Foundation Kursus i Professional Contemporary Dance (QCF Level 1-4)

 • Datoer: September 2015 - Juli 2016
 • Åbningstider: 18 timer om ugen
 • Tidsplan: Torsdag & fredag; eller Mon & ons aftener og lørdag
 • Omkostninger: £ 3.245

Vores nye grundkursus i professionel moderne dans, er et intensivt kursus for studerende, der ønsker deltid, høj kvalitet praktisk dansetræning. Kurset er leveret enten over to hele dage, eller over aftener og weekender, som gør det muligt eleverne til at fortsætte med at arbejde eller til at foretage yderligere undersøgelse.

Dette er et praktisk kursus, som sigter mod at udvikle elevernes moderne dans teknik og ydeevne færdigheder. Hver uge studerende vil deltage i 11 praktiske klasser: 6 moderne teknik dans klasser; 2 klassiske ballet teknik klasser; 2 krop conditioning klasser (såsom pilates eller yoga); og 1 kreative / koreografi klasse. Hver valgperiode studerende vil have mulighed for at lære tre moderne dans teknikker, såsom Graham-baseret, Cunningham, Horton, Limon og release teknikker.

Studerende vil have mulighed for at dele deres læring og udføre arbejdet skabt i slutningen af ​​hver periode.

Der er ingen adgangskrav formelle. Ansøgerne vil blive forventes at have en vis praktisk erfaring med moderne dans og vil blive udvalgt på baggrund af deres engagement og lyst til at påtage sig uddannelsen, demonstreret på deres udfyldte ansøgningsskema.

Studerende kan vælge at foretage nationalt anerkendte dans kvalifikationer, fra en QCF niveau 1-certifikat op til QCF Level 4 Diploma (svarende til det første år af en bachelor-grad).

Applikationer lukke: Jun 30, 2015. Ansøgere vil blive underrettet om resultatet af ansøgningen ved: 10 Juli 2015

Hvem er kurset for?

Kurset er for unge og voksne (i alderen 16 +) er interesserede i at udvikle deres nutidige dans teknik og ydeevne færdigheder. Kurset er egnet for folk med en række erfaringer: dansere der kunne være interesseret i en professionel karriere, forberedelse til auditions eller er interesseret i fuld tid erhvervsuddannelse; dem, der gerne vil forfølge en karriere i fællesskab dans eller danse undervisning; og dem, der gerne vil dukke sig i dansetræning for personlig eller faglig udvikling.

Vi opfordrer især ansøgninger fra modne studerende, som måske føler, at deres alder er en hindring for at ansøge om faglig dansetræning.

Studerende vil blive grupperet efter deres erfaring og niveau evne. I første omgang vil de studerende blive tildelt en gruppe, baseret på oplysningerne i deres ansøgningsskema. Studerende vil vurderes under de første par uger af sigt for at sikre de er placeret i den rigtige gruppe, og re-allokeret, hvis det er nødvendigt.

Adgangskrav

Der er ingen formelle adgangskrav og ingen audition. Ansøgerne vil blive forventes at have en vis praktisk erfaring med moderne dans eller ballet og vil blive udvalgt på grundlag af deres engagement og motivation til at gennemføre uddannelsen, som demonstreret på det udfyldte ansøgningsskema.

Dette er et intensivt kursus, og vi anbefaler det ikke for absolutte begyndere. Hvis du ikke har nogen erfaring med moderne dans, foreslår vi, at du foretage nogle klasser før påføring, at sikre, at moderne dans er den rigtige løsning for dig.

Kursets indhold

Dette er et praktisk kursus, der fokuserer på at forbedre de studerende dans teknik og ydeevne færdigheder. Hver uge vil de studerende deltage i 11 praktiske klasser, herunder moderne og klassiske teknik klasser, krop condition og kreative koreografi sessioner.

Deltid pensum

 • 6 x nutidige teknik klasser (stilarter vil variere hver term)
 • 2 x klassisk ballet teknik klasser
 • 2 x krop conditioning klasser (såsom pilates eller yoga)
 • 1 x kreative / koreografi klasse

Hver valgperiode studerende vil have mulighed for at lære tre moderne dans teknikker, såsom Graham-baseret, Cunningham, Horton, Limon og release teknikker.

