Denne ene års program giver dig en grundig grundstødning i den næste fase af elektrisk og elektronik undersøgelse. Det er designet til at give dig en bred forståelse af industrien, mens så du kan udvikle dine egne faglige færdigheder.

Det er en praktisk og faglig program, der er yderst relevante for dit arbejdsmiljø. Som du fremskridt gennem programmet er der en mulighed for at fokusere på de mere computer påvirket områder El / Electronic Engineering.

Adgangskrav:

Ansøgere skal have gennemført og bestået den fulde HNC (10 enheder) i El / Electronic Engineering International Students også kræve en IELTS score på 4,5 i alle områder eller en tilsvarende engelsk kvalifikationer

Hvad vil du lære:

  • Data kommunikation og netværk - Elektronik - Programmable Logic Controller - Control Systems og Automation - Computing Concepts - Yderligere Matematik underlagt forandring

Hvordan kurset vurderes:

Selv om dette program studerende vil blive vurderet ved hjælp af en række forskellige metoder; skriftlige opgaver, som normalt numerisk karakter, praktisk vurdering ved hjælp af simulatorer eller faktiske (både individuel og gruppebaseret), sammen med projektarbejde komplet med præsentationer (individuel og gruppe). Alle vurderingsmetoder er designet til at indeholde vigtige færdigheder, som kan overføres til arbejdspladsen.

Læring og undervisningsmetoder

Metoder til læring og undervisning er designet til at støtte studerende i at blive aktive medlemmer af en lærende samfund. Studerende vil blive forventes at arbejde sammen i et uformelt miljø samt i formelle klasser, hvor en kultur af værdighed, høflighed og gensidig respekt med personale og deres jævnaldrende er afgørende. En række metoder vil blive anvendt, såsom foredrag, seminarer og praktiske øvelser.

Beskæftigelse oplysninger:

Efter en vellykket gennemførelse af denne kvalifikation kandidater vil blive udstyret med den viden og færdigheder til at forfølge en ny karriere, eller rykke et eksisterende i Engineering sektor. Engineering karriere kan begynde med arbejdsmuligheder med små til mellemstore virksomheder organisationer (virksomheder med under 250 ansatte), eller med de nationale og multinationale organisationer.

Mange går også på selvstændig virksomhed som normalt ikke muligt, indtil en kandidat har flere års erfaring. Andre kandidater vil gå på at arbejde for store organisationer, der kan omfatte roller i teknisk ledelse; engineering vedligeholdelse og service, projektledelse, design engineering, planlægning eller arbejder på store infrastrukturprojekter i forbindelse med den tekniske og byggeindustrien.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 1 flere kurser fra University Centre Grimsby »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
7,000 GBP
årligt.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date