Læs den officielle beskrivelse

Programoversigt
»Opnå succes gennem maksimering people skills '

High Performance people skills for Ledere vil hjælpe dig til at forstå den indvirkning, som du har på andre mennesker og vise dig, hvordan du kan udvikle strategier til at forbedre dine folk færdigheder.

Dette er en hands-on, praktisk lederudvikling program, der skaber en støttende læringsmiljø, hvor du kan undersøge og diskutere de udfordringer og succeser, du står over for i dag-til-dag ledelse af dine medarbejdere.


Ugens tidsplan for dit lederskab udvikling sikrer, at dine individuelle læringsbehov og ledelsesmæssige udfordringer indregnes.

Den intensive lederudviklingsprogram er udfordrende og krævende. For nogle kan det udgøre en ny start i deres professionelle liv.


Indhold

Vær dig selv med større tillid og effektivitet.

Dette lederudviklingsprogram er baseret på en kraftfuld model af personlig effektivitet. Det har tre komponenter, som hver især er et sæt af færdigheder, at programmet er designet til at forbedre:

1. Interpersonelle problemløsning.
Dette kan kun opnås ved at være sikker på din egen viden og indsigt i andre. De giver dig mulighed for at udvikle de bedste strategier for at påvirke og motivere mennesker, og for at tage fat i de mest effektive måde.

2. Praktiske anvendelser.
Vi bruger praktiske øvelser i stedet for simuleringer, og der er en konsekvent fokus på dig praktisk at anvende din uddannelse til dit eget arbejde udfordringer og problemer. Du vil undersøge og lære af din 'det virkelige liv' arbejde problemer - hver deltager bringer et kort over deres organisatoriske struktur og en 'folk problem ", der skal undersøges i løbet af programmet.

3. Personlig feedback.
Inden programmet en 360-graders undersøgelse vil være afsluttet ved dine kolleger til at levere data om dine lederevner og udviklingsbehov. Du vil lære om, hvordan folk opfatter dine styrker og svagheder og får mulighed for at udvikle strategier til at omforme din indvirkning på andre, og hvordan du har set.

Selverkendelse.
Betyder bevidstheden om din egen unikke personlige kompetencer og ressourcer. Dette program handler ikke om at gøre dig en anden person, men hjælper dig til at 'være sig selv' med større tillid og effektivitet.

Indsigt i andre.
Er det sæt af færdigheder og aktiviteter, der vil hjælpe dig i en af de vanskeligste aspekter af ledelse - hvordan man kan tune din tilgang til den unikke fordomme og motiver enkelte du arbejder med, hverken direkte rapport, klient, peer
eller chef.

Målgruppe

Dette lederudviklingsprogram er primært rettet mod ledende fagfolk eller ledere, for hvem samspil med andre mennesker er et centralt element i din rolle. Deres holdning er en, hvor du skal opbygge effektive arbejdsrelationer, i din organisation og / eller med kunder du behandler med jævne mellemrum.

Program undervist i:
Engelsk

Se 22 flere kurser fra London Business School »

This course is Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
6 dage
Deltid
Price
5,950 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date