Studerende vil også have en "fri" / ikke-regelmæssig session hver uge, som vil blive anvendt til mange forskellige formål hele året, for eksempel: gruppe tutorials og en-til-dem med kursets undervisere; forberede portefølje af beviser; præparater vurdering; prøver; og workshops / masterclasses.

Studerende vil have mulighed for at dele deres læring og udføre det arbejde, de har skabt i løbet af de kreative / koreografi sessioner i slutningen af ​​hver periode.

Hvilke kvalifikationer / s vil jeg opnå?

Grundforløbet er et fleksibelt program, og de studerende kan foretage en række kvalifikationer, afhængig af deres niveau af forudgående erfaring og kvalifikationer. Følgende kvalifikationer er på tilbud:

 • Niveau 1-certifikat i ydeevne Skills Brug Dance (svarende til GCSE kvaliteter GD eller foundation diplom)
 • Niveau 2 Certifikat i ydeevne Skills Brug Dance (svarende til GCSE kvaliteter AC eller første diplom)
 • Niveau 3 Diplom eller Extended Diploma in Præstationer Skills (svarende til A-niveau eller udvidet diplom) - tiltrækker UCAS point (skal bekræftes)
 • Niveau 4 Diplom i at udføre - Moderne Dans (svarende til det første år af en bachelor-grad eller HNC)

Studerende foretage de kvalifikationer i deres eget tempo. En studerende med begrænset dans erfaring måtte ønske at starte på niveau 1 i den første mandatperiode og fremskridt gennem til niveau 2 og 3 i løbet af året.

Studerende med mere dans erfaring, eller med eksisterende kvalifikationer, kan vælge at starte på niveau 3 eller niveau 4.

For at opnå den niveau 4 kvalifikation, vil de studerende forventes at demonstrere god teknisk kunnen og ydeevne færdigheder, på tilsvarende standard af et første år bachelor-grad. Kun de elever, der kan påvise denne standard vil være tilladt at foretage niveau 4 kvalifikation.

Deltagelse i de kvalifikationer, er valgfri og studerende kan gennemføre uddannelsen uden at foretage nogen kvalifikation.

Varighed af kursus og timers studier

Dette er et års kursus, leveret over 36 uger. Kurset er struktureret omkring skolen sigt tider og studerende vil briste under halv sigt. Udtrykket datoer for 2015/2016 er:

 • Term 1: 14 september-20 DECEMBER 2015 (halv sigt 26-30 oktober)
 • Term 2: 4 jan - 24 mar 2016 (halv sigt 15 til 19 Februar)
 • Term 3 11 april - 10 jul 2016 (halv sigt maj 30 - Juni 3)

Studerende kan vælge at studere på aftenen og i weekenderne eller i løbet af dagen.

Aften / weekend

 • Mandag aften: 17:30 til 21:45
 • Onsdag aften: 17:30 til 21:45
 • Lørdag: 9:00 til 18:00

Dag

 • Torsdag: 9:00 til 18:00
 • Fredag: 9:00 til 18:00

Studerende gennemfører kvalifikationer vil være forpligtet til at bruge ekstra timer af personlige tid til at fuldføre deres portefølje af beviser og at forberede og øve deres praktiske vurderinger og undersøgelser.

Kursusafgifter

Kurset gebyrer skal betales i tre rater, fire uger forud for hvert semester. En 200 £ depositum er påkrævet for at sikre din plads (som vil blive fratrukket sigt 1 gebyrer).

 • Depositum: 200 £
 • Term 1: 885 £
 • Term 2: £ 1.080
 • Term 3: £ 1.080
 • ALT gebyrer: £ 3.245

Gebyrerne er inklusive alle kvalifikation registrering og vurdering omkostninger.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra ​Bradford Dance Centre »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Deltid
Price
3,245 GBP
Deadline
Kontakt skolen
Applicants will be notified of the outcome of the application by: 10 July 2015
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Applicants will be notified of the outcome of the application by: 10 July 2015
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Applicants will be notified of the outcome of the application by: 10 July 2015
End Date