ADGANGSKRAV

Afslutning af en bachelor-grad fra et godkendt institution.

PROGRAM BESKRIVELSE

The Graduate Certificate i TESOL er en fuldtids-program designet til at give grunduddannelse for lærere i engelsk som andet sprog. Det giver grundlag for sprogundervisning metode og den praktiske anvendelse.

Du skal udfylde mindst 100 timers teoretisk komponent og mindst seks timer tilsyn klasseundervisning. Dette program giver speciallægeuddannelse i engelsk sprogundervisning teori og praksis for lærere eller dem, der planlægger at blive lærere. Det giver det teoretiske grundlag og praktiske uddannelse af sproglærere påkrævet.

PROGRAM STRUKTUR

Studerende skal udfylde følgende fire (4) emner:

  • Engelskundervisning i Diverse Contexts
  • Professionel Praksis i sprogundervisning
  • Læring gennem Observation
  • Mindre Dissertation / Portefølje A

I tilfælde, hvor deltagerne ønsker at fortsætte i kandidatuddannelse, vil de modtage kredit for to fag (svarende til 20 point).

PROFESSIONELLE RESULTATER

En vellykket gennemførelse af dette program kvalificerer en person, der er indehaver af enten et anerkendt, pre-tjeneste undervisning kvalifikation eller en anerkendt eksamensbevis og 800 timers undervisning ESL erfaring, til at undervise i en australsk ELICOS institut eller skolesystemet. Internationalt kandidater af dette kursus underviser i mange lande på fem kontinenter. For flere detaljer om krav til lærerkvalifikationer i Australien besøge National ELT Akkreditering Scheme hjemmeside. Kandidater kan forvente at finde beskæftigelse som:

  • Engelsklærer
  • Engelsk Undervisning Trainer

ONLINE LEVERING

Dette program er også tilgængelig online for australske studerende (ikke til rådighed for internationale studerende visum) for januar, maj og september.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Bond University »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Jan 2020
Duration
18 uger
Fuldtid
Price
8,072 AUD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date