Læs den officielle beskrivelse

1

Vi har et internationalt ry for den høje standard for millinery undersøgelse, vi tilbyder. Mange af vores studerende på millinery kurser har været national og international prisvindere og har gået på at blive succesfulde professionelle milliners, viser arbejde på London Fashion Week og andre højt profilerede udstillinger.

Kurser bliver undervist af branchefolk i en specialist millinery studie og vores studerende er i stand til at få en forsmag på, hvad det er ligesom at arbejde som modist gennem levende projekter med industrien. Gennem vores forbindelser til mange britiske milliners kan vi lette erhvervserfaring muligheder for dem, der ønsker at forfølge modehandel som en karriere. Vi er glade for at tilbyde fleksible uddannelser for at opfylde individuelle studerendes behov.

Kursusoversigt

Denne et-årige program omfatter en række projekter, der skal udvikle elevernes bygge på eksisterende millinery færdigheder, udvikle innovation, og etablere en personlig modehandel stil. Med et stærkt fokus på design udvikling og specialiserede couture teknikker, herunder hånd-formning, blockmaking, farvning, og arbejde med utraditionelle materialer, kurset er en tempofyldt curriculum rettet mod folk, der ønsker at etablere en karriere i millinery.

Historiske og kontekstuelle undersøgelser, visuelle undersøgelser, illustration og faglig udvikling tilføje bredde til studie-baserede arbejde sammen projekter med fokus på teater millinery, kommercielle bløde hatte, der arbejder med filt, lejlighed millinery til sommer, og en endelig samling. Studiet-baserede selvstændigt arbejde er suppleret med selvstudier, tekniske demonstrationer, foredrag og kulturelle besøg.

Der er en ekstra £ 25 udstyr skal betales på den første dag i sigt en. Dette bidrager til vedligeholdelse af udstyr og vil blive investeret i nyt udstyr for indeværende år.

Hvad baggrund og kvalifikationer har du brug for at deltage? (Adgangskrav)

Kravet om kurset er et solidt fundament af modehandel færdigheder. Disse kan opnås gennem lavere niveau kurser, som en del af en BA kursus i et beslægtet område, gennem praktikophold, eller endda gennem selvstændig undervisning. Kurset flytter hurtigt, så det er ikke muligt at tilmelde uden en god grundlæggende viden om millinery.

Det er nyttigt at have erfaring i nogen form for tegning, skitsering, holde en skitsebog og design udvikling, selv om denne oplevelse kan antage mange former.

Hvad betyder kurset fører til?

Afslutning af kurset fører til flertallet af de studerende, der arbejder i modehandel industrien. Mange tidligere elever starter med at arbejde for en anden modist før udvikle deres egen virksomhed. Millinery arbejde i teater og film, kommercielle design, og uddannelse er andre almindelige veje. Enkelte elever går videre til MA-niveau videreuddannelse, som på Royal College of Art eller London College of Fashion.

Hvor vil jeg studere?

Den dedikerede millinery lejlighed ligger på vores Hortensia Road websted i Chelsea.

Hvad er de faciliteter og udstyr ud?

Den millinery Studio er et stort rum med rigeligt naturligt lys. Det har en levering af hundredvis af blokke, et stinkskab, flere dampere, strygejern, farvestof udstyr, tørring ovn, symaskiner og rigelig worksurfaces. Studerende vil også have adgang til mode afdeling udstyr såsom et heatpress, vacuform maskine, embellisher, strikkemaskine, industrielle strygejern og symaskiner, overlockers mv

Hvor meget skal jeg studere uden klasse?

Kurset er et fuldtids engagement, og de studerende bliver nødt til at gøre omfattende selvstændigt arbejde uden for kollegiet tid.

Vores studerende er fuldt forpligtet til at udvikle deres modehandel færdigheder og fremskridt i industrien. Vi forventer eleverne til at være punktlig og har fuld fremmøde.

Hvordan kurset vurderes?

Dit arbejde vil blive vurderet ved afslutningen af ​​hvert projekt; du vil få regelmæssig feedback på dine fremskridt i klassen, såvel som i de enkelte øvelser i de tre betingelser.

Er nogle af kursusmaterialer på linje?

ressourcer Moodle

Hvilke bøger og udstyr har jeg brug for?

Syning udstyr, millinery materialer, kunst materialer, portefølje, adgang til en computer og kamera. En liste udstyr vil blive ydet efter ansøgning.

Hvad skal jeg købe / Hvad ekstraomkostninger er der?

Alle studerende forventes at levere alle deres egne materialer til deres projektarbejde. Materialerne og omkostninger vil variere afhængigt af arten af ​​arbejdet. Modehandel materialer kan være meget dyrt og betydelig planlægning skal foretages for at sikre, at de studerende kan udføre deres arbejde, som de har brug for at gennem hele kurset.

Der er en ekstra £ 25 udstyr skal betales på den første dag i sigt en. Dette bidrager til vedligeholdelse af udstyr og vil blive investeret i nyt udstyr for indeværende år.

Hvad skal jeg medbringe til interviewet?

  • Mindst tre færdige hatte
  • Eventuelle eksempler på skitsebog, design arbejde, eller tegning af nogen art
  • Portefølje eller billeder af andet relevant arbejde.
  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: Ons / Tors / fre 10:00 til 16:00
Program undervist i:
Engelsk

Se 130 flere kurser fra Kensington and Chelsea College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
34 uger
Fuldtid
Price
8,500 GBP
Fuld gebyr £ 5950; Ikke-EU Fee £ 8500
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date