Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Computerkunst

Graduate eksamensbeviser udbydes både online og i-person. Studerende, der ønsker en mere struktureret, traditionelle, faglige miljø måske overveje på campus-programmer. Studerende søger fleksibilitet og frihed vil finde online kurser for at være en bedre løsning.

Med antallet af computere derude kommer en efterspørgsel efter værker af kunstnere, der kan bruge dem, og dermed en grad i computer Arts er et glimrende valg for digitalt orienterede kunstneriske individer.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere

Videregående uddannelsesbevis i visuelle effekter

Jönköping University
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Sverige Jönköping

[+]

Digital sammensætning

Du fokuserer på sammensætningen af ​​bevægelige billeder i film- og reklameproduktioner på en kreativ, omkostningseffektiv og produktionsrealistisk måde. Du får indsigt i de forskellige dele af visuelle effekter og lærer at styre de værktøjer, du har brug for. For eksempel fjerner tove holde en skuespiller op i luften eller producere sætudvidelser og lære at integrere gengivet 3D i live action materiale.

3D-visualisering

Hvis du vælger 3D-visualisering, lærer du, hvordan du producerer billedrealistisk 3D i en forudbestemt tidsramme med stor efterspørgsel på kvalitet. De produktioner, du har oprettet, kan bruges som både stillbilleder og bevægelige billeder til både reklame og filmproduktioner. ... [-]


Bachelor cyklus

RUBIKA
på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Frankrig Valenciennes

Formålet med Bachelor Rubika cyklus er at give vores studerende til at opdage alle områder af digital skabelse, at specialisere sig inden for deres valg (industrielt design, animation eller video game), til at erhverve fast videnbaser akademisk nødvendigt at skabe, at beherske de tekniske redskaber og kender holdet arbejde ved projektet. [+]

Formålet med Bachelor Rubika cyklus er at give vores studerende til at opdage alle områder af digital skabelse, at specialisere sig inden for deres valg (industrielt design, animation eller video game), til at erhverve fast videnbaser akademisk nødvendigt at skabe, at beherske de tekniske redskaber og kender holdet arbejde ved projektet.

Det hjælper også styre kommunikationen omkring disse projekter.

Formålet med dette tværfaglige program er at give de studerende mulighed for at udvikle en metode til at skabe både systemisk og global kombinere teoretisk viden, teknisk ekspertise og gennemførelse af projekter på alle typer af medier, ligesom digital hardware.

Det indebærer også at udvikle en kultur af viden-væren, så vores studerende til at beherske teamwork færdigheder, men også lære at udtrykke sig og præsentere et projekt i det offentlige, på fransk og engelsk.... [-]