Read the Official Description

Graduate Packaging Design

En af de mest stabile og sikre transmittere værdierne af et brand måder er gennem emballagen. Produkterne og især hvad passerede gennem beholderne er i stigende grad en af ​​de vigtigste ressourcer i virksomheden.

Emballagen udfordring er at lære at opbygge og udvikle en effektiv, i stand til at skabe en særlig obligation med deres publikum, at påvirke på blot et millisekund og generere loyalitet forbrugernes emballage.

Emballagen design er helt anderledes fra andre designdiscipliner disciplin, fordi dens hovedformål er øjeblikkelig anerkendelse. Emballagen for succes eksemplificeret ved de store mærker skal have, frem for alt, konsistens i din kommunikation.

Målene graduate studerende eller professionelle med dokumenteret erfaring, der ønsker at specialisere sig i design af varemærker og emballage.

MÅL UDDANNELSE

Træn designer i processen med konceptualisering, etablering og udvikling af emballagen giver det de værktøjer til at hjælpe dig med at udvikle den bedste kreative løsning til de mål, der opstår.

CURRICULUM

Dette postgraduate Kurset er opdelt i 3 moduler, og slutter med en afsluttende Studies Project. Konkret de organiserer konferencer med specialister i nøgle og aktuel relevans eller afsluttede postgraduate uddannelsesspørgsmål.

  • Modul I - Emballage Design Process.
  • Modul II - Tools.
  • Modul III - Emballage Byggeri Projekter (5 workshops).

DATA ARK

Problem: 6. udgave

Kvalifikation: Emballage Design kandidat fra University of Vic-UCC. Studerende uden universitetsuddannelser vil modtage en Folkeuniversitetet Studies Diploma.

Credits: 30 ECTS

Skoleperiode: Af 20 oktober 2015 til maj 2016. Præsentation PFE: Juni 2016

Åbningstider: Tirsdag og torsdag fra 19h til 22h

Modalidad: Klasseværelse

Sprog: Spansk

Pris: 3.690 €

Adgang: Kandidater og / eller kandidater. Højere kandidater. Højere uddannelse niveau cyklusser af plastisk kunst og design, og professionelle familier: Interior design, grafisk design, industrielt design og kunsthåndværk tøj. Fagfolk uden særlige kvalifikationer sektor, kan dokumentere erhvervserfaring. Adgang til kurset er bestemt af en udvælgelsesproces.

Bemærkninger: Spansk intensivt kursus i september for udenlandske studerende, der ønsker at tilmelde sig Masters (valgfrit kursus).

Program taught in:
Spansk

See 14 more programs offered by Bau Design College of Barcelona »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
3,690 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date