Læs den officielle beskrivelse

Law Foundation Kursus i Cambridge

Undersøgelse ved Cambridge Melchior College (CMC) og med Cambridge International Education Centre (CIEC) for at forberede din Lov relaterede grad. Tag med på vores 6 måneders program i Cambridge. Vellykket studerende vil modtage både vores CMC / CIEC Level 3 Diploma in Law og Athe (Ofqual godkendt) Level 3 Diploma in Law. Disse Diplomer vil sikre progression til et stort antal lov relaterede grader i britiske universiteter, herunder fx Southampton Solent University, University of Bedfordshire, University of Northampton blandt andre.

Om dette program

Dette program er specielt udtænkt til at forberede og udstyre de studerende, især internationale studerende, der har til hensigt at studere for en lov grad leveret og vurderet i det engelske sprog. Det søger at udvikle de juridiske engelsk og studere færdigheder, som sammen med juridisk viden og forståelse, er så afgørende for succes på universitetet.

Evnen til at argumentere rationelt, til at tænke nøje, og at udtrykke sig overbevisende på engelsk, vil være lige så vigtige for den fremtidige succes af studerende som deres viden om retsspørgsmål. Faktisk dette program søger at udstyre de studerende at være effektive uafhængige elever, i stand til at få adgang til og bruge juridiske dokumenter og andre kilder, hvad enten vedtægter, sager, rapporter eller artikler.

Cambridge International Education Centre (CIEC) er specialiseret i Business and Management, herunder lov relateret uddannelse, med sine nøglepersoner har et globalt anerkendt faglig og udgivelse profil. It partnere med universiteter over hele verden i fælles levering og akkreditering af kurser og CIEC har centre i et voksende antal byer og lande.

Kursus Struktur

Diagrammet nedenfor viser dig de enheder, du vil studere i din to sigt kursus over seks måneder.

PROGRAM DETALJER

To betingelser, som hver 11 uger, der skal udfyldes i en periode 24 uger med en to ugers pause i mellem.
Start dato: Du kan starte i begyndelsen af ​​en måned i 2017
Afslutning: Seks måneder efter programmet starter
Gebyr: £ 9500
Lokation: Cambridge
Host familie eller boliger til rådighed, hvis det kræves

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra Cambridge International Education Centre »

This course is Campus based
Start Date
Åben tilmelding
Duration
6 måneder
Fuldtid
Price
13,950 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding