Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Forretningsstudier

En uddannelse af høj kvalitet kan ofte være nøglen til det næste niveau af succes i livet. Det giver dig de kvalifikationer, at bevise du er uddannet og vidende for din karriere. En HD kan være det næste skridt efter at have opnået en bachelor-grad, og kan give dig specialiserede kvalifikationer for din karriere eller føre dig videre til en mester 's grad.

 

Hvad er en HD i Business, Økonomi og Administration? Dette program giver de studerende de specifikke færdigheder, de behøver for at konkurrere i hurtig bevægelse verden af ​​erhvervslivet. I deres kurser, kan de tage et nærmere kig på ting som regnskab, og ledelsen af ​​forskellige afdelinger som markedsføring og salg. De kan lære reglerne for erhvervsret og kender hemmeligheder for reklame og markedsføring. Programmerne er designet til at dække alle de emner en elev har brug for at nå deres mål.

 

Den største fordel ved at tjene denne HD er, at det giver et samlet overblik over de mange komponenter, der kommer sammen for at gøre en forretning køre. Kurserne styrke de studerendes færdigheder og hjælper dem til at tage det næste skridt i både deres uddannelse og deres karriere.

 

Omkostningerne ved at få din HD i Business, Økonomi og Administration kan variere meget fra program til program. Der er mange muligheder at vælge imellem, der giver noget, der passer til ethvert budget.

Den brede base af færdigheder opnået i disse kurser kan bruges i næsten enhver virksomhed miljø, hvilket gør en lang række arbejdspladser åbne for beståede studerende. De kan anvende deres regnskabsmæssige kompetencer med bogholderi og analyse, eller blive marketingmedarbejdere med deres viden om salget. Den nye viden i disse kurser kan have en bred vifte af applikationer.

 

Online ansøgning til programmet for dit valg er let, og det starter med den simple trin for at udfylde en formular. Den omfattende liste over tilgængelige kurser betyder, at der er noget for alle studerende. Tage det næste skridt i din uddannelse og karrieremål er en skræmmende opgave, men det kan være let med disse eksperter ved din side. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

 

Læs mere

Graduate Diploma in Business

Auckland Institute of Studies
på universitet Fuldtid 3 semestre May 2019 New Zealand Auckland

Graduate Diploma in Business (GDBus) er designet til kandidater af en bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikation i en disciplin bortset fra erhvervslivet, der ønsker at opnå et niveau af kompetence og en kvalifikation i erhvervslivet. [+]

Graduate Diploma in Business (GDBus) er designet til kandidater af en bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikation i en disciplin bortset fra erhvervslivet, der ønsker at opnå et niveau af kompetence og en kvalifikation i erhvervslivet. Det henvender sig også til dem med en bachelorgrad i et forretningsområde, der ønsker at udvide deres viden i en anden.

Nogle studerende kan ønske at bruge denne kvalifikation som en Pathway til en postgraduate studie i erhvervslivet eller beslægtede discipliner. Andre kan ønske at bruge det til at forbedre en eksisterende kvalifikation til en lederkarriere i erhvervslivet.

Yderligere korte workshops er planlagt til at hjælpe eleverne med at erhverve en velafrundet viden om erhvervslivet.... [-]


Graduate Diploma I Virksomhed og Ledelse ( Pathway til 1 År MBA)

Universal Business Academy
Online på universitet Deltid 10 måneder Åben tilmelding Malaysia Johor Bahru + 1 mere

Globalt anerkendt Graduate Program, 100% Praktisk 100% Opgave, Ingen Eksamen [+]

Graduate Diploma i Business og Management kursus består af 10 moduler, og hvert modul består af omkring 40 guidede læretimer. Alle moduler har yderligere 30-50 læretimer af valgfrie materialer, som består af anbefalede øvelser, anbefalede aflæsninger og internetressourcer.

Dette kursus passer bedst til personer, der er mindst 25 år gamle og har 5 års ledelseserfaring og ikke har en grad, men ønsker at studere til en MBA. Efter vellykket afslutning af kurset vil de studerende kunne tilmelde sig vores niveau 7 postgraduate diploma i strategisk ledelse.

Kursusstruktur

IT i erhvervslivetEffektiv kommunikationHigh Performance TeamsLedelsesevnerManager's Toolkit

Semester 2 (5 måneder)... [-]


Postgraduate niveau 7 diplom i strategisk ledelse

Universal Business Academy
Online på universitet Deltid 6 - 12 måneder Åben tilmelding Malaysia Johor Bahru + 1 mere

Efter en vellykket afslutning af Postgraduate Diploma i Strategi og sidste år af et akkrediteret postgraduat grad program, vil eleverne have færdigheder til at udføre en professionel ledelsesmæssig rolle i markedsføring, regnskab, virksomhedsrådgivning, og meget mere. [+]

Den Postgraduate Level 7 Diplom i Strategic Management er en 30-modul (120 kredit) kursus, med cirka 40 guidede læring timer pr modul. Alle moduler har yderligere 30-50 læring timers valgfrie materialer, der omfatter over anbefalede øvelser, anbefales oplæsninger, Internet ressourcer og selv-test øvelser.

Efter at have modtaget din Level 7 Diplom, du er berettiget til at ansøge om en MBA Top Up kursusEnten online eller på campus på en afstand af britiske universiteter. Den øverste op del vil normalt bestå af de endelige 60 point for enten, en afhandling eller en afhandling og et modul.

For at tilmelde dig til dette niveau 7 program, skal du være enten

en akademiker, der er over 22 år, eller en ikke-akademiker på over 24 år gammel, og med mindst fem års ledelseserfaring. [-]

Erhverv og Administraktion Graduate Diploma (Niveau 6 Postgraduate MBA entry)

Online Business School
Online Fuldtid Deltid 700 - 900 timer Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Coventry + 1 mere

Graduate Level 6 120 kredit Diploma i Erhvervsadministration består af 10 moduler og 6 skriftlige opgaver, og hvert modul består af cirka 40 guidede læretimer. Under afslutningen af ​​Online Business Diploma vil de studerende have adgang til forskellige undersøgelsesressourcer, som f.eks. Vejledningsstøtte og webinarer, et socialt læringsforum og yderligere materialer til at hjælpe med at afslutte deres kandidatkursus. [+]

Graduate Level 6 120 kredit Diploma i Erhvervsadministration består af 10 moduler og 6 skriftlige opgaver, og hvert modul består af cirka 40 guidede læretimer. Under afslutningen af ​​Online Business Diploma vil de studerende have adgang til forskellige undersøgelsesressourcer, som f.eks. Vejledningsstøtte og webinarer, et socialt læringsforum og yderligere materialer til at hjælpe med at afslutte deres kandidatkursus.

Dette kursus passer bedst til personer, der er mindst 25 år gamle og har 5 års ledelseserfaring og ikke har en grad, men ønsker at studere til en MBA eller Postgraduate business program. Efter vellykket afslutning af kurset vil eleverne kunne tilmelde sig vores Level 7 Postgraduate Diploma i Strategic Management eller en række andre postgraduate kurser.... [-]


Graduate Diploma i Strategisk Supply Chain Management

University of Technology Sydney
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Diploma i Strategisk Supply Chain Management udvider graduate certifikatet og giver mulighed for yderligere specialisering i supply chain management. [+]

Kurset er designet til at imødekomme behovene hos de ansatte i fremstillings- eller servicesektoren, det være sig private, offentlige eller ikke-for-profit organisationer, eller om det er en lille eller mellemstor virksomhed eller et multinationalt selskab. Dette kursus fremmer desuden akademiske, forsknings- og funktionelle muligheder for effektivt at lette design, planlægning og drift af et netværk af sammenhørende virksomheder, der er involveret i levering af produkter og tjenester til slutbrugere. Ved at gennemføre dette kursus forbedres den studerendes række af eksisterende færdigheder til at styre inter- og intraorganisationsressourcer, kapaciteter og forretningsdrift væsentligt for bedre præstationer og værdiskabelse.... [-]


HD i ikke-for-profit og social virksomhedsledelse

University of Technology Sydney
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

HD i ikke-for-profit og Social Enterprise giver færdigheder og viden i menneskelige ressourcer og juridiske aspekter af forvaltningen af ​​ikke-for-profit organisationer. Dette kursus tilbyder vigtige indsigt i socialt iværksætteri og social innovation som drivkraft for ikke-for-profit, community-orienterede virksomheder. [+]

Kurset er industri-relevant og fleksible studie tilstande tilbydes typisk.

Dette kursus giver ledelsesmæssige færdigheder for personer, der søger arbejde i de omfattende og komplekse områder af social innovation og iværksætteri som de vedrører ikke-for-profit virksomheder.

Karriere muligheder omfatter forvaltning af ikke-statslige eller ikke-for-profit organisationer.

[-]

Diplom i Business Administration

University of Technology Sydney
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Diploma i Erhvervsadministration giver grundlag for udvikling af en karriere i ledelsen for kandidater, der ikke tidligere har gennemført en administrative studier grad. [+]

Generelle ledelsesevner er udviklet til at give ekspertise inden for strategisk tænkning, kritisk analyse, udvikling og implementering af forretningsplaner, beslutningstagning under usikkerhed, forståelse af organisationsdynamik, effektiv kommunikation og fremme af forandringer.

Karrieremuligheder omfatter ledelsesniveauer i industrien eller regeringen.

[-]

Graduate Diploma in Business

Southern Cross University
på universitet Fuldtid 1 år March 2019 Australien Bilinga Melbourne Perth Sydney + 3 mere

Graduate Diploma in Business vil udvikle dine grundlæggende færdigheder til at reagere på forretningsudfordringer, forberede dig på den kritiske tænkning, forskning og iværksætterfærdigheder til beslutningstagning på højt niveau. [+]

Erhvervslivet skifter konstant og udvikler sig, med skiftende teknologidrivere, større global mobilitet og øget konkurrence. Som virksomhedspersonale skal du have en dyb forståelse af kerneforretningsprincipper såvel som at være innovativ og fleksibel.Graduate Diploma in Business vil udvikle dine grundlæggende færdigheder til at reagere på forretningsudfordringer, forberede dig på den kritiske tænkning, forskning og iværksætterfærdigheder til beslutningstagning på højt niveau. I dette 1 års program vil du studere de aspekter af ledelse og organisatorisk adfærd, du har brug for at kommunikere og gennemføre dine forretningsmål og om grundlæggende principper for regnskab, marketing og økonomi for at understøtte den sunde forretningsdomme. Kandidater i dette program vil blive anerkendt af potentielle arbejdsgivere for deres overlegne viden niveau og vil have en post Pathway til Southern Cross University 's MBA-program.... [-]


HD i (online)

Southern Cross University (Online)
Online Deltid 16 måneder July 2019 Australien Australia Online

SCU Onlines HD i er en fantastisk måde at forberede dig til succes i ansigtet af en usikker fremtid - især i betragtning af 92,2% af kandidaterne er nu i fuld tid beskæftigelse (Graduate Karriere Australiens Destinationer Postgraduate Rapport, 2013). [+]

Varighed: 16 måneder på deltid

Avanceret stående: Ring til os for at se, om du er berettiget

Undersøgelse perioder: Feb, apr juli september, oktober, dec

Gebyrer: $ 2450 per enhed, FEE-HELP tilgængelig

Enheder: 8.

Flyt op eller hoppe på tværs

Hvordan kan du være på forkant af kurven i en globaliseret verden af ​​erhvervslivet, når teknologi, kommunikation, platforme og folk er konstant forandring?

SCU Onlines HD i er en fantastisk måde at forberede dig til succes i ansigtet af en usikker fremtid - især i betragtning af 92,2% af kandidaterne er nu i fuld tid beskæftigelse (Graduate Karriere Australiens Destinationer Postgraduate Rapport, 2013). Studier i global virksomhed, iværksætteri, marketing, corporate governance, projektledelse, økonomi, styring af mennesker, informationssystemer, strategi og case-analyse er designet til at lancere dig ind i erhvervslivet undersøgelse, tage det næste skridt i din karriere, overgang fra din nuværende karriere ind virksomhedsledelse eller starte din egen virksomhed.... [-]


HD i mentoring og professionel ledelse

Toi Ohomai Institute of Technology
på universitet Fuldtid Deltid 1 år July 2019 New Zealand Rotorua + 1 mere

Tilegne sig viden og ekspertise i mentoring og professionel ledelse i et specialområde til at supplere din nuværende erfaring og / eller kvalifikationer (r). [+]

program oplysninger Studieafgift $ 19,950 Indtag februar, Juli, November Minimum IELTS 6,0 uden band mindre end 5,5 Varighed (fuldførelsestid) 1 år program mål

Tilegne sig viden og ekspertise i mentoring og professionel ledelse i forbindelse med deres faglige felt, som supplerer deres nuværende erfaring og / eller kvalifikationer (r). Denne kvalifikation giver fagfolk i lederroller at bevare valuta og udvikle deres disciplin ved løbende faglig udvikling.

Award oplysninger

For at opnå tildeling af HD i Mentoring og Professional Leadership studerende skal bestå af i alt 120 point, herunder:

75 obligatoriske kreditter; 30 point fra optioner List; og 15 valgfri point på niveau 6 eller derover. Viden og færdigheder, du vil vinde ... [-]

HD i Creative Entrepreneurship

Toi Ohomai Institute of Technology
på universitet Fuldtid Deltid 1 år March 2019 New Zealand Rotorua + 1 mere

Bliv innovative praktikere i nye kreative industrier: kunst; grafisk design; mode; og indretning. Hands-on kursusaktiviteter vil understrege konceptualisering af innovative produkter og strukturering af innovationsprocesser. [+]

program mål

Den HD i Creative Entrepreneurship har til formål at udvikle elevernes viden og færdigheder til at innovere som udøvere i nye kreative industrier. Deres tværfaglige (Kunst, grafisk design, mode og interiør design), vil hands-on kurser understrege konceptualisering af innovative produkter og strukturering af innovationsprocesser. De vil undersøge mulighederne i at være en del af forskellige teams, der behandler tværfaglige dimensioner af komplekse udfordringer og producere banebrydende løsninger. Programmet sigter mod at gøre det muligt for kandidater til at navigere nye markeder, identificere de forskellige eksperter, der vil være i stand til at dygtigt samarbejde med hinanden, og deltage fra idé til produkt. Kandidater vil have de færdigheder, viden og attributter til at være iværksættere og bidrage til de kreative industrier i Aotearoa New Zealand.... [-]


HD virksomhed (gdbz)

University of Southern Queensland (USQ)
Online på universitet Fuldtid Deltid 1 - 4 år February 2019 Australien Toowoomba Springfield Australia Online + 4 mere

Ønsker du at udvide dine karrieremuligheder eller foretage specialiseret postgraduate studie i erhvervslivet? Med en bred vifte af specialer, eller evnen til at skræddersy en grad, der passer til dine interesser, USQ Graduate Diploma of Business giver dig mulighed for at tilpasse din undersøgelse interesser til områder, der bedst understøtter din virksomhed karriereønsker. [+]

Udvid din business færdigheder og viden

Ønsker du at udvide dine karrieremuligheder eller foretage specialiseret postgraduate studie i erhvervslivet? Med en bred vifte af specialer, eller evnen til at skræddersy en grad, der passer til dine interesser, USQ Graduate Diploma of Business giver dig mulighed for at tilpasse din undersøgelse interesser til områder, der bedst understøtter din virksomhed karriereønsker. Den HD of Business 'fleksibilitet giver dig også mulighed for at vælge to specialiseringer.

Du kan vælge en specialisering fra:

Agribusiness (ikke tilgængelig i 2017) Big Data og Visualisering business administration BUSINESS LEDERSKAB Krisestyring Digital Marketing Analytics DIGITAL TRANSFORMATION Nød- og katastrofekommunikation Enterprise Leadership finansiering Generelt Global Business Management international business Projektledelse Professionel Kommunikation Strategisk Human Resource Management Strategic Marketing Bæredygtig Erhvervsudvikling. ... [-]

Business, Management og Finance Pre-Master's - GDip

University of Kent - International Pathway Programmes
på universitet Fuldtid 2 semestre January 2019 Det Forenede Kongerige Canterbury

Kent's forkandidat i Business, Management og Finance giver internationale studerende en rute til postgraduate studier i en række postgraduate degrees på Kent Business School [Business Studies, økonomiske studier, Management Studies og Marketing Studies). The Business, Management og Finance Pre-Masters Graduate Diploma består af et kondenseret 7-måneders program fra januar til juli, der vil hjælpe dig med at få adgang til postgraduate business kurser ved University of Kent og andre universiteter fokuserer på at udvikle dit faglige emne viden om ph.d.-studier, samtidig med at du forbedrer dine akademiske færdigheder og engelsk sprogfærdigheder. [+]

Business, Management og Finance Pre-Master's - GDip

Udvikle din viden og forståelse for organisationer, den eksterne kontekst, de opererer i, og hvordan de styres. Byg dine sprogkundskaber med dedikerede moduler på engelsk med henblik på studier inden for Business og Finans og udvikle et bredt sæt akademiske færdigheder til at forberede dig til en kandidatgrad i erhvervslivet, ledelsen eller økonomien.

Kent's forkandidat i Business, Management og Finance giver internationale studerende en rute til postgraduate studier i en række postgraduate grader på Kent Business School.

Programmet fokuserer på at udvikle din faglige fagkundskab til ph.d.-studie, samtidig med at du forbedrer dine akademiske færdigheder og engelsksprogede færdigheder.... [-]


Birmingham Business School, University of Birmingham
på universitet Fuldtid 1 år August 2019 Det Forenede Kongerige Birmingham

[+]

Oversigt Dette program giver en grundig grundstødning i funktionelle problemstillinger i ledelse og er en kvalifikation i sig selv. Det giver også dem, der søger at få adgang til vores kandidat- og MBA-programmer. Den studerende gruppe består af dem, der studere GDBA som en enkeltstående kvalifikation, samt dem, der foretager både det første år af MBA 24/21 måneders programmer, og det første år af kandidatuddannelsen 24 måneders programmer. Nøglefunktioner i HD i Business Administration (GDBA) omfatter: [-]

Graduate Diploma in Business

Newcastle University London
på universitet Fuldtid 9 - 12 måneder January 2019 Det Forenede Kongerige London

Forbered dig på direkte indgang til en kandidatgrad i International Business Management og International Marketing ved Newcastle University London . [+]

Forbered dig på direkte indgang til en kandidatgrad i International Business Management og International Marketing ved Newcastle University London .

KursusfunktionerUdvikle din viden og færdigheder gennem aktiv læring i dit valgte fagområde.Garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende.Tilpas til at studere i Storbritannien med et stærkt fokus på studie- og forskningsfærdigheder.Forbedre dit engelskniveau og udvikle ordforrådet til dit valgte fag.NøglefaktaKurselængde: 3-4 VilkårStartdato: 2018: september, oktober; 2019: januar, juni, september, oktober; 2020: januarGebyrer: Fra £ 15.445Klassetimer: 21 timer i ugen i gennemsnitKlassestørrelse: 16Klasselængde: Typisk afholdt mandag til fredag ​​mellem kl. 08.00 - 19.00 ekskl. Helligdage. Der kan dog være tilfælde, hvor klasser skal holdes uden for disse tider på grund af uforudsete omstændigheder.Pris: International Graduate Diploma (FHEQ Level 6) fra Newcastle University.Kursus muligheder:Standard (3-sigt, 9-måneders program)Udvidet (Indeholder et ekstra term (er) i engelsksprog.)Adgangskrav... [-]