Graduate Certificate i Software Engineering

Graduate Certificate i SWE forudsætter, at eleverne har en betydelig baggrund i computing. Det både fordyber og udvider deres viden om computing og forbereder dem til stillinger med større ansvar inden for computervirksomheden samt for videre ph.d.-studier. Studerende interesseret i Graduate Certificate vil typisk ikke have en første grad i computing.

Adgangskrav

  • En bachelorgrad i Software Engineering eller Computer Science eller et tæt relateret felt (eller en bachelorgrad med faglig kompetence og viden svarende til en computer science grad.)
  • En bachelorgrad på ethvert felt med erhvervserfaring, der er relevant for dette certifikat. (Studerende i denne kategori vil skulle tage betydelige supplerende kursusarbejde for at gøre sig klar til dette certifikat, og det anbefales at tage Graduate Certificate i Software Engineering Foundations først.)

Program Krav

64370_Skjermbilde2017-11-19kl.19.27.30.png

Et andet 6000-niveau SWE kursus kan erstattes af et af de krævede kurser, hvis det fastslås, at ansøgeren har tilsvarende viden (fx et tæt matchende kandidat kursus).

Kandidater fra GCSWE opfordres kraftigt til at ansøge om MSSWE-programmet, og hvis de accepteres, tæller alle 6000-niveau kurser for GCSWE for kredit mod MSSWE.

Hvorfor Software Engineering

Software Engineering (SWE) repræsenterer et af de hurtigst voksende segmenter af software fagfolk. Erhverv og industri kræver softwareingeniører inden for medicin, militær, indenlandsk og international kommunikation, rumteknik og mange flere.

Software Engineering studerende på Kennesaw State University arbejder i hold, der leverer højkvalitets softwareprodukter, da de lærer de grundlæggende begreber inden for datalogi og hvad det betyder at være software ingeniør. Avanceret kursusarbejde vælges blandt områder som brugerinteraktionsingeniør, komponentbaseret udvikling, indlejrede systemer og andre state-of-the-art metoder og praksis, der afspejler de hurtige ændringer i feltet.

Vores SWE-programmer har fleksible muligheder via nat og online kurser, og små klassestørrelser sikrer, at eleverne lærer at kende deres professorer. Studerende modtager praktisk erfaring gennem laboratorier og klasseværelser.

Top grunde til at deltage Software Engineering på Kennesaw State University:

  • Georgien er i de ti største stater af højest betalte software ingeniører
  • Kennesaw State er det eneste offentlige universitet i Georgien, der tilbyder bachelor og kandidatgrader i Software Engineering.
  • KSU's BSSWE er akkrediteret af Engineering Accreditation Commission of ABET.

ADGANGSKRAV

  • Online Graduate Application - Der er en ikke refunderes $ 60 ansøgningsgebyr.
  • Udskrifter - Officielle udskrifter fra hver College og / eller universitetet du har deltaget. Skal være i en forseglet kuvert fra institutionen eller sendes elektronisk fra institutionen direkte.
  • Genoptag - (Kan uploades til online-ansøgning)
  • Opgørelse af Formål
  • To anbefalingstegn
Program undervist i:
Engelsk

Se 10 flere kurser fra Kennesaw State University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
290 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date