Read the Official Description

Programoversigt
Avanceret viden om den nyeste forskning spørgsmål

&nbsp

Hedgefondene programmet forsøger at forklare, hvorfor hedgefonde har været så attraktive i de senere år, og overvejer, om denne forestilling er bæredygtig.

&nbsp

Begyndende med en oversigt over de hedgefondsektoren, det gennemgår forskellige hedge fond investeringer modeller i eksistens. Fremskridt i forskningen er indført for at skabe en samlet ramme, der omfatter en bred vifte af hedgefond-strategier.

&nbsp

Denne ramme er derefter brugt til at demonstrere, hvordan hedge fond investeringer modeller adskiller sig fra de gensidige fonde, og hvordan Alpha'er måles. Programmet bygger på den forskning, der udføres på BNP Paribas Hedge Fund Centre.

&nbsp

&nbsp

Co-sponsoreret af CFA Institute


Programmet er både fagligt stringent og tilpasset med professionel praksis. CFA Institute medlemmer, der afslutter programmet vil få 24 løbende faglig udvikling kredit timer.

&nbsp

Indhold


Programmet profiler investorer i hedgefonde og analyserer, hvordan de vælger data og indeks til at måle hedgefond resultater. Det beskriver de specifikke kriterier, der er involveret i hedgefond manager udvælgelsesprocessen og den deraf følgende kontraktforhandlingerne. Funktioner såsom højt vandmærke eller forhindring satser, der er specielle for hedgefonde, der indføres.

&nbsp

Under ansøgning til programmet, vil deltagerne blive bedt om at indsende tre spørgsmål, de gerne vil se programmet svaret. Fakultetet vil derefter bruge disse spørgsmål til at bestemme vægten lagt på specifikke emner.

&nbsp

Centrale emner kan nævnes:

 • tilbagevenden nedbrydning i alpha-og beta tværs af en række hedge fond handel strategier via avancerede statistiske teknikker
 • persistens af alpha, om alder, kapitalstrømme og størrelse ondt alpha
 • hvordan incitamenter for ledere (delta af indkaldelsen muligheden for incitamentet honorar kontrakten) vedrører fremtidige præstationer
 • effekten af ændrede investorernes forventninger og regulering (UCITS III)
 • hvad futur e af industrien kan være, i betragtning af den kopier eller kloner, der bliver tilbudt.


Fordele


Fordele til deltagerne


Programmet bygger på den nyeste forskning udført både på London Business School og andre førende universiteter, og afspejler den nyeste tænkning giver dig den ekspertise at være på forkant.

 • mangfoldighed kursusdeltagere betyder, at du får en virkelig international perspektiv på forskellige spørgsmål vedrørende hedgefonde
 • virkelige liv business cases og interaktioner med deltagere fra hele verden give ny indsigt
 • opbygge et netværk som deltagere i programmet er alle aktive i industrien i dag, og vil fortsat store kontakter
 • gevinst både akademisk og praktisk indsigt for at opnå en afbalanceret perspektiv
 • mødes og drøfte seneste spørgsmål og udvikling i hedgefondsektoren med førende forskere og branchefolk.

Fordele for sponsorer og arbejdsgivere


Førende business school erhvervsuddannelse giver en solid teknisk ekspertise til din organisation.

 • konkrete programmer give umiddelbare fordele: program deltagerne vil være i stand til at anvende det de har lært, så snart de kommer tilbage til kontoret
 • læring sammen med andre aktører i branchen og drøfte det virkelige liv forretningsgrundlag vil sætte dem i stand til at få ny indsigt om, hvordan man tackler udfordringer og problemer.

&nbsp

Målgruppe


De fleste deltagere vil få nogle forudgående kendskab til hedgefonde og deres investeringer stilarter, handel strategier, strukturer, og kompensation metoder.

Program taught in:
Engelsk

See 22 more programs offered by London Business School »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 dage
Deltid
Price
3,350 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date