Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En HD hjælper fremme en studerendes viden i hans eller hendes område af undersøgelsen. Typisk tilbydes efter afslutningen af ​​en bachelor uddannelse, forbereder dette program kandidater til en karriere. Hvad er en HD i IT? Dette program er designet til personer, der ønsker at udvikle færdigheder og viden i relation til de seneste fremskridt inden for computerteknologi. Hvert program vi… Læs mere

En HD hjælper fremme en studerendes viden i hans eller hendes område af undersøgelsen. Typisk tilbydes efter afslutningen af ​​en bachelor uddannelse, forbereder dette program kandidater til en karriere.

Hvad er en HD i IT? Dette program er designet til personer, der ønsker at udvikle færdigheder og viden i relation til de seneste fremskridt inden for computerteknologi. Hvert program vil have sin egen fokus og fælles kurser kan omfatte computer systemarkitektur, database design, netværk management, teknisk skriftligt, enterprise infrastruktur, og softwareudvikling. Nogle programmer vil have et ledelsesfokus, hvor de studerende vil lære kommunikation og lederevner til at hjælpe med at lede projekter og teams. Kriterierne for program optagelse kan indeholde en bachelorgrad i et beslægtet område eller en bachelorgrad kombineret med relevant IT erhvervserfaring.

Studerende, der forfølger denne studieordning gavn på at de vil have omfattende viden i edb-systemer, som vil, kan åbne op for mange karrieremuligheder. Der er en række af computer-relaterede job til rådighed, så kandidater skal have lidt svært ved at finde arbejde.

Omkostningerne i forbindelse med dette program varierer afhængigt af skolen og en række faktorer, såsom omdømme og placering af skolen, programmet varighed, og udgifter til udstyr. Interesserede studerende opfordres til at kontakte skolerne direkte at finde ud af om specifik undervisning og gebyrer.

Der er en række karriereveje individer kan vælge fra, afhængigt af deres uddannelse fokus og interesser. Nogle almindelige stillingsbetegnelser omfatter computer og information forsker, computernetværk arkitekt, edb-programmør, databaseadministrator, softwareudvikler, computer systemadministrator, og computer support specialist.Management roller kan omfatte IT-projektleder, systemer analytiker, teknologi konsulent, it-direktør, og IT-strateg.

Begynd at sammenligne forskellige IT skoler lige nu. Ved hjælp af vores database, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Auckland Institute of Studies
Auckland , New Zealand

Graduate Diploma i Informationsteknologi (GDIT) opfylder behovene hos studerende, der enten har afsluttet en bachelorgrad i et ikke-it-felt og ønsker at udvikle deres viden i ... +

Graduate Diploma i Informationsteknologi (GDIT) opfylder behovene hos studerende, der enten har afsluttet en bachelorgrad i et ikke-it-felt og ønsker at udvikle deres viden i en bestemt afdeling af IT, eller som har en bachelorgrad i IT og ønsker at forbedre deres karrieremuligheder i it-branchen ved at fokusere på et fagligt emne. -
Graduate Diploma
Fuldtid
3 semestre
Engelsk
Maj 2020
på universitet