Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Computerkunst

Graduate eksamensbeviser er certificeringer i højt specialiserede fagområder. Efter at have modtaget et diplom, kan eleverne have en bredere pulje af job at vælge imellem. Kandidater fra disse programmer kan også kommandere højere lønninger og stillingsbetegnelser.

 

 

Computer arts kurser forberede de studerende til en industri bliver gradvist mere afhængige af digital teknologi. Klasser lære deltagerne at arbejde med ny teknologi og hvordan man gennemfører deres kunstneriske stilarter inden for den professionelle verden med succes opbygge en karriere på dette område.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere

Bachelor cyklus

RUBIKA
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Frankrig Valenciennes

Formålet med Bachelor Rubika cyklus er at give vores studerende til at opdage alle områder af digital skabelse, at specialisere sig inden for deres valg (industrielt design, animation eller video game), til at erhverve fast videnbaser akademisk nødvendigt at skabe, at beherske de tekniske redskaber og kender holdet arbejde ved projektet. [+]

Formålet med Bachelor Rubika cyklus er at give vores studerende til at opdage alle områder af digital skabelse, at specialisere sig inden for deres valg (industrielt design, animation eller video game), til at erhverve fast videnbaser akademisk nødvendigt at skabe, at beherske de tekniske redskaber og kender holdet arbejde ved projektet.

Det hjælper også styre kommunikationen omkring disse projekter.

Formålet med dette tværfaglige program er at give de studerende mulighed for at udvikle en metode til at skabe både systemisk og global kombinere teoretisk viden, teknisk ekspertise og gennemførelse af projekter på alle typer af medier, ligesom digital hardware.

Det indebærer også at udvikle en kultur af viden-væren, så vores studerende til at beherske teamwork færdigheder, men også lære at udtrykke sig og præsentere et projekt i det offentlige, på fransk og engelsk.... [-]