Højere nationale certifikat i kunst

Kensington and Chelsea College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Højere nationale certifikat i kunst

Kensington and Chelsea College

11

Bliv inspireret og udforske din kreativitet med kunst!

Vi tilbyder en bred vifte af spændende og udfordrende fine kunst kurser drevet af en energisk og entusiastisk team af undervisere, der er praktiserende kunstnere og freelance kommercielle designere og fotografer. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren kunstner, vil du være i stand til at udvide dine tekniske færdigheder og opbygge tillid til din kreative evner. Du kan vælge et kursus fra mange kunst og fotografi områder, og studere enten dag eller aften. Du vil blive opfordret til at udforske materialer, metoder og teknikker i en bred vifte af både certificeret og ikke-certificerede kunst og design kurser.

Vores Kunst kvalifikation kurser giver en enestående mulighed for dem, der ønsker at begynde deres kunstneriske karriere med en udfordrende og givende studietid.

Kursusoversigt

Dette kursus svarer til det første år af en kunst BA kursus. Den Btec HNC har specialiseret sig i kunst og gør det muligt for studerende at forfølge deres ideer i tegning, maleri, skulptur, video og grafik. De vigtigste kursus undervisere praktiserer og udstiller kunstnere. Andre specialiserede vejledere i kollegiet også bidrage til kurset. Grundlaget kurset er enheder i kontekstuel Studier (samtidskunst kontekst) og professionel praksis. Der lægges i hele er på at erhverve og udvikle kreative og tekniske færdigheder gennem forsknings- og studie-projekter. Der er en mulighed for at vise arbejdet i to udstillinger i løbet af kurset. "Programmet er moderne i følelse, fremme høj præstation og stærk individualitet blandt studerende, den højeste opnå studerende producerer ambitiøs, begrebsmæssigt og formelt ihærdige arbejde" Chris Hunt, ekstern evaluator.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: Man / Tir 10:00 til 16:00
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
30 uger
Deltid
Price
Pris
8,500 GBP
Fuld gebyr £ 5950; Ikke-EU Fee £ 8500
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen