Højere nationale certifikat i mode og tekstiler - kostume

Kensington and Chelsea College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Højere nationale certifikat i mode og tekstiler - kostume

Kensington and Chelsea College

2

Uanset hvad dine interesser eller ambitioner, tilbyder vi et spændende udvalg af mode kurser i vores dedikerede afdeling, undervist af specialiserede mode fagfolk.

Vores gode forbindelser med videregående uddannelser mode og tekstiler kurser i London-området betyder, at vi kan hjælpe dig med at forberede en succesfuld mode kursus ansøgning.

Mange af vores elever har udviklet sig på de videregående uddannelser, succes oprettet små virksomheder, eller gået på at arbejde inden for modebranchen. Vi har et ry for den høje standard for arbejde produceret, og adgang til vores kurser ofte konkurrencedygtig.

Vi henvender os til begyndere igennem til den meget erfarne, der sigter mod at være så fleksible som muligt for at imødekomme individuelle behov. Accept på alle vores mode kurser er de enkelte interview. Hvis det er hensigtsmæssigt, vil du blive bedt om at medbringe eksempler på dit arbejde. Hos interview kan vi bygge en personlig uddannelse under hensyntagen til dine eksisterende færdigheder og tid til rådighed.

Kursusoversigt

Denne enestående, specialist program vil udvikle din stærke eksisterende syning og mønster skære færdigheder for Theatrical eller Film Costume industri. Med fokus på perioden kostume, vil du forskning en given periode i historien og fortolke denne forskning for at udvikle et fuldt kostume, herunder alle de undertøj og de mekanismer, der skaber en specifik silhuet og stil - hjælp højt specialiserede teknikker og processer. Dette kursus vil forberede dig godt for progression på BA Costume programmer eller beskæftigelse i branchen. Erhvervserfaring og projekter med industrien er en del af programmet.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: Ons-fre fra 10:00 til 16:00
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
34 uger
Fuldtid
Price
Pris
8,500 GBP
Fuld gebyr £ 5950; Ikke-EU Fee £ 8500
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen