Graduate Degree Certificate in Energy Management

Generelt

Program beskrivelse

Led transformeringen af energisektoren, et globalt ansvar

Graduate Degree Certificate in Energy Management var designet til at hjælpe ingeniører, direktører og iværksættere med at udvikle de specialiserede færdigheder og viden, der kræves for at blive eksperter i energisektoren for effektivt at lede organisationer og projekter inden for energisektoren. Disse specialiserede ledere skal være i stand til at udføre økonomiske, sociale og miljømæssige evalueringer samt designe innovative og bæredygtige forretningsmodeller.

Format

Deltid

Varighed 1 år
Beliggenhed Monterrey
Programindtagelse september
Sprog Engelsk og spansk

En pioner postgraduate i Mexico

Den mexicanske energisektor gennemgår en større transformation, og derfor har EGADE Business School designet denne pioner i postgraduate grad i Mexico, beriget med en blandet tilgang, hvilket giver store muligheder for denne hurtigt skiftende industri. Denne grad er rettet mod fagfolk, der ønsker at mestre kompleksiteten i energisektoren.

Bliv en af de første førende eksperter inden for energisektoren i Mexico

Den særlige læseplan og format for denne specialiserede speciale blev designet til at drive dine færdigheder og viden gennem en grundig læringserfaring, så du kan blive en betydningsfuld leder i styring og oprettelse af strategiske projekter til energisektoren. Nogle af de største fordele ved dette program inkluderer følgende:

 • Muligheder for at interagere og udveksle erfaringer med eksperter fra både den offentlige og private sektor på energimarkedet.
 • Kurser fokuseret på økonomiske områder som en subspecialisering.
 • Et dybtgående kig på lovgivningsmæssige foranstaltninger , især i Mexico, såsom markedsstruktur og private selskabers deltagelse.
 • Et udøvende format med fleksibilitet til at afbalancere din professionelle succes med din personlige og arbejdsindsats
 • Adgang til et fakultet bestående af internationalt anerkendte professorer sammen med ledelse og deltagelse af branchens ledere i foredrag og sessioner.

Lær mere om optagelsesprocessen

Optagelse til denne specialisering er meget konkurrencedygtig. EGADE Business School 's Admissions Committee vurderer omfattende den akademiske og erhvervserfaring for hver ansøger med det formål at vurdere potentialet for akademisk succes og faglig vækst.

Adgangskrav

Professionel erfaring 5 - 8 år
Aldersspænd 30 - 35
Uddannelse Kandidater
Minimum / gennemsnit GMAT 550/600
Sprog Engelsk færdighedseksamen (TOEFL, IBT eller tilsvarende)
Yderligere krav
 • Ansøgningsskema
 • Adgangstest score (PAEP eller tilsvarende)
 • To professionelle anbefalingsbreve
 • Opdateret CV Officiel dokumentation
 • Engelsk eksamensbevis (TOEFL eller tilsvarende)
 • En redegørelse for formål
 • Interview med programlederen eller fakultetsmedlemmet
Senest opdateret Okt 2019

Om skolen

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Læs mere

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Minimer
Mexico City , Monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , Lima + 4 Mere Mindre