Hybrid opstart praktik dublin

Corkscrew Startup School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Hybrid opstart praktik dublin

Corkscrew Startup School

Slutte sig til os til en unik 28 Day Hybrid StartUp Praktik og udvikle din kreativitet, initiativ og lederegenskaber ved at lære om business opstart på en af ​​byens mest innovative cowork rum.

Invester i din fremtid

Lær en iværksættertankegang og blive ultra-beskæftigelsesmuligheder. Rejse til Dublin

Bliv medlem af Facebook og Google i et af Europas mest iværksætter-hovedstæder.

Hybrid Praktik

En blanding af studier i udlandet og erhvervserfaring i en opstart miljø.

Hybrid "StartUp" Praktik

Vi tror Praktik Programmer bør være mere end bare arbejde erfaring, det er derfor vi har udviklet vores unikke Hybrid StartUp Praktik at fokusere på at udvikle vigtige beskæftigelsesegnethed færdigheder gennem en verden af ​​nystartede. Vores nyskabende program blander erhvervserfaring på et af de mest iværksættervirksomheder cowork rum i Dublin med praktik på, hvordan man skaber en gennemførlig forretningsidé og tage det til markedet med minimal risiko og investeringer. Med personlig mentor, hands-on træning og fremragende feedback, kan du stole på os til at levere et program, der er perfekt til dig.

Hvad er en hybrid StartUp Praktik?

Hos Corkscrew føler vi, at Praktik udbydere har en forpligtelse til at udvikle praktikanter til deres fulde kapacitet, og at oplevelsen er mere end blot en organisationer navn på et CV. Siden 2011 har vi udviklet et unikt program, der bruger praktisk erhvervserfaring og opstart uddannelse til bedst udvikle deltagerne faglige og personlige egenskaber inden iværksættermiljøer. Vi vil gerne vise dig, at starte en virksomhed er for alle. De vitale færdigheder, som du lærer, når du starter en virksomhed venture kan anvendes i alle aspekter af arbejdslivet, uanset om du er på vej til beskæftigelse, uddannelse eller iværksætteri.

Den StartUp Træning

Vores unikke EU akkrediteret StartUp Training Program tager dig gennem en iværksætter rejse fra, hvordan man gnist denne første kreative idé at teste det business gennemførlighed og kickstarte med minimale ressourcer. Vi anvender de nyeste begreber og teorier med praktiske udfordringer for at udvikle de centrale færdigheder i en opstart professionel herunder kreativ problemløsning, initiativ og lederevner. Den StartUp uddannelse er den perfekte introduktion til en verden af ​​iværksætteri og vil introducere dig ind i den unikke og innovative verden af ​​Corkscrew Thinking.

The Work Experience

Real time erhvervserfaring er den mest kritiske element i traditionelle praktikophold, så på vores Hybrid StartUp Praktikophold vi sikre, at du droppe den fotokopiering og kun arbejde på vigtige forretningsmæssige projekter for vores udvalgte virksomheder. Da alle virksomheder er bosiddende på det valgte cowork placering du får mulighed for at ikke kun arbejde med din valgte virksomhed, men også netværk med virksomhedsejere og iværksættere fra en række brancher og sektorer fra finansiering til mode.

Den Coworking Space

For noget til at vokse og blomstre, du har brug det perfekte miljø, det er derfor vi har taget beslutningen om at køre alle vores unikke Hybrid StartUp Praktikophold fra innovative cowork rum i nogle af verdens mest iværksættervirksomheder byer. Mangfoldigheden af ​​beboere og energi fra de udvalgte coworking rum giver det ideelle sted til at stimulere kreativ tænkning og opstart muligheder samtidig på programmet. Du vil få mulighed for at netværke og lære af erfarne iværksættere og erhvervsfolk på tværs varieret sektorer.

I din fritid

Uden for programmet, vores deltagere ofte gerne kombinere deres erfaringer med besøg og erfaringer på tværs af Irland. Mens du skal arbejde hårdt på kreative udfordringer i løbet af ugen, så husk, at weekender er din egen, og du er fri til at rejse hvorhen du vil. Uanset hvad du beslutter dig om, proptrækker mentorer er glade for at hjælpe med eventuelle rejseplaner du foretager. Så hvorfor ikke tage et stykke tid ud og opleve det bedste af irsk kultur?

Program Statistik

  • 28 Day Hybrid StartUp Praktik i udlandet i Dublin, Irland
  • Velegnet til enhver person med interesse for iværksætteri og business opstart
  • Lær de vitale færdigheder for beskæftigelse, iværksætteri og videreuddannelse
  • Velegnet til enhver karriere fokus herunder gæstfrihed, erhverv, turisme, HR og marketing
  • Vores tidligere deltagere har givet os overvældende positiv feedback og en samlet oplevelse rating på 98,3%
  • Langsigtet støtte til rådighed for dem, der går ind i iværksætteri
  • En sjov og interessant rejse oplevelse for kandidater fra alle baggrunde

StartUp Training Camp

Hver dag i Hybrid StartUp Praktik vil bringe nye udfordringer og praktiske erfaringer gennem Startup Training elementer, herunder en række forskellige aktiviteter, spil, workshops, præsentationer og andre kreative øvelser til at få dig tænkning og læring effektivt. Den tilgang, vi tager, er at give så meget praktisk erfaring med erhvervslivet, som vi kan, og vi tager en meget unik tilgang til andre business kurser. Nogle øvelser vil blive ledet af mentor, mens andre bære en tung vægt på gruppen og selvstændige læring. Vær forberedt på at prøve nye ting, lave fejl og lære en masse undervejs!

The Work Experience

På enhver form for Praktik relevant erhvervserfaring er en vital del af læring og udvikling proces, på vores Hybrid StartUp Praktik vi håndplukke cowork beboere til projektarbejde, der vil udfordre deltagerne i en virkelig verden erfaring. Vi har fjernet fotokopiering, kaffe og generel kontor, der normalt er tildelt praktikanter og erstattet dem med klient projektarbejde, der giver konkret erhvervserfaring for dit CV. Du vil arbejde i små teams i løbet af de sidste 4 uger på konsulentbasis for dit valgte klient giver en reel følelse af ejerskab af det arbejde, du færdig.

Hvad du vil udvikle

Consulting Experience

Lær at arbejde med en klient fra at udvikle stærke forretningsforbindelser til at forstå de vigtigste elementer i deres forretning. Du vil forbedre tilliden i forbindelse med erfarne erhvervsfolk og forbedre netværk evner.

Projektledelse

Lær grundlæggende business projektledelse færdigheder, herunder planlægning, tidsstyring, kommunikation og arbejder på at deadlines.

Tekniske færdigheder

Lær en række tekniske færdigheder er nødvendige for at opfylde realtid arbejde projekt fra at analysere konkurrenter og kundernes mål for at udvikle og rådgive om SEO og online marketing kampagner.

Genoptag og Self Brand

Forbedre din professionelle færdigheder og lære vitale beskæftigelsesegnetheden og networking teknikker, der vil hjælpe dig med at skille sig ud fra konkurrenterne, herunder øge dit cv og forstå hvordan man kan fremme din egen-brand.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Mar. 2019
Juni 2019
Duration
Varighed
28 dage
Fuldtid
Price
Pris
1,950 USD
eller $ 3450 med 4 uger indkvartering og transport til lufthavnen.
Information
Deadline
Locations
Irland - Dublin, County Dublin
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Juni 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Mar. 2019
Irland - Dublin, County Dublin
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Juni 2019
Irland - Dublin, County Dublin
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Juli 2019
Irland - Dublin, County Dublin
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen