Højere Diploma i Bagværk og Kager Kunst
International Culinary Institute
Nøgleinformation
Campus placering
Hong Kong, Hongkong
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
HKD 59.000 / per year *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* Per år. Studieafgifterne for det akademiske år 2021/22 er i øjeblikket under gennemgang
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Billede med tilladelse fra Erhvervsuddannelsesrådet
Programmål
Udstyrer studerende med ledelseskendskab og færdigheder og praktiske anvendelser i bagning og bagværk for at forberede dem på tilsynsroller i branchen;
Kultiverer studerendes opfattelse af livslang læring og udvikler studerende til at være selvstændige elever med lokal, national og global vision for videre studier og faglig udvikling i gæstfrihedsbranchen;
Udstyrer de studerende med den nødvendige tekniske og faglige viden og færdigheder, indledningsvis på paraprofessionelt niveau, via blanding af teoretisk og praktisk anvendelse.
Karriereudsigter
Der ydes jobplaceringsassistance for at gøre det lettere for vores kandidater at starte deres karriere i operative stillinger i konditorier, bagerier, caféer, restauranter, hoteller, resorts, temaparker, klubhuse og mere. Efter at have erhvervet professionel erfaring kan de gå videre til tilsynsstillinger som Demi-Chef, Chef de Partie og Pastry Sous Chef. Udstyret med ledelse, der ved, hvordan bageri- og konditordrift kan være, og forretningsstuderende kan også vælge at åbne deres eget bageri, konditori eller café.
Billede med tilladelse fra Erhvervsuddannelsesrådet
Professionel anerkendelse
Institut for gæstfrihed (IOH)
- Kandidater, der har gennemført programmet med succes, er berettigede til at ansøge om tilknyttet karakter af medlemskab.
- Studerende, der studerer madlavning og cateringprogrammer, skal tage madhygiejne- og sikkerhedsmodulet. Succesrige kandidater tildeles "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors", der er anerkendt af Food and Environmental Hygiene Department i Hong Kong.
- Kandidater fra højere grad i bagning og wienerbrødskunst, der opfylder følgende adgangskrav, kan deltage i det tyske handelstestkvalifikationssystem. Succesrige kandidater tildeles "Certified Pastry Cook", der tilbydes i fællesskab af International Culinary Institute og Handwerkskammer Koblenz (Chamber of Skilled Crafts) HwK Koblenz, Tyskland.
- Minimum 22 år
- Minimum 1 års relevant erhvervserfaring
- Relevant certifikat inden for hygiejne og sikkerhed (grundlæggende fødevarehygiejnecertifikat til hygiejneansvarlig)
Generelle adgangskrav
Graduate fra gymnasiet med påvist engelsk sprogfærdigheder, f.eks. IELTS ved 5,0 eller tilsvarende.
Ansøgningerne bedømmes individuelt af den pågældende afdeling.
Indlæggelser
Læreplan
Professionel anerkendelse
Institut for gæstfrihed (IOH)
- Kandidater, der har gennemført programmet med succes, kan ansøge om medlemskab af Affiliate-klassen.
- Studerende, der studerer madlavning og cateringprogrammer, skal tage modulet om fødevarehygiejne og -sikkerhed. De beståede kandidater får tildelt "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors", som er anerkendt af Food and Environmental Hygiene Department i Hongkong.
- Kandidater med en højere bager- og konditoreksamen, som opfylder følgende adgangskrav, kan deltage i det tyske kvalifikationssystem for fagprøver. De beståede kandidater får titlen "Certificeret konditor", som udbydes i fællesskab af International Culinary Institute og Handwerkskammer Koblenz (håndværkskammeret) HwK Koblenz, Tyskland.
- Mindst 22 år gammel
- Mindst 1 års relevant erhvervserfaring
- Relevant certifikat i hygiejne og sikkerhed (grundlæggende certifikat for fødevarehygiejne for hygiejnesupervisor)
Galleri
Karrieremuligheder
Der ydes hjælp til jobformidling for at gøre det lettere for vores kandidater at starte deres karriere i operative stillinger i konditorier, bagerier, caféer, restauranter, hoteller, resorts, forlystelsesparker, klubhuse og meget mere. Når de har fået erhvervserfaring, kan de avancere til stillinger som f.eks. halvkok, chef de partie og souschef i konditori. Udstyret med ledelsesviden om bageri- og konditorioperationer og forretning kan de studerende også vælge at åbne deres eget bageri, konditori eller café.