Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor skal du lære HINDI sprog?

Mere end 365 millioner mennesker taler Hindi verdensplan.

 • Hindi anses for at være den fjerde mest talte sprog i verden, bag mandarin kinesisk, engelsk og spansk.
 • Hindi er hovedsageligt tales i Indien og sydlige del af Nepal. Uden for Indien taler også i en væsentligt større antal indiske diaspora, der bor i Mauritius, Fiji, Surinam, Trinidad og Tobago, USA, Storbritannien, Canada, UAE, Saudi-Arabien, Australien og Sydafrika, Yemen, Uganda, Singapore, New Zealand & Tyskland hindi.
 • Indien tiltrækker masser af udlænding turister hvert år for sin rige kultur og historie. Mens rejser gennem Indien og udforske dets kultur, er det mere mening, når du kan kommunikere på hindi.
 • Indien kommer op som en hurtigst voksende globale økonomi. Uanset om du har at gøre i erhvervslivet, informationsteknologi, videnskab, medicin, yoga, Ayurveda eller digitale medier, Indien er en stadig vigtigere tilstedeværelse globalt og de taler hindi.
 • Mange virksomheder ønsker at udvide deres aktiviteter og salg til det sydlige Asien vil rekruttere folk, der er fortrolige med hindi og den indiske kultur til at markedsføre deres produkter til en hindi-talende befolkning.
 • Indisk kultur er begyndt at påvirke den vestlige kultur. Mange Hindi ord er langsomt breder sig til andre sprog. Samtidig vestlige tøj s og modebranchen har voksende indflydelse af indisk kultur og couture.
 • Vestlig film og musik er i stigende grad præget af indiske traditioner. Indiske film ( "Bollywood") er den anden mest produktive i verden, bag Hollywood. Indisk musik bliver mere og mere indflydelsesrige i mainstream musik i USA. Du kan opleve, at Hindi hjælper dig med bedre at forstå dialoger og tekster fra verdens superstjerner.
 • Kendskab til Hindi åbner dørene til studiet af poesi, filosofi, hellige tekster og sang, der er sjælden for vesterlændinge. Hindi er en smuk, gammel, elegant og udtryksfuld sprog.
 • YOGA praktiseres af mange mennesker verden over. Dette er en gammel indisk praksis. Det bliver lettere at forstå ordene fra gamle YOGA Sutra skrevet på sanskrit, hvis du kender hindi.
 • Hindi er et af de ældste sprog i verden (nedstammer direkte fra sanskrit) og er en af ​​de nemmeste og mest logiske sprog at læse, skrive og udtale.
 • Den grammatik Hindi er meget let og lignende til engelsk grammatik. Der er næsten ingen grammatiske begreber, som ikke findes på engelsk.
 • Den Devanagari manuskriptet til Hindi er ansat til at skrive flere andre sprog i Sydasien, herunder nepalesisk, Marathi, og sanskrit. Det er også tæt knyttet til punjabi (i Indien), bengalsk, Gujarati, og oriya.

Funktionelle Kurser i Hindi sprog på LANGÉCOLE

 • Klasser er udført på vores Bangalore, Delhi, Hyderabad og Mumbai-centre i weekender og hverdage.
 • Alle klasser er dynamiske og stimulere eleverne til at kommunikere på det sprog, de lærer.
 • Alle vores foredrag udføres af indfødte eller tosprogede fagfolk med erfaring i udlandet.

INTRO til Hindi (6 timer)

I dette kursus vil den studerende blive introduceret til Hindi sprog med første par overlevelse sætninger og kultur i Indien. Dette er velegnet til dem turist her i Indien for kun få dage og ønsker at afhente nogle ord og linjer for at gøre det nemmere at få venlige med mennesker og forstå lidt at hvordan at stille nogle spørgsmål.

Overlevelse HINDI (18 timer)

I denne korte kurset vil den studerende blive introduceret til Hindi sprog med overlevelse sprog og sætninger med kultur i Indien. Dette er velegnet til dem turist her i Indien for få dage og ønsker at afhente nogle ord og linjer til at gøre det lettere at komme sammen med folk og forstå lidt at hvordan at stille nogle spørgsmål og besvare dem. Nogle grundlæggende hovedforpligtede at forhandle med auto-ricksaw, købe bus, er togbilletter osv undervist i dette niveau.

HINDI begynderniveau A1.1 (50 timer)

I dette kursus vil den studerende blive introduceret til hindi sprog, lære den grundlæggende overlevelse sprog og gøre sætninger ved hjælp Hindi udtryk. Dette kursus undervises ved hjælp af latinske scripts, som gør det lettere at forstå og afhentning sproget i meget kort tid. Dette er velegnet til dem udlænding, til ikke Hindi højttalere, der bor i Indien for få måneder til år, og ønsker afhente og forstå hindi sprog. Dette er en praktisk funktionelt Hindi kursus at gøre dig kommunikere i forskellige situationer.

HINDI BASIC LEVEL A1.2 (50 timer)

Dette kursus er fokuseret på at udvikle grundlæggende niveau samtale færdigheder og skrivefærdigheder i Hindi sprog. Ved slutningen af ​​kurset, vil de studerende være i stand til at starte samtalen ved at bruge udtryk, grundlæggende grammatik og almindelige ord i det daglige liv. De vil også blive indført med Devanagari script og begynde at skrive sætninger ved hjælp af scriptet. Dette niveau af kursus undervises på latin og devanagari script.

HINDI Mellemniveau A2 (100 timer)

I denne intensive kursus vil de studerende lære nye grammatik lektioner og vil forbedre hans / hendes læsning, skrivning og talefærdigheder. Ved afslutningen af ​​kurset vil de være i stand til at kommunikere om flere emner ved hjælp af forbedret grammatik og udtale.

HINDI ADVANCE NIVEAU B1 (100 timer)

Den studerende vil læse og tale om en bredere vifte af emner, og også vil lære mange idiomatiske udtryk, der almindeligvis anvendes i Hindi talende lande. De vil også lære komplekse grammatik lektioner og ville være i stand til at kommunikere i komplekse sætninger i slutningen af ​​kurset.

HINDI EXPERT-I NIVEAU B2 (100 timer)

Dette kursus er fokuseret på at udvikle oversættelse og forhånd niveau samtale færdigheder på hindi. Ved slutningen af ​​kurset, vil de studerende være i stand til at starte deres karriere som tosproget oversætter og ville være i stand til oversættelse forskellige tekster på engelsk<>Hindi par. De vil også være i stand til også kommunikere flydende med forudgående niveau kommunikationsevner i hindi.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra LangÉcole - A School of Languages »

This course is Campus based
Start Date
Juli 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Juli 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Juli 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date