HNC / HND Computing Og Systemudvikling

Bradford College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

HNC / HND Computing Og Systemudvikling

Bradford College

HNC / HND Computing og systemudvikling

Kursusoversigt

Dette program er designet til at udstyre dig med den viden, forståelse og færdigheder, der kræves for succes i en bred vifte af computere og forretning karriere eller for yderligere undersøgelse på disse områder på bachelorniveau.

Kursus Struktur

Kurset består af 16 moduler, der er undersøgt i løbet af to år. Vi lægger vægt på bredden af ​​it-business-applikationer og understøtter forretningsmiljø, hvor applikationer udvikles.

Læringsmetoder

Du forventes at deltage i alle foredrag, seminarer og tutorial sessioner. Praktiske sessioner vil være aktivitetsbaseret, ofte beskæftiger gruppearbejde og brug af edb-faciliteter. Disse møder vil hjælpe dig med at udvikle it-baserede løsninger på problemer og udnytte og anvende casestudie materiale.

Vurdering

Moduler bedømmes ved en række forskellige metoder, herunder opgaver, projekter, casestudier, praktiske øvelser og eksaminer.

Hvad er det næste?

Når du opgraderer fra dette kursus, vil du være i den perfekte position til at indtaste en række edb-relaterede karriere. På en vellykket afslutning af HND, kan du også fremskridt på en et års top-up 'program, der fører til en BSc (Hons) grad.

Vidste du det?

Lønninger inden for computing / gaming industrien typisk fra 19.000 £ om året til over 60.000 £, afhængigt af niveauet for ledelse eller specialisering involveret i rollen.

Du vil nyde godt af at arbejde på virkelige projekter og design trusser og vil blive opfordret til at indtaste regionale og nationale konkurrencer.

Vores Computing afdeling opnåede studerendes tilfredshed satser 92% i 2009 National Student Survey.

Adgangskrav

Minimum takst point 120. Et minimum af tre GCSEs i lønklasse C eller derover og fortrinsvis herunder matematik og engelsk og et A-niveau eller AVCE eller tilsvarende, men kan det overvejes at to GCE AS eller ASVCE eller BTEC National Certificate / Award eller en A2 eller AVCE (mindst seks enheder ).

Internationale ækvivalenter fra anerkendte institutioner er velkommen. Internationale studerende kræver også en godkendt engelsk kvalifikation.

Gebyrer Information

Vi mener, at kvalitet grader ikke bør koste jorden. Det er derfor, vores konkurrencedygtige studieafgifter give dig en kvalitetsoplevelse, der omfatter mere undervist timer end dem på de fleste universiteter, god niveauer af tutor adgang, og støtte med små pædagogiske grupper.

Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
7,100 GBP
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Bradford, England
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Det Forenede Kongerige - Bradford, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
International gebyr er £ 7800/year