Kurset

Graduate Diploma Conservation Studies er et intensivt et-årigt konverteringskursus, der sigter mod at gøre det muligt for kandidater med ikke-bevaringsmæssig baggrund at fremme deres viden og færdigheder.

Studerende har mulighed for at få adgang til en række analytisk udstyr og lære af praktikere med lang erfaring. De kan også drage fordel af holdets stærke forbindelser med museer, professionelle organer og arvagenturer.

I løbet af dette kursus forventes de studerende at fremstille deres egne porteføljer med specialtegninger og fotografier og have chancen for at udvikle tekniske færdigheder til behandling af historiske genstande. Studerende opfordres til at drage fordel af mulighederne for at involvere sig i live-projekter.

Forskningsområder, Projekter

University of Lincoln Center for Conservation and Culture Heritage blev dannet i 2011 for at koordinere akademiske forskningsaktiviteter inden for bevarelse, historie og videnskab i relation til arvssektoren.

Medlemmerne deler en interesse i historisk materiel kultur og dens bevarelse og analyse. De har adgang til videnskabsbaserede metoder til materialeanalyse og den historiske ekspertise, der er nødvendig for at formulere betydningen af denne analyse. Medlemmer arbejder med museumssektoren som konservatorer, kuratorer og konsulenter.

Forskningstemaerne i gruppen inkluderer arkitektonisk malingsforskning, kulturhistorie og historiske og gamle materialer.124245_photo-1544213456-bc37cb97df74.jpg Lizzie George / Unsplash

Hvordan du studerer

Studerende har adgang til en lang række historiske materialer og kan fokusere på deres afhjælpende behandling og forebyggende bevarelse.

Kursets sammensætning og levering er forskellige for hvert modul og kan omfatte forelæsninger, seminarer, workshops, uafhængigt studium, praktisk arbejde i bevaringslaboratorier, forskning og en-til-en-læring.

Kontakt timer og uafhængig undersøgelse

Ugentlige kontakt timer på dette program kan variere afhængigt af de enkelte moduler og studietrin. Postgraduate-studiet indebærer en betydelig del af uafhængig undersøgelse, udforskning af materiale under forelæsninger og seminarer. Som en generel vejledning forventes der for hver time i klassen elever at bruge mindst to-tre timer i en selvstændig undersøgelse. For mere detaljeret information kontakt venligst programlederen.

moduler

Niveau 3

  • Anvendte praktiske færdigheder (kerne).
  • Conservation Processes (Core).
  • Conservation Science (Core).
  • Bevarelsesteori (kerne).
  • Dokumentationsteknikker (kerne).
  • Forebyggende konservering (kerne).

† Nogle kurser kan tilbyde valgfrie moduler. Tilgængeligheden af valgfrie moduler kan variere fra år til år og vil være underlagt minimumstal for studerende. Det betyder, at tilgængeligheden af specifikke valgfrie moduler ikke kan garanteres. Valgfrit modulvalg kan også påvirkes af medarbejderens tilgængelighed.

Hvordan man vurderes

Metoder til vurdering

Studerende på dette kursus kan vurderes gennem kurser, der består af en præsentation, et essay, en fremskridtprøve, rapporter, praktisk arbejde og porteføljer af tegninger og fotografier.

Vurdering Feedback

University of Lincoln politik for vurdering af feedback tager sigte på at sikre, at akademikere straks returnerer kursusundersøgelser - normalt inden for 15 arbejdsdage efter indleveringsdatoen.

Indgangskrav 2020-21

Honours degree i enhver disciplin eller tilsvarende erhvervserfaring.

Udenlandske studerende vil blive pålagt at demonstrere engelsk sprogfærdighed svarende til IELTS 6.0 samlet set med et minimum på 5,5 i hvert element.

Hvis du ikke opfylder ovennævnte IELTS-krav, kan du muligvis deltage i et af vores kurser inden for engelsk og akademisk studiekompetence inden for sessionen. Disse specialkurser er designet til at hjælpe studerende med at opfylde de engelsksprogede krav til deres planlagte studieprogram.

Program undervist i:
  • English (UK)
University of Lincoln
Senest opdateret November 5, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2020
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
15,900 GBP
international - hjem / EU; £ 9250
Deadline
Jan 15, 2020
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Aug 2021
Ansøgningsfrist
Jan 15, 2020

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
Jan 15, 2020
End Date
Aug 2021

Change your World at the University of Lincoln | University of Lincoln