Read the Official Description

Humor og magt i Media Society

Arrangør:

Institut for Social Research, University of Helsinki

Relaterede Degree programmer:

  • Kandidatuddannelsen i Global Politik og Kommunikation
  • Politiikan ja viestinnän maisteriohjelma

DATOER:

8.-2017/08/24

PRISER:

850-1400 EUR

CREDITS:

5 ECTS

KOORDINATOR:

Joonas Koivukoski

Target studerende

Kurset er designet til kandidatstuderende på samfundsvidenskab, medier og kommunikation, journalistik, kulturstudier, politik, litteratur, kunst, eller sociologi.

Synopsis

Humor, medier og magt er sammenflettet på mange forskellige måder. Offentliggørelse af politik er mere underholdende-orienteret end før, og vores underholdning handler politik mere eksplicit. Dette kursus undersøger, hvordan politikere, annoncører, aktivister, satirikere, og vi som publikum bruger humor til at få mening ud af aktuelle emner og vores liv. Den stigende betydning af salgsfremmende og populærkultur, samt humor skandaler og TV satire, udforskes for at give et overblik over politik humor.

Kurset tilbyder foredrag og workshops for at analysere nutidige medieret humor fra forskellige perspektiver.

Læringsmål

I løbet af kurset vil de studerende lære de grundlæggende begreber og teorier til forståelse moderne medieret humor. Gennem klassiske teorier om humor den studerende kan identificere kognitive, sproglige og psykologiske funktioner af humor, mens perspektiver sociologi, politologi og kommunikation undersøgelser giver mulighed for at analysere sociale funktioner medieret humor.

Efter endt kursus vil de studerende være i stand til at analysere komplekse empiriske tilfælde af medierede humours forestillinger og tekster. De vil forstå, hvordan bestemte historiske, kulturelle, politiske og teknologiske sammenhænge giver rammer for humoristiske tekster og deres fortolkning. De studerende vil også anerkende den tvetydige karakter af humor, dens paradoksale konsekvenser og de modstridende fortolkninger det kunne fremme.

Teamwork, diskussioner og præsentationer vil give de studerende til at udvikle deres sociale færdigheder i et multikulturelt miljø. Præsentationer og individuelt arbejde også udvikle analytiske og retoriske færdigheder er nødvendige i akademiske miljøer.

Kursus format og undervisningsmetoder

Forelæsninger, gruppearbejde og præsentationer, individuel opgave (et essay og dens forelæggelse)

Midler og kriterier for vurderingen

Bestået / ikke bestået: baseret på aktiv deltagelse (25%), gruppe wok og præsentationer (25%) og individuel opgave (50%)

Program taught in:
Engelsk

See 19 more programs offered by Helsinki Summer School »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
17 dage
Fuldtid
Price
850 EUR
850-1400 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date