Graduate certifikat i teknik forretning og sikkerhedsledelse

Confederation College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Graduate certifikat i teknik forretning og sikkerhedsledelse

Confederation College

Engineering Business and Safety Management Graduate Certificate Program er et unikt program, udviklet til internationale studerende med en ingeniøruddannelse (f.eks borgerlige, mekanisk, industri, og andre). Det vil øge deres viden og færdigheder i det specialiserede område af ingeniørarbejde forretning og sikkerhedsledelse. Programmet er designet til at give de studerende mulighed for at imødekomme efterspørgslen i teknik, industri- og byggesektoren for medarbejdere med ekspertise inden for projektledelse, arbejdsmiljø og sikkerhed management, menneskelige ressourcer, og kontrakt- og omkostningsstyring. Den 15-ugers praktik i fjerde semester vil give hands-on praktik i Canada for at styrke elevernes ingeniør lederevner og øge deres beskæftigelsesegnethed. Engineering Business and Safety Management-programmet er et kollegium Øverste Råd godkendte program; Det har også modtaget validering program ved den provinsielle legitimationsoplysninger Validation service (Ontario College kvalitetssikring Service). Programmet har fire hovedtræk:

 1. Engineering Business and Safety Management-program bygger på de studerendes eksisterende ingeniør uddannelse med fokus på de forretningsmæssige og sikkerhedsmæssige aspekter af teknik i Canada. Programmet vil introducere de studerende til canadiske tekniske principper og teknikker til kvalitetskontrol og kvalitetssikring. Programmet vil give instruktion om de juridiske og etiske aspekter af deres erhverv i Canada.
 2. Programmet vil indføre internationalt uddannede ingeniører til canadiske erhvervsmæssige standarder og praksis for sundhed og sikkerhed. Der vil være fokus på standarder og processer på byggeri og industri jobsites sundhed og sikkerhed, og hvordan de kan håndteres for at sikre en sikker drift af disse websteder.
 3. Programmet vil udvikle de studerendes projekt, omkostninger og kontrakter lederevner ved at udforske en række forskellige projektstyringsværktøjer strategier, værktøjer og relaterede teknikker til at bestemme levedygtigheden af ​​et projekt og sikre dens succes.
 4. Programmet vil tilbyde en lang række internationale virksomheder og menneskelige ressourcer lederkurser til at bygge en skillset, der er af unik værdi på tværs af flere sektorer i økonomien. Programmet vil udsætte studerende for de væsentlige elementer i markedsføring, menneskelige planlægning ressourcer og forhandling.

Bemærk: Indenlandske (canadiske) studerende kan også søge på dette program. Dog bør indenlandske studerende være opmærksom på, at det tilbydes på fuld undervisning, omkostningsdækkende basis, og yderligere studieafgift gælder. For mere information kontakt venligst vores Admissions Department eller telefon (807) 475-6213 Internationale studerende, der ønsker at ansøge om dette program, kan bruge online ansøgningen eller kontakte vores International Education Center for mere information.

Program Mål:

Efter en vellykket afslutning af programmet, vil kandidaterne være dygtige i følgende:

 1. Samarbejd med andre i udvikling, implementering og evaluering af organisatoriske sundhed og sikkerhed politikker og praksis.
 2. Administrer gennemførelse og evaluering af team-projekter ved at anvende projektledelse principper.
 3. Udvikle, gennemføre og evaluere strategier organisatoriske udvikling sigter mod at fremme organisatorisk effektivitet.
 4. Anbefal strategier til støtte principperne om bæredygtighed, virksomhedernes sociale ansvar og etik i forbindelse med en organisations integrative handel * initiativer og vurdere deres effektivitet.
 5. Udvikle og implementere strategier til at forhandle effektivt inden for forskellige kulturelle miljøer og tage fat virkningen af ​​kulturelle forskelle på en organisations integrative handel initiativer.
 6. Overhold gældende lovgivning om sundhed og sikkerhed, såvel som organisatorisk praksis og procedurer.
 7. Planlæg og koordinere anlægsopgaver og overvåge kvaliteten og mængden af ​​arbejde.
 8. Overvåge og fremme overholdelsen af ​​gældende sikkerhedslovgivning for at forebygge arbejdsulykker og giver et sikkert arbejdsmiljø og sundhed.
 9. Samarbejd med gennemførelsen og overvågningen effektiv omkostnings- og risikostyring af team-projekter.
 10. Bidrage til make-or-buy-analyser til at understøtte outsourcing beslutninger.
 11. Assist i vurderingen af ​​de politiske, sociale og miljømæssige konsekvenser af anlægsprojekter.

Ansættelses muligheder:

Kandidater vil arbejde selvstændigt og i fællesskab, anvendelse af tekniske sundhed og sikkerhed praksis, projektledelse teknikker og bredere forretningsmæssige færdigheder på tværs af flere sektorer i økonomien. Under deres 15 uger praktik og efter endt uddannelse, kan eleverne finde sig selv at arbejde i en af ​​disse positioner:

 • Jobsite koordinator
 • Projektkoordinator
 • Arbejdspladsen sundhed og sikkerhed rådgiver
 • Industriel og byggeri sundhed og sikkerhed officer
 • Byggeri estimator
 • Tekniske projektering og udarbejdelse arbejde - under ledelse af en ingeniør
 • Ingeniørvirksomhedsassistent - til løbende drift og vedligeholdelsesprojekter
 • Virksomhedsdrift assistent - til mindre virksomheder med interventionerne fra deres forretning

Omkostninger og gebyrer

Undervisningsgebyrer og andre omkostninger Undervisningsgebyrer er $ 11.368 pr. År plus tillægsgebyrer på $ 2.567, for i alt $ 13.935 pr. År (for '15 / '16). Yderligere internationale studiegebyrer For yderligere oplysninger om internationale studieundervisningsgebyrer, besøg International Education hjemmeside.

Adgangskrav

Grad eller eksamensbevis fra et akkrediteret universitet eller et kollegium inden for ingeniørfag som civil-, maskin- eller industriteknik eller et fællesskabskandidat med et eksamensbevis på ingeniørområdet. Kun internationale ansøgere: Internationale ansøgere skal have en eksamensbevis fra et akkrediteret universitet eller college (første eller anden klasse) inden for ingeniørfag som civil-, maskin- eller industriteknik. Ansøgere, hvis første sprog ikke er engelsk, skal fremlægge bevis for engelsk færdighed i henhold til følgende standarder:

 • en TOEFL iBT score på 88, eller
 • en IELTS score på 6,5, uden bånd lavere end 5,5.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret December 4, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
15,129 CAD
Information
Deadline
Locations
Canada - Thunder Bay, Ontario
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Canada - Thunder Bay, Ontario
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2019
Canada - Thunder Bay, Ontario
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen