk perspektiv. I betragtning af styrken i det land, sportspladsen, tilbyder vi også et kursus med fokus på sport management og dens business industrien.

IBMEC_TOP

KURSER

Business i Brasilien (20 timer arbejdsbyrde, 3 ECTS)
Brasiliansk lov (20 timer arbejdsbyrde, 3 ECTS)
Brasilien: Fortid, nutid og fremtid (20 timer arbejdsbyrde, 3 ECTS)
Sports Management (20 timer arbejdsbyrde, 3 ECTS)
Finansielle markeder (20 timer arbejdsbyrde, 3 ECTS)
Brasiliansk Logistik (20 timer arbejdsbyrde, 3 ECTS)

MÅLGRUPPE

Unge voksne i akademisk uddannelse, udenlandske studerende med ivrig interesse i branchen området.

ANVENDELSE

De studerende kan ansøge om Singular program, hvor de tager en tyve-timers kursus i en uge, Delvis Program har en fyrre-timers kursus planlagt til uge, eller endda et intensivt program, der indeholder en tres-timers arbejdsbyrde. Desuden Eleverne kan frit vælge mellem de seks kurser, Ibmec International Academy vil tilbyde at have mulighed for at forme deres program i henhold til deres væsentligste interesser.

IBMEC_FEES

Excelencia do Ibmec - Excellence in Business

Med mere end 45 års erfaring, Ibmec er en af ​​Brasiliens førende business skoler. Vi adskiller sig fra andre institutioner, som vi præsenterer et pædagogisk metode med DNA kraftigt støttet af erhvervslivet, et fakultet bestående af mestre og læger med markedet erfaring, samt aftaler med flere førende institutioner, der tilbyder international erfaring til studerende. Ibmec har over 50 forskellige partnerskaber med ikke-brasilianske Institutter, der modtager og sender omkring 300 studerende om året på vores udvekslingsprogrammer.

Aspectos Turísticos - studere i Brasilien

Når du besøger os blive forbløffet over den varme brasilianske folk og rigdommen i løb. Nyd vores smukke strande og landskaber, i modsætning til det livlige natteliv.

IBMEC_APPLY

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Ibmec »

This course is Campus based
Start Date
Mar. 2019
Duration
1 uge
Fuldtid
Price
Contact school
Deadline
Contact school
By locations
By date
Start Date
Mar. 2019
End Date
Contact school
Application deadline
Contact school

Mar. 2019

Location
Application deadline
Contact school
End Date
Contact school