Læs den officielle beskrivelse

1

Vi har en række af fotografi kurser i London på alle niveauer.

Der er fuld tid, deltid og aften, der fører til en kvalifikation, samt fotografering workshops og specialiserede korte kurser i digital fotografering, studio belysning, mørkekammer og alternative processer. Korte digitale og mørkekammer klasser er velegnet til begyndere, men der er avancerede og master class fotografering workshops så godt.

Vores undervisere er meget erfarne fotografering praktikere, der tilbyder et unikt indblik i det fotografiske medie.

Vi er ressourcer godt både i digital og analog (traditionel film) fotografering. Vores studie har Elinchrom studie flash, Hi-Glide belysning support, radio triggers og målere.

Den fotografering digitale suite har Apple Mac-computere (kører Photoshop), Eizo farve forvaltede skærme og film scannere.

Den fotografering mørkekammer har forstørrelsesapparater til 35mm og medium format film og udskrivning på harpiks belagte samt fiber papirer, film forarbejdning og filmscannere alle i samme anlæg.

Studerende fra vores kurser regelmæssigt gå videre til højere uddannelse eller blive arbejdet freelance fotografer, en præstation faktisk i en meget konkurrencepræget miljø. Hvis du er interesseret i noget fotografiske, kan vi have kurset for dig.

Kursusoversigt

Undertiden ses som et alternativ til at gå direkte til de videregående uddannelser, den HNC i Photography tager dig ind professionel praksis, fine kunstfotografi eller som et springbræt til at placere dig i en meget konkurrencedygtig position, når de ansøger om en grad eller endda et masteruddannelse senere . Kurset er intensivt og projekt baseret med muligheder for at dække både analog og digital fotografering samt bruge tid baseret medie teknikker til at forbedre din portefølje i en stadig mere konkurrencepræget område. Du vil arbejde i studiet og on location og kurset omfatter en tur til Paris Photo i november. Der er også en række centrale enheder, der ser på kontekstualisere fotografiske praksis på baggrund af både kommercielle, dokumentarfilm og fine art praksis. For at gøre dette kursus, skal du have gennemført, eller har viden svarende til vores niveau 3 National Diploma in Photography. Kurset kræver en masse selvstændige motivation, som du skal bruge vilje til at lykkes med at forberede en stærk portefølje i løbet at gøre dig til en succesfuld fotograf. Undervist af et stærkt team af arbejde freelance fotografer, er kurset understøttes af en veludstyret studie, sort og hvid mørkekammer og digitale faciliteter.

I år introducerer vi en helt ny HNC kursus i fotografering. Ofte ses som et alternativ til en rute igennem til en BA, kan en HNC fuldt udstyre dig, så du er klar til at begynde din karriere. Alternativt kan du allerede har taget springet og ønsker dette kursus til at konsolidere din praksis og bringe dig op i fart, eller du kan vælge at udvikle en stærk portefølje for indrejse til videregående uddannelser på BA eller MA-niveau.

Uanset hvad du har brug for, kan vi hjælpe. Kurset løber over kun 2 dage om ugen, selv om der er aktiviteter til rådighed for dig til at deltage på andre dage, herunder et program for fotografering relaterede film og en tur (i November) til Paris Photo.

Kurset består af otte enheder designet til at hjælpe dig i denne konkurrencepræget område.

Hvad er de enheder?

Kurset består af fire obligatoriske enheder, som alle Kunst og Design kurser på dette niveau har, og fire specialiserede enheder, vi har valgt at forbedre din karriere chancer. Rækkefølgen af ​​de viste her enhederne er ikke den rækkefølge, de vil køre i som nogle vil være nødvendigt at køre sideløbende, da de underretter hinanden.

Enhederne består af:

  • Visuel Kommunikation i kunst og design - Denne enhed har til formål at udvikle de nødvendige færdigheder for fotografer at kommunikere ideer på tværs af specialopgaver, være, at traditionelle, digitale eller alternativ. Ideen er at give dig en stærk og autoritativ visuelle sprog til at levere stærke visuelle projekter.
  • Idéer generation og udvikling i Kunst og Design - Behovet for at være i stand til at generere stærke idéer er afgørende i fotografering, men evnen til at realisere disse idéer til et stærkt og originalt projekt er det næste skridt. Denne enhed tager dig gennem måder at opnå dette.
  • Kontekstuel og kulturel referencer i kunst og design - Formålet med denne enhed er at fremme en forståelse af de sociale, psykologiske, kulturelle, historiske og kommercielle faktorer der ligger til grund alle visuelle kunst teori og praksis i hele spektret af emne specialområder.
  • Professionel praksis i Kunst og Design - Præcis hvad der står, hvordan man kan gøre dit arbejde professionel, hvordan man skal håndtere kunder, skat, sundhed og sikkerhed, ophavsret, kontrakter i virkeligheden alt hvad du behøver for at fungere som freelance.
  • Project Design, Implementering og Evaluering - Producere en udvidet stykke arbejde lige fra koncept igennem til realisering er dækket her. Dette kan genereres ved hjælp uanset genre, du vil bruge.
  • Mørkekammer Praksis i Fotografi - Denne enhed vil køre sammen med andre, så du kan lære analog baseret behandling og udskrivning. Hvis du er en digital kun shooter, at få dine billeder løbe ud til film til brug i et mørkekammer er ikke et problem (du vil blive vist, når det kan ske). Enheden har en stor, praktisk element i den sorte og hvide mørkekammer, men brugen af ​​farve materialer, post produktion, indramning og præsentation er også omfattet.
  • Tryk Fotografi og fotojournalistik - Denne enhed gør det muligt at opnå en forståelse af de processer og teknikker i forbindelse med presse fotografering, i bredeste formular. Enheden udforsker karakteristika presse fotografering, som dækker temaer og applikationer såsom social dokumentar og reportage. Du vil se på de kontekstuelle og kulturelle spørgsmål vedrørende de forskellige dele af redaktionelle fotografering. Spørgsmål om lovgivning, privatlivets fred og begrænsninger og etik vil blive drøftet.
  • Fotografiske Materialer, Teknikker og Teknologi - Du vil være i stand til at udvide din viden af fotografiske materialer, teknikker og teknologier gennem overvejer de respektive egenskaber og anvendelser af forskellige typer af medier. Viden vil blive anvendt til udvælgelse og anvendelse af fotografiske medier til et sæt korte og dens effektivitet i at tillade dig at møde den korte og opfylde dine kreative hensigt.

Hvad betyder kurset fører til?

Dette er et professionelt niveau kursus, der kunne føre til freelance arbejde i fotografering eller et sted i de videregående uddannelser.

Hvor vil jeg studere?

Kurset tager udgangspunkt i vores Chelsea Centre men der er placering ture og galleri besøg.

Hvad er de faciliteter og udstyr ud?

Studie: Flash udstyret studie med Elinchrom-system, Hi-Glide support, radio triggers og målere. Medium format kameraer er tilgængelige til studie brug.

Digital Suite: Mac-udstyr ved hjælp af Photoshop CS6 (med ACR), film og flatbed scannere (alle størrelser op til 10 x 8).

Wet Mørkekammer: En våd mørkekammer med 35mm til medium format forstørrelsesapparater, film behandling op til 5 "x 4" og filmscannere. Resin og Fibre baseret forarbejdning og tørring systemer og støtte til alternative processer, filtreret vand og hospital kvalitet luftrensning faciliteter.

Hvem er tutor teamet

Vores vigtigste tutorer arbejder freelance fagfolk og har mange års freelance og undervisningserfaring bag dem.

Bruce Tanner - web www.brucetanner.com, blog www.brucetanner.org Niki Sianni - web www.nikisianni.com Der vil være yderligere vejledere leverer specialiserede emner inden kurset.

Hvor meget skal jeg studere uden klasse?

Dette er en del tidsforløb, men du bliver nødt til at afsætte nogle af din egen tid til at udføre det kursus arbejde. Du vil være regelmæssigt fastsatte projekter og forskningsopgaver, som du bliver nødt til at fuldføre selvstændigt. Dette kursus er velegnet til dem klar til at gøre denne forpligtelse.

Hvordan kurset vurderes?

Hver enhed vurderes, når den er blevet forelagt, kan du kun bestå kurset, hvis du har bestået hver enhed. Vurdering og feedback er leveret inden for 4 uger efter indgivelsen (medmindre indsendelse er sent).

Er nogle af kursusmaterialer på linje?

Alle kursusmaterialer er online og tilgængelige via vores Virtual Learning Environment (Moodle). Dette giver dig mulighed for at få adgang projekter, baggrundsnotater, links til gallerier mv 24 timer i døgnet. Under det første møde i kurset, vil du blive vist, hvordan man adgang til systemet og måder at gøre den anvendelig for dig.

Hvilke bøger og udstyr har jeg brug for?

Du skal have din egen en SLR og / eller DSLR-kamera. En medium format kamera, blitz og en række linse for nogen af ​​dine kameraer er nyttig, men ikke afgørende. Du skal have din egen computer, og du skal have en e-mailadresse. Hvis du ikke har en computer, der er mange i vores Learning Center, som du kan bruge. En læsning liste over bøger og film vil blive givet til dig.

Hvad skal jeg købe / Hvad ekstraomkostninger er der?

Der er et ekstra studie gebyr på £ 50 mod centrale materialer, der skal betales som kurset starter (det stiger til £ 100, hvis det ikke er betalt i den første uge). Ved afslutningen af ​​hver enhed skal du indsende en projektmappe med en god antallet af udskrifter og nogle fotografiske prints. Dette kan være meget dyre at producere, så du bør give mulighed for disse omkostninger. Når du besøger udstillinger, du kan til tider nødt til at købe en billet.

Hvad skal jeg medbringe til interviewet?

Du bliver nødt til at bringe en mindre beholdning af dit eget fotografiske arbejde. Du får en kort varsel at skyde en hurtig projekt, som du også bliver nødt til at bringe til interviewet, da vi ønsker at se, hvordan du arbejder under pres!

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: Man, Tors Various
Program undervist i:
Engelsk

Se 130 flere kurser fra Kensington and Chelsea College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
30 uger
Deltid
Price
8,500 GBP
Fuld gebyr £ 5950; Ikke-EU Fee £ 8500
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date