Grafisk design

Sierra College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Grafisk design

Sierra College

Brugskunst og design

Funktionel kunst kan findes overalt, skabt af enkeltpersoner med øje for fantasi og anvendelighed. Brugskunst og design kan hjælpe dig med at opdage en måde at bruge dine kunstneriske sensibilitet på en praktisk måde. Fotografi, design og computergrafik er blot et par muligheder til rådighed for dig. Udvikle en portefølje, lære handlen med en praktikplads indstilling, eller overføre til et universitet. Med masser af fantasi og muligheder, kan du lave din egen karriere, samtidig med at den mest af dine kreative talenter.

Brugskunst og design er en akademisk disciplin, der fokuserer på de principper og praktiske anvendelser af kunst, design, fotografi, computergrafik, billedbehandling og animation. Undersøgelse af grundlaget for design, kreativ problemløsning, portefølje udvikling og praktik erfaringer, alle forberede eleverne til transfer-programmer og karrieremuligheder.

Inden for AA / AS grad eller certifikat muligheder, kan eleverne koncentrere i grafisk design, illustration, eller MMS. Studerende, der fuldføre brugskunst og design store kan forvente at finde entry level beskæftigelse på områder som digital illustration, grafisk design til print og internet, multimedie, animation, fotografiske retouchering, og pre-press operation.

AA og AS grader samt certifikater kan optjenes i feltet Anvendt Kunst og Design. De certifikat programmer ikke opfylder AA / AS grad krav, men kvalificerer de studerende til certifikater i fagområde.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
1,150 USD
Undervisning; Bøger og forsyninger: $ 2224; On-campus room & board: $ 6,920
Information
Deadline
Locations
USA - Rocklin, California
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Rocklin, California
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen