Læs den officielle beskrivelse

Denne postgraduate kurs beskæftiger sig med en valens, der ikke er almindelig i de traditionelle tilbud på videregående uddannelser i Portugal (vi mener, at det er et innovativt tilbud i vores land), men det er et meget vigtigt aktiv for erhvervslivet, samt for aspekterne i forbindelse med den professionelle indsats samt de aspekter, der er relateret til de forskellige tværgående domæner, der er omfattet af dette kursus, men grundlæggende for innovationen i den strategiske styring af mennesker.

Ideen om dette postgraduate kursus med disse færdigheder (innovation og forandring i den strategiske ledelse af mennesker) er meget originalt og nyttigt, da vi søger at udstyre deltagerne med nye "værktøjer", viden og færdigheder i overensstemmelse med de nye internationale former og bedste praksis inden for dette område .

Dette avancerede kursus vil være en stor attraktion i professionel og erhvervsmæssig rækkevidde:

  • For menneskelige ressourcer er eksperter en stærk attraktion.
  • For ledelsespecialister er det en specialitet, der kan anvendes til enhver anden aktivitet, medmindre i dette tilfælde innovationen i den strategiske styring af mennesker og deres konsekvenser for at forbedre forretningsresultaterne på alle områder af virksomheden også vil være en stor attraktion for alle potentielle studerende.

Det skal bemærkes, at at være en kandidat i dette kursus skal overveje avancerede trin inden for akademisk viden, men frem for alt at tilfredsstille de faglige aspekter, nemlig de færdigheder, der er erhvervet og gældende i erhvervslivet sammen med dem, der søger denne avancerede uddannelse.

Programindhold

Kursusenhed

Modtagere / forudsætninger

Ledere og Human Resources Technicians. Ledere og teknikere af mennesker / menneskelig kapital. Ledere, teknikere og ansvarlig for de forskellige områder af viden inden for de forskellige økonomiske aktiviteter i vores forretningsstof og for alle andre fagfolk, der udøver eller agter at udføre funktioner på dette område.

Program undervist i:
Portugisisk

Se 2 flere kurser fra Atlântica »

Senest opdateret November 7, 2018
This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
210 timer
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date