Graduate Design af kommercielle Spaces

Den kommercielle rum er i øjeblikket skueplads for en social aktivitet, som en stor del af økonomien opretholdes. De produkter, vi forbruger rejse langt, indtil de når vores hænder. Producenter, distributører, forretningsmænd, eksperter i markedsføring, kommunikation og design er nogle af de involverede i denne proces aktører. Men det rum, hvor forbrugsvarer kommer sammen, er også et vigtigt område fuld af budskaber og virksomhedens image, ansvar, som ligger med indretningsarkitekt, faglige ansvarlige for at konfigurere dette scenarie rum.

Designeren af ​​interiører ikke blot skal tage hensyn til de konstruktive forhold af plads og placering for at optimere og maksimere de ressourcer, der investeres i installationen. Produktegenskaber og forbrugeren til at være målrettet, dukker forretningsmodellen samme detail plads, marketing og produkt positionering salgsstedet er parametre med en særlig vægt i designprocessen, der udviklede denne postgraduate.

I modsætning til Graduate Visual Merchandising, som har til opgave at definere den disciplin af professionelle ansvarlig for forvaltningen af ​​salgssted, Graduate Design af kommercielle Spaces fastslår omfanget af arbejdet i indretningsarkitekt rum i de nærmere vilkår for den metode design, forståelse kommercielle plads som en særlig form for indvendige rum.

MÅL UDDANNELSE

Dette postgraduate program hovedformål er at uddybe studiet af kommercielle plads, og alle parametre, der aktuelt er involveret i processen med at skabe et projekt POS: fra Retail Marketing strategier til kravene fra produktionen Rigtig interiør design projekt.

 • Erhverve metoder og implementeringsstrategier for nye tendenser.

 • Vælg den rette metode til at udvikle enhver form for projekt.

 • Brug kulturelle følsomhed og viden til at udvikle en positionering sig i før-udviklingsprojekt.

 • Kend de krav og begrænsninger af projektet Design Kommercielle Spaces.

 • Defender forslag og gennemføre dem i forbindelse med teamwork.

 • Brug en tankegang at udvikle et udkast til design af kommercielle rum.

 • Udvikle forslag til kommerciel møbler og teknisk udvikling.

 • Udvikle eget sprog af design interiør.

CURRICULUM

Kandidaten er struktureret i 3 moduler, hvor den nødvendige viden om den kommercielle sektor bliver undervist fra en business synspunkt og markedet. Denne viden vil give os mulighed for at løse den kommercielle rumprojekt og erhverve evnen til at arbejde i et team af Retail.

Fra det første modul også de hæve de mål, der skal opnås fra Graduate afgangsprojekt og i det sidste modul, er fuldt udviklet til yderligere forsvar ved en ret i specialiserede fagfolk. Den studerende vil få støtte fra en tutor, som vil guide dig gennem processen med projektarbejde.

Programmet vil blive suppleret med foredrag af fagfolk og med en rundvisning Retail slags.

 • Modul I - Udvikling i salgssted.
 • Modul II - Retail som disciplin.
 • Modul III - Den Professional Project of Commercial Space.

PROFESSIONELLE Udflugter

 • Kommercielle rum designer.
 • Konceptualisering af kommercielle rum.
 • Advisor koncepter for detail plads.
 • Kommerciel møbeldesigner.

DATA ARK

Problem: 10th Edition

Kvalifikation: Graduate i Kommercielle Spaces Design fra University of Vic-UCC. Studerende uden universitetsuddannelser vil modtage en Folkeuniversitetet Studies Diploma.

Credits: 30 ECTS

Skoleperiode: Af 7 oktober 2015 til juni 2016. Præsentation PFE: Juni 2016

Åbningstider: Mandage og onsdage fra 16h til 19h

Modalidad: Klasseværelse

Sprog: Spansk

Pris: 3.480 €

Adgang: Kandidater og / eller kandidater. Højere kandidater. Højere uddannelse niveau cyklusser af plastisk kunst og design, og professionelle familier: Interior design, grafisk design, industrielt design og kunsthåndværk tøj. Fagfolk uden særlige kvalifikationer sektor, kan dokumentere erhvervserfaring. Adgang til kurset er bestemt af en udvælgelsesproces.

Bemærkninger: Spansk intensivt kursus i september for udenlandske studerende, der ønsker at tilmelde sig Masters (valgfrit kursus).

Program undervist i:
Spansk

Se 14 flere kurser fra Bau Design College of Barcelona »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
3,480 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist