Graduate certifikat i TESOL

Virginia International University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Graduate certifikat i TESOL

Virginia International University

Program Højdepunkter

Har du altid drømt om at udforske og opleve andre kulturer og lande? Vil du ønsker at rejse til udlandet for at undervise i engelsk i USA og mange andre lande i verden? Ønsker du at blive en succes og gøre din drømme virkelighed?

Den Graduate Certificate i TESOL program forbereder fremtidige kandidater til arbejdslivet som sprogundervisning specialister inden for engelsk undervisning. Kandidater af TESOL program er kvalificeret til at arbejde i mange forskellige pædagogiske miljøer både i USA og i udlandet.

Programmet søger at være en pioner inden for sprogundervisning ved at bygge en læseplan, der omfatter anbefalingerne fra arbejdsgivere i Fællesskabet i oprettelse og udvikling af nye kurser overordnede mål. Dette giver kandidater med en tiltrængt kant i deres jobsøgning, da studieordningen er fokuseret på at levere arbejdsgivere, hvad de leder efter i nuværende og kommende kandidater.

Den VIU Forskellen er tydelig i TESOL program i sit engagement i forberedelsen af ​​kandidater med et solidt fundament i undervisningen i ESL / EFL.

Program beskrivelse

The Graduate Certificate i TESOL program forbereder de studerende til at arbejde som engelsklærere i en verden, hvor det globale behov for engelskkundskaber er stigende. Efter en vellykket afslutning af programmet, vil de studerende have en sund forståelse af strukturen af ​​moderne engelsk samt grundlæggende begreber i sprogtilegnelse og sprogpædagogik, og få værdifuld klasseværelset erfaring gennem observation og overvåget undervisning. Vores kandidater vil være kvalificeret til at undervise i engelsk i en række undervisningsmiljøer i USA og i udlandet, såsom intensive sprogprogrammer, og private sprogprogrammer i ikke-engelsktalende lande.

Mission

Missionen for TESOL programmet på Virginia International University er effektivt at uddanne og give de studerende mulighed for at være succesfulde og dygtige sproglærere i en lang række forskellige sammenhænge og blandt diverse studerende befolkninger i USA og i udlandet ved at udstyre dem med de færdigheder, viden, og erfaring til at bidrage og udmærke sig i et innovativt og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø.

Jobmuligheder

Efter en vellykket afslutning af programmet, vil kandidaterne være kvalificeret til at undervise i engelsk i en række undervisningsmiljøer i USA og i udlandet, såsom:

 • Intensive engelske programmer
 • Private sprogskoler
 • Voksenuddannelserne
 • Engelsk som fremmedsprog programmer i ikke-engelsktalende lande

Bemærk, at vores TESOL programmer ikke giver licensure kræves for at undervise kvaliteter K-12 i amerikanske offentlige skoler.

akademisk forberedelse

Ved at udfylde vores Graduate Certificate i TESOL program, vil de studerende blive omfattende parat til:

 • Påfør en solid sproglig og pædagogisk udgangspunkt for at deres klasseundervisning
 • Administrer en bred vifte af klasseværelset scenarier effektivt
 • Udvikle og skabe interessante og meningsfulde undervisningsmaterialer
 • Evaluere og vurdere elevernes resultater
 • Brug innovativ teknologi i klasseværelset
 • Kommuniker effektivt med studerende fra forskellige kulturelle og sproglige baggrunde

World Class fakulteter og personale

Den TESOL program har en historie højt kvalificeret og engageret fakultet og personale, der er klar til at hjælpe eleverne langs deres rejse gennem programmet. Programmets fakultet bringe erfaring i forskellige områder, herunder udvikling af læseplaner og design, teknologi i sprogundervisningen / program, køb og studerende sprog engagement.

Ud over at levere top notch erfaringer klasseværelset, er det fakultet på VIU engageret i alle aspekter af programmet, herunder udvikling af læseplaner, studerende advisement og udvikling af programmatiske ressourcer blandt andre.

Levering af pensum er kun et aspekt af programmer på VIU, kom opleve personlig, tilgængelig, engagerende og sjov oplevelse!

