HNC / HND Business

Bradford College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

HNC / HND Business

Bradford College

HNC / HND business

Kursusoversigt

Stærke business-færdigheder er en vigtig færdighed-sæt i, hvad der er en stadigt krævende og udfordrende økonomiske miljø. Dette program er designet til at imødekomme behovene i industri og handel. Det vil give dig et praktisk overblik over erhvervslivet og udstyre dig med den viden, forståelse og færdigheder til at hjælpe dig med at blive en succes.

Ved afslutningen, kan du gå videre til en virksomhed grad på enten en hel eller deltid. Kurset vil også åbne op for karrieremuligheder og give dig en konkurrencemæssig fordel i at få beskæftigelse i de fleste business-relaterede områder.

Kursus Struktur

Kurset er erhvervsrettede baseret og involverer forskellige læringsmetoder. Vores fokus er på elevcentreret læring teknikker, der er fleksible og vil give dig mulighed for at udvikle en individuel tilgang læring. Du vil studere i alt 16 enheder i løbet af de to år af uddannelsen.

HNC studerende kan udvikle på HND, der bygger på de samme HNC moduler og vil studere strategisk, Kvalitativ og operationelle moduler alle designet med en grundig business jordforbindelse.

Læringsmetoder

Dybt og overflade læring.

Undervisningsmetoder

Elevcentreret læring, tutor-ledede sessioner, forskning færdigheder og udvikling, foredrag og gæstetalere.

Vurdering

Vurdering kan være med præsentation, opgave, rapporter, videnskabelige afhandlinger og eksamen.

Praktikophold / Feltarbejde

Praktikophold er en mulighed, men det er elev-fokuseret og vil normalt taget op af dig selv.

Vidste du?

Du vil nyde godt robuste akademiske standarder og deltagelse i ekstra læseplanerne arrangementer, herunder højttalere, besøg og konkurrencer.

Adgangskrav

220 toldmæssige point. Et minimum af tre GCSEs i lønklasse C eller derover og en A2 eller to AS GCEs eller AVCE eller tilsvarende.
Vi opfordrer også ansøgninger fra potentielle studerende, der har opnået en af ​​følgende:
Tildeling af et komplet Access certifikat af en autoriseret adgang Valideringsmyndighed Agency, Key Skills Level 3 (Anvendelse af Number, Kommunikation, IKT) og Compact Studerende med dokumentation for deltagelse.

Internationale ækvivalenter fra anerkendte institutioner er velkommen. Internationale studerende kræver også en godkendt engelsk kvalifikation.

Som partner i Higher Education Access Belønning Transforming (HEART) partnerskab, vi har forpligtet os til en progression aftale for en række Chartered Management Institute (CMI) og Institute of Leadership & Management (ILM) priser. Ved ansøgning, bedes du søger progression fra en CMI eller ILM pris, der giver nøjagtige oplysninger om tildelingen opnået eller indtil præstation.

Gebyrer Information

Vi mener, at kvalitet grader ikke bør koste jorden. Det er derfor, vores konkurrencedygtige studieafgifter give dig en kvalitetsoplevelse, der omfatter mere undervist timer end dem på de fleste universiteter, god niveauer af tutor adgang, og støtte med små pædagogiske grupper.

Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
7,100 GBP
Information
Deadline
Contact school
Locations
Det Forenede Kongerige - Bradford, England
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school
Dates
Sep. 2018
Det Forenede Kongerige - Bradford, England
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school
Price
International gebyr er £ 7800/year