Graduate Certificate i Professional Writing for International Audiences

Et fire-kursus, ikke-uddannet program, er dette certifikat designet til fagfolk, der skriver til eller arbejder med en international befolkning.

I betragtning af den lette globale kommunikation (især på grund af internettet), den stigende afhængighed af engelsk som et internationalt forbindelsessprog, udvidelsen af ​​virksomhedernes interesser over hele verden og den hurtige vækst af internationale beboere i metro Atlanta, opfylder dette certifikat et vitalt kommunikativt behov i en række professionelle indstillinger. Erhvervspersonale kan inkorporere indsigt fra certifikatet i deres internationale virksomhedsdokumenter ved at forberede dem med en øget bevidsthed om kulturelle og sproglige nuancer af engelske sorter rundt omkring i verden. For eksempel har et voksende legeme af stipendium dokumenteret, hvordan asiatisk engelsk (f.eks. Singaporeansk, indisk og malaysisk) adskiller sig fra standard amerikansk engelsk på grund af sine brugeres kulturelle sammenhænge. En bevidsthed om disse forskelle vil gøre det muligt for forretningsfolk at undgå kommunikative forstyrrelser på grund af forskelle i kultur og engelsk brug. På samme måde vil pædagoger (college, high school, corporate trainers) drage fordel af dette certifikat ved at forstå sproget og retoriske strategier, der bruges af forfattere fra andre lande, hvis brug af engelsk kan afvige fra deres amerikanske modparter. Uddannere, der er opmærksomme på disse forskelle, kan bruge denne indsigt i klasseværelserne, især i de tilfælde, hvor internationale studerende arbejder med amerikanske studerende om at skrive projekter og andre klasseværelsesaktiviteter. Dette certifikat vil også være til gavn for fagfolk, der arbejder i almennyttige organisationer, offentlige medarbejdere og andre, der arbejder med eller skriver for en stor befolkning af ikke-indfødte engelsktalende.

Som navnet antyder, vil certifikatet være skrivebaseret, hvilket skelner det fra traditionelle lærere af engelsk til talere af andre sprog (TESOL) programmer. Certifikatet er karakteristisk for TESOL-programmer, fordi det ikke fokuserer på at undervise engelsk til ikke-hjemmehørende brugere. Der vil snarere fokuseres på, hvordan engelske brugere fra forskellige kulturelle og sproglige traditioner kan kommunikere mere effektivt i forskellige skriftlige medier som e-mail, websider, brochurer og formelle dokumenter. Derfor vil der også blive lagt vægt på processen med oprettelse af dokumenter, der kræver samarbejde mellem indfødte og ikke-indfødte engelsktalende og behovet for kulturel og sproglig følsomhed for at øge arbejdsforholdets effektivitet.

Ansøgning Process

Studerende interesseret i at ansøge om Graduate Certificate i Creative Writing vil gælde på samme måde med samme deadline som grad-søger studerende, bortset fra at de ikke er forpligtet til at tage GRE.

ADGANGSKRAV

  • Online Graduate Application - Der er en ikke refunderes $ 60 ansøgningsgebyr.
  • Udskrifter - Officielle udskrifter fra hver College og / eller universitetet du har deltaget. Skal være i en lukket kuvert fra institutionen eller sendes elektronisk fra institutionen direkte til ksugrad@kennesaw.edu.
  • Ansøgningsskrivelse (Kan uploades til onlineapplikationen) - Skal angive dine mål for MAPW-programmet og en begrundelse for valget af koncentrations- og supportområder.
  • Skrifteksempel (kan uploades til onlineapