Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En HD er en type kvalifikation, at de studerende kan forfølge, efter at de har afsluttet en bachelor-grad. Institutioner for videregående uddannelser tildeling graduate eksamensbeviser til studerende, der afslutter yderligere studier; mange studerende vælger at tjene man enten at forberede sig til graduate skole eller til at få ekstra kvalifikationer for deres karriere. Så hvad er en HD i d… Læs mere

En HD er en type kvalifikation, at de studerende kan forfølge, efter at de har afsluttet en bachelor-grad. Institutioner for videregående uddannelser tildeling graduate eksamensbeviser til studerende, der afslutter yderligere studier; mange studerende vælger at tjene man enten at forberede sig til graduate skole eller til at få ekstra kvalifikationer for deres karriere.

Så hvad er en HD i datalogi? Dette program er designet til at hjælpe eleverne fremme deres viden om computere, teknologi og netværk. Generelt er disse eksamensbeviser rettet mod dem, der allerede har et solidt fundament i datalogi, og klasser kan omfatte emner som system design, netværk, kommunikation teknologi, hardware, webudvikling, programmering, eller MMS og underholdning. Studerende kan tage en bred vifte af kurser eller vælge at fokusere på et specifikt emne eller område.

Nogle af de mange fordele, der kommer fra at lære om computere omfatter mulighed for at forbedre kognitive og tekniske færdigheder samt en øget forståelse af de maskiner, der anvendes på daglig basis. Mange studerende finder også dette program forbereder dem til deres karriere eller yderligere kandidatoverbygningen.

Omkostningerne ved en computer science HD vil variere fra sted til sted og år til år. Din valgte institution vil have up-to-date, nøjagtige og detaljerede oplysninger om økonomiske forhold, så sørg for at gøre grundig forskning.

Mange karrierer er til rådighed i det hastigt voksende inden for computer science. Eleverne kan vælge at blive computer teknikere eller programmører, har specialiseret sig i områder som it-ledelse, kommunikation, hardware-design, web udvikling, systemadministration, eller underholdning. Computer eksperter måske endda gå på arbejde i områder som robotteknologi, animation, produktion, eller sundhedspleje.

Hvis du tror, ​​du gerne en HD i datalogi, komme i gang her og nu. Alt du skal gøre er at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Auckland Institute of Studies
Auckland, New Zealand

Graduate Diploma i Informationsteknologi (GDIT) opfylder behovene hos studerende, der enten har afsluttet en bachelorgrad i et ikke-it-felt og ønsker at udvikle deres viden i ... +

Graduate Diploma i Informationsteknologi (GDIT) opfylder behovene hos studerende, der enten har afsluttet en bachelorgrad i et ikke-it-felt og ønsker at udvikle deres viden i en bestemt afdeling af IT, eller som har en bachelorgrad i IT og ønsker at forbedre deres karrieremuligheder i it-branchen ved at fokusere på et fagligt emne. -
Graduate Diploma
Fuldtid
3 semestre
Engelsk
på universitet