Programoversigt

Fordele ved en grad i TESOL:

 • Få en solid forståelse af sprogtilegnelse principper og hvordan man effektivt undervise baseret på, hvordan mennesker får et sprog
 • Opnå praktisk erfaring gennem Practicum kurset
 • Lær metoder til at indarbejde teknologi og hvordan man fremmer en plejende og støttende læringsmiljø
 • Få praktiske færdigheder til at skabe en klasse / campus kultur støtter forskellige baggrunde og læringsstile
 • Lær at udvikle et klasseværelse, der fokuserer på de studerendes behov og ultimative mål gennem resultatet-baseret kursus og lektion udvikling

Program Features

 • Fakultetet med den virkelige verden ESOL / ESL, EFL og ESP oplevelse
 • Et solidt felt-baserede læseplan bygget med feedback fra arbejdsgivere
 • Modtag en verdensklasse uddannelse i en engagerende og støttende læringsmiljø
 • Forbedre på pædagogiske evner og kvalifikationer
 • Fakultetet er tilgængelige uden for klasseværelset for at få hjælp
 • Programmet kan være afsluttet med kurser taget online og onground
 • Dedikerede program administratorer for alle studerende

Akkreditering

Virginia International University er en akkrediteret institution for videregående uddannelse bedriftens akkreditering gennem akkrediterende Rådet for Independent Colleges og skoler (ACICS) og er certificeret til at fungere som Virginia State Råd for videregående uddannelse for Virginia (SCHEV). Yderligere oplysninger om godkendelse kan findes i afsnittet af Akademisk Catalog Akkreditering og certificeringer.

Resultaterne fra programmet

I arbejdet på at opnå den mission af programmet og de af Pædagogiske vil følgende resultater opnås:

 1. Forstå det teoretiske art og struktur menneskelige sprog.
 2. Forstå teoretiske modeller og principper for sprogtilegnelse og kende de aktuelle forskningsresultater om, hvordan sprog læres.
 3. Forstå sprog undervisningsprincipper, pensum og program design, samt forskning informere bedste praksis på disse områder.
 4. Demonstrere evnen til at udvikle teknologisk integrerede kurser og læseplaner med fokus på studerendes læringsresultater og individuelle behov
 5. Udnyt kritisk tænkning færdigheder til problem løser anden sprog lærende og klasseværelset spørgsmål.
 6. Demonstrere brug af akademisk kommunikation, etik og professionalisme.

Grad Krav

VIU s TESOL program tilbyder dig undervisning af høj kvalitet fra dygtige og erfarne fagfolk inden for TESOL, Lingvistik, og Second Language Acquisition at udstyre dig til en succesfuld karriere i den voksende inden for engelsk instruktion. Vores Graduate Certificate i TESOL program lægger stor vægt på praktiske erfaringer som vores TESOL studerende kan observere vores ESL lærere i VIU s ESL program. Vores TESOL studerende har også mulighed for at interagere med vores ESL elever og lærere samt muligheden for at undervise i vores ESL program for at få praktisk erfaring.

Ved afslutningen af ​​vores program, vil de studerende blive omfattende rede til at være engelsksprogede lærere i en bred vifte af indstillinger og uddannelsesniveauer i USA såvel som i udlandet.

Bemærk, at vores TESOL programmer ikke giver licensure kræves for at undervise kvaliteter K-12 i amerikanske offentlige skoler.

Program Detaljer

 • Studerende vil tage 6 kurser (18 graduate kreditter)
 • Programmet kan være afsluttet i to semestre på fuld tid undersøgelse
 • Kan være afsluttet på deltid eller fuld tid
 • Kan være afsluttet online eller på jorden
 • Meget overkommelig undervisning
 • Praktisk beliggenhed og tidsplan

Program Structure

Dette program kan være afsluttet inden for to (2) semestre af fuldtidsstudier og tilbydes i både online og boliger formater. I alt 18 kredit timer (6 kurser) er nødvendige for graduering. Programmet består af fire (4) centrale kurser (12 kredit timer) og to (2) valgfrie kurser (6 kredit timer).

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
2 semestre
Fuldtid
Price
Pris
11,376 USD
Information
Deadline
Kontakt skolen
Applicant Outside of the US July 15th, 2016; Applicant Already in the US August 19th, 2016
Locations
USA - Fairfax, Virginia
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Applicant Outside of the US July 15th, 2016; Applicant Already in the US August 19th, 2016
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
USA - Fairfax, Virginia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Applicant Outside of the US July 15th, 2016; Applicant Already in the US August 19th, 2016
Slutdato Kontakt skolen