Read the Official Description

Heavy Metal musik i Contemporary historie og samfundsforhold

Arrangør:

Institut for Filosofi, Historie, Kultur og kunst Studier, Helsinki Universitet

Relaterede Degree programmer:

  • Taiteiden tutkimuksen kandiohjelma
  • Taiteiden tutkimuksen maisteriohjelma

DATOER:

8.-2017/08/24

PRISER:

850-1400 EUR

CREDITS:

5 ECTS

KOORDINATOR:

Paolo Ribaldini

Target studerende

Kurset har til formål at være så tværfaglig som muligt, fremme samarbejde mellem studerende fra forskellige faglige baggrunde. De ideelle kandidater er avancerede bachelor eller kandidatstuderende musikalske praksis, musikvidenskab, samfundsfag, semiotik, kulturstudier, antropologi, filosofi, psykologi, sprogstudier, kønsstudier og pædagogik.

Kendskab til musik teori betragtes som en aktiv, men er ikke obligatorisk. De pædagogiske metoder involverer team-arbejde i klassen, således at enkelte disciplinære huller kan ændres ved samarbejde. Kurset vil blive inddelt i grupper på 4-6 elever i begyndelsen af ​​kurset, så grupperne vil have en bred vifte af kompetencer.

En del af kurset arbejde omfatter at give en præsentation, så anbefales en vis fortrolighed med brugen af ​​det engelske sprog.

Synopsis

Dette kursus udforsker udviklingen af ​​den populære musik stil Heavy Metal. Det primære fokus vil være på de musikalske elementer i genren, dens historiske træk og dens relation til moderne vestlige samfund. Den sidste del af kurset vil fokusere på Finland, hvor HM er særdeles vellykket og kendetegner musikkultur mere end i andre europæiske eller ikke-europæiske lande.

Læringsmål

De studerende vil værdsætte betydningen af ​​heavy metal musik i vestlige musikkultur, dens historiske udvikling og de særlige kendetegn ved subkultur relateret til musikken. Denne subkultur er særlig stærk i Finland, og finske HM er anerkendt verden over som en vigtig manifestation af denne musikalske stil. De studerende vil også opnå kompetencer i musik teori, sociologi af musik, musik semiotik og kulturstudier. Desuden kurset giver dem et solidt grundlag til kritisk at forstå populære bortset HM musikgenrer.

Kursus format og undervisningsmetoder

Forelæsninger, multimedie materiale (musikalske eksempler, film, dokumentarfilm), værksted / seminar aktiviteter, gruppediskussioner. Klasser finde sted fem dage om ugen, fra mandag til fredag.

Under forelæsningerne (foreløbigt 9.00-11.00), læreren diskuterer historie HM og dens samspil med samfundet og andre områder af kulturen. De pædagogiske metoder er: -Reading og kommentere kursusmateriale (f.eks bøger, artikler), eller kommentere på tidligere tildelte aflæsninger.

-Viewing / Lytte og kommentere multimedia materiale.

Class diskussion.

Efter frokostpausen, kurset fortsætter med workshop / seminar aktiviteter med fokus på gruppearbejde (foreløbigt ved 12.00-14.00). Dette omfatter: -Analyse af oplæsninger og audio / video-eksempler om specifikke emner foreslået af læreren. Gruppearbejdet resultater i skrifter eller diaspræsentationer skal drøftes i foran klassen. Opgaver uden for klasser er beregnet til at blive arbejdet på primært i teams.

-Seminar Møder med musikere eller eksperter på området for HM undersøgelser (se 'Undervisere og lærere ").

-Screening Af dokumentarfilmen filmen serien "The Pioneers of LA Hard Rock & Metal" og "The LA Metal scene eksploderer", venligst leveret af hr Bob Nalbandian.

-Når / To gange (max.): Fremmøde i aften på et medium / stor HM koncert. Dette er underlagt begivenheder, der finder sted i Helsinki på det tidspunkt og på billetprisen (ca. € 15-30).

Midler og kriterier for vurderingen

Eksamen i slutningen af ​​kurset.
Gruppearbejde. Antallet af point tælles som følger:

  • 4 timer af klasser x 5 dage / uge x 3 uger = 60 timer
  • ca 2 timers individuel / gruppearbejde uden klasser x 5 dage / uge x 3 uger = 30 timer
  • indledende aflæsninger og afsluttende essay = ca 45 timer

ALT = 135 timer (5 ETCS, hvis 1 ECTS = 27 timer arbejde)

Program taught in:
Engelsk

See 19 more programs offered by Helsinki Summer School »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
17 dage
Fuldtid
Price
850 EUR
850-1400 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date