Helikopterpilotprogram

Generelt

Program beskrivelse

Er du interesseret i at blive en helikopterpilot?

Det siges ofte, at det bedste kontor er et cockpit. At være helikopterpilot kommer med fantastisk udsigt, utrolig frihed og adrenalinpumpende eventyr. At tage en maskine op i himlen er spændende og nogle gange livsændrende. Det er ikke underligt, at der er en eksploderende efterspørgsel efter piloter startende i 2020.

Fra 2020 til 2036 forventes efterspørgslen efter helikopterpiloter at stige, hvilket efterlader mangel på op til 49.000 piloter, ifølge store luftfartsselskaber som Boeing og Airbus. Men hvorfor?

Det er fordi behovet for piloter overalt i verden stiger, men alligevel er der få FAA-godkendte skoler, der træner helikopterpiloter. Samtidig går mange piloter på pension, hvilket yderligere forværrer manglen.

Dette kan være en af de største muligheder for at blive pilot siden helikoptere blev opfundet. Men hvad skal der til for at blive pilot?

Senest opdateret Okt 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

This is a new college at SUU. We are still getting everything organized and appreciate your patience. Our Departments are: Aviation Computer Science and Information Systems Engineering and Technology ... Læs mere

This is a new college at SUU. We are still getting everything organized and appreciate your patience. Our Departments are: Aviation Computer Science and Information Systems Engineering and Technology Mathematics Minimer