close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Graduate eksamensbeviser er certificeringer i højt specialiserede fagområder. Efter at have modtaget et diplom, kan eleverne have en bredere pulje af job at vælge imellem. Kandidater fra disse programmer kan også kommandere højere lønninger og stillingsbetegnelser.     Urban og regional planlægning er praksis for crafting designs og forslag til udvikling af et bestemt stykke jord… Læs mere

Graduate eksamensbeviser er certificeringer i højt specialiserede fagområder. Efter at have modtaget et diplom, kan eleverne have en bredere pulje af job at vælge imellem. Kandidater fra disse programmer kan også kommandere højere lønninger og stillingsbetegnelser.

Urban og regional planlægning er praksis for crafting designs og forslag til udvikling af et bestemt stykke jord til at blive brugt af mennesker, uanset om det er på en regional, bymæssig eller industriel niveau.

Australien har den tredje største antal udenlandske studerende i verden trods et fællesskab af 23 millioner alene. Disse er stærke akademiske akkreditiver, men australske institutioner er lige så højt rangeret som de byer, hus dem rundt om fædreland.

Sydney er hjemsted for Australiens mest højtflyvende uddannelsesinstitutioner. Den ældste universitet i Australien, University of Sydney er blandt de institutioner i byen. Andre omfatter Australian Catholic University og University of New South Wales.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University of Technology Sydney
Sydney, Australien

Graduate Diploma in Planning giver en ny karrierevej for design-, planlægnings- og ejendomsfolk, der udbyder akademikere med en bred forståelse af planlægningsproblemer sammen ... +

Graduate Diploma in Planning giver en ny karrierevej for design-, planlægnings- og ejendomsfolk, der udbyder akademikere med en bred forståelse af planlægningsproblemer sammen med forhandlingsfærdigheder og kreativ tænkning, der kræves for at løse dem. -
Graduate Diploma
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her