graduate finansiering certifikat program

Cox School of Business, Southern Methodist University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

graduate finansiering certifikat program

Cox School of Business, Southern Methodist University

Dette noncredit certifikat program er designet for virksomhedernes professionelle med krævende tidsplaner, der ønsker at lære om emner som de finansielle markeder, regnskabsanalyse, internationale corporate finance, forsikring og risikostyring, investering uregelmæssigheder, og finansiering vækst i virksomheden.


The Philosophy af programmet

Vi er her for at hjælpe dig med at lære. Vi glæder os over spørgsmålene i klassen diskussioner og ønsker du at føle sig fri til at tale med professorer efter klasse. Vi vil gøre alt for at hjælpe dig få de oplysninger og udvikle de færdigheder, som du har brug for.

Supplerende målinger for alle klasser forelæsninger er mulighed for at gøre dig til at udforske dine emner af interesse for større dybde.

Der er en række forskellige perspektiver på finansiering, og mange finansielle spørgsmål kan gribes an på forskellige måder. Derfor er vi udsætte dig for en bred vifte af professorer og gæsteforelæsere, hver med deres eget synspunkt.

Vi bekymrer os om dine erfaringer og ønsker du at få fra vores ekspertise. Vi beder Dem om at vurdere hvert enkelt session og professor. Vi glæder os over spørgsmål og kommentarer om hver klasse.


GFCP - Hvordan vil du have fordel
Målet med dette program er at hjælpe dig skærpe din økonomiske kompetence og færdigheder. I løbet af denne unikt designet program, du vil:

- Vær opdateret på de nyeste trends og teknikker inden for økonomisk forvaltning.
- Få en praktisk kendskab til relevante finansielle begreber og metoder, der kan anvendes til din nuværende forretning situationer.
- Øge din karriere vækstmuligheder.
- Deltage i at stimulere klasseværelse drøftelser med en forskelligartet gruppe af sagkyndige akademikere og gennemført erhvervsfolk, der bringer deres kollektive erfaringer og perspektiver til at bære på en lang række forretningsmæssige problemstillinger.
- Netværk konstruktivt med ledere, ledere og iværksættere fra en lang række virksomheder, brancher og baggrunde.
- Udvid din økonomiske horisont "i dag" - ". Engang" i stedet for
- Erhverve en meget værdsat "Graduate Finance Certificate" fra SMU's berømte Cox School of Business.
- Hvis du er medlem af Texas Society of CPA, vil du tjene Videreuddannelse Credit.
- For læger, der er medlemmer af Dallas County Medicinsk Selskab, 12 timer uformelle CME's er tilgængelige for hvert trimester.


GFCP - Indhold

Ledere i programmet er udsat for en bred vifte af emner, så de kan erhverve de finansielle oplysninger og færdigheder afgørende for succes. Supplerende målinger er mulighed for at gøre dig til at udforske emner af interesse for større dybde. Lyd og / eller videobånd til rådighed for en samling, som du savner.

Vi tror præsentationen af brede teori, der gælder i særlige tilfælde og eksempler, giver den mest umiddelbare resultater for vores deltagende ledere, deres karrierer og deres virksomheder.

Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Okt. 2019
Duration
Varighed
6 måneder
Deltid
Price
Pris
- Prisen er ikke nævnt,
Information
Deadline
Locations
USA - Dallas, Texas
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
USA - Dallas, Texas
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Okt. 2019
USA - Dallas, Texas
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen