Graduate Diploma in Conservation Studies

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Graduate Diploma Conservation Studies er et intensivt et-årigt konverteringskursus, der sigter mod at gøre det muligt for kandidater med ikke-bevaringsmæssig baggrund at fremme deres viden og færdigheder.

Studerende har mulighed for at få adgang til en række analytisk udstyr og lære af praktikere med lang erfaring. De kan også drage fordel af holdets stærke forbindelser med museer, professionelle organer og arvagenturer.

I løbet af dette kursus forventes de studerende at fremstille deres egne porteføljer med specialtegninger og fotografier og have chancen for at udvikle tekniske færdigheder til behandling af historiske genstande. Studerende opfordres til at drage fordel af mulighederne for at involvere sig i live-projekter.

Forskningsområder, projekter og emner

University of Lincoln Center for Conservation and Culture Heritage blev dannet i 2011 for at koordinere akademiske forskningsaktiviteter inden for bevarelse, historie og videnskab i relation til arvssektoren.

Medlemmerne deler en interesse i historisk materiel kultur og dens bevarelse og analyse. De har adgang til videnskabsbaserede metoder til materialeanalyse og den historiske ekspertise, der er nødvendig for at formulere betydningen af denne analyse. Medlemmer arbejder med museumssektoren som konservatorer, kuratorer og konsulenter.

Forskningstemaerne i gruppen inkluderer arkitektonisk malingsforskning, kulturhistorie og historiske og gamle materialer.

124245_photo-1544213456-bc37cb97df74.jpgLizzie George / Unsplash

Hvordan du studerer

Studerende har adgang til en lang række historiske materialer og kan fokusere på deres afhjælpende behandling og forebyggende bevarelse.

Kursets sammensætning og levering er forskellige for hvert modul og kan omfatte forelæsninger, seminarer, workshops, uafhængigt studium, praktisk arbejde i bevaringslaboratorier, forskning og en-til-en-læring.

Kontakt timer og uafhængig undersøgelse

Den ugentlige kontakttid på dette program kan variere afhængigt af de enkelte moduler og studietrinnet. Undersøgelsen på postgraduate niveau involverer en betydelig del af uafhængigt studium og undersøger det materiale, der er dækket af forelæsninger og seminarer. Som en generel guide forventes det, at studerende tilbringer mindst to-tre timer i en uafhængig undersøgelse for hver time i klassen. Kontakt programlederen for mere detaljerede oplysninger.

moduler

Niveau 3

  • Anvendte praktiske færdigheder (kerne).
  • Conservation Processes (Core).
  • Conservation Science (Core).
  • Bevarelsesteori (kerne).
  • Dokumentationsteknikker (kerne).
  • Forebyggende konservering (kerne).

† Nogle kurser kan tilbyde valgfrie moduler. Tilgængeligheden af valgfrie moduler kan variere fra år til år og vil være underlagt minimumstal for studerende. Det betyder, at tilgængeligheden af specifikke valgfrie moduler ikke kan garanteres. Valgfrit modulvalg kan også påvirkes af medarbejderens tilgængelighed.

Hvordan man vurderes

Metoder til vurdering

Studerende på dette kursus kan vurderes gennem kurser, der består af en præsentation, et essay, en fremskridtprøve, rapporter, praktisk arbejde og porteføljer af tegninger og fotografier.

Vurdering Feedback

University of Lincoln politik for vurdering af feedback tager sigte på at sikre, at akademikere straks returnerer kursusundersøgelser - normalt inden for 15 arbejdsdage efter indleveringsdatoen.

Indgangskrav 2020-21

Honours degree i enhver disciplin eller tilsvarende erhvervserfaring.

Udenlandske studerende vil blive pålagt at demonstrere engelsk sprogfærdighed svarende til IELTS 6.0 samlet set med et minimum på 5,5 i hvert element.

Hvis du ikke opfylder ovennævnte IELTS-krav, kan du muligvis deltage i et af vores kurser inden for engelsk og akademisk studiekompetence inden for sessionen. Disse specialkurser er designet til at hjælpe studerende med at opfylde de engelsksprogede krav til deres planlagte studieprogram.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Minimer