Graduate Certifikater I Erhvervslivet

Eastern Michigan University - College of Business

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Graduate Certifikater I Erhvervslivet

Eastern Michigan University - College of Business

Program Oversigt

Hvis du er en travl professionel, der ønsker at tilføje flere oplysninger og færdigheder til at din nuværende forretning viden, Michigan University's graduate certifikat program i erhvervslivet er Eastern designet til dig.

Hvis du beslutter at forfølge Master of Business Administration (MBA) eller en anden kandidat merkonom i ØMU i fremtiden, vil du opdage, at de fleste af de certifikater, kurser kan anvendes mod din uddannelse. På ØMU, er følgende kandidat certifikater tilbydes: Graduate Certificate i Business Administration (efter bachelor), graduate certifikater i et område af specialisering (efter bachelor), avancerede graduate certifikat i et område med specialisering (post graduate) og avancerede kandidat certifikat - MBA opdatering.


* Graduate Certificate in Business Administration

Forskerskolen certifikat i business administration er designet til dem, der har en bachelor-grad i et område, andet end business administration. Det giver en mulighed for at få faglige viden til personlig eller karriereforløb grundlæggende funktionelle forretning discipliner.


* Graduate Certificate i et område med specialisering

Hvis du har en bachelor-grad i erhvervslivet eller ikke-erhvervsmæssige og ønsker en mere specialiseret Graduate Business certifikat, ØMU tilbyder kurser i følgende funktionelle områder: Regnskab (Beskatning eller finansielle og driftsmæssige kontrolforanstaltninger), E-business, iværksætteri, finans, Human Resource Management, International Business, Marketing Management, Management Information Systems, organisationsudvikling, en nd Supply Chain Management.


Specielle funktioner

Klasser tilbydes i aften, og i nogle tilfælde om lørdagen, for at imødekomme elevernes behov. Kurserne udbydes efteråret og vinteren semestre, på e aften om ugen fra 18:30 til 9:10, eller i nogle tilfælde lørdag formiddag eller eftermiddag. Mange kurser tilbydes også på en forkortet forår / sommer session tidsplan, to aftener om ugen fra 18:30 til 9:10


Akkreditering

College of Business er fuldt akkrediteret af AACSB International - Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. Eastern Michigan University er fuldt akkrediteret af North Central Association of College og ungdomsuddannelserne.


Fakultet

Som kandidat-studerende, vil du studere med mange fuldtidsansatte fakultet medlemmer af College of Business, som er dedikeret til undervisning og som regelmæssigt deltager i akademiske og erhvervsmæssige aktiviteter.

Du vil have hands-on læringsmuligheder med fakulteter, som har den virkelige verden erfaring og faglige legitimationsoplysninger. Vores fakultet offentliggør i internationale, nationale og regionale referee akademiske og faglige tidsskrifter, rådgive og rådføre sig med en lang række områder erhvervslivet i de områder af professionelle, erhvervsliv, og produktionsydelser. De bringer aktuelle teknikker og up-to-date praksis på området til dig gennem undervisning, aktiv deltagelse i livet i campus og fællesskab. Som professorer, giver de innovative lederskab i udviklingen af ​​læseplaner, teambuilding og kommunikation.Adgangskrav


For at være berettiget til graduate certifikat program, skal de studerende have afsluttet en bachelorgrad fra en akkrediteret institution for videregående uddannelse med et minimum GPA på 2,5 (på en 4,0-skalaen). For den avancerede kandidat certifikatet eller MBA opdatering, skal eleverne have afsluttet en master-grad fra en akkrediteret institution med et minimum GPA på 3,0 (på en 4,0-skalaen). The Graduate Management Admissions Test (GMAT) er ikke påkrævet for certifikatet program, men er påkrævet for at fortsætte på en kandidatuddannelse i College of Business. Ud over de GMAT, skal følgende proces, der skal udfyldes:
  • Helvetica,> Udfyld og send ansøgningen om kandidat studyPay den ikke refunderes 30 dollar ansøgning feeSubmit officielle forhandlingsreferater med grader indsendt fra alle bachelor-og kandidatniveau institutioner deltog. Karakterudskrift skal være modtaget i en forseglet kuvert direkte fra institutionerne. Udskrifter fra internationale institutioner skal oversættes til engelsk. Ansøgere, hvis modersmål ikke er engelsk, skal dokumentere engelskkundskaber ved at indsende officielle prøveresultater for TOEFL / TWE eller MELAB tests. Den mindste TOEFL score for optagelse er 213.
  • Hvis du er en international studerende på en F-1 visum, skal udfylde regnskabsmeddelelse for internationale ansøgere.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
18 timer
Deltid
Information
Deadline
Locations
USA - Ypsilanti, Michigan, MI
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Ypsilanti, Michigan, MI
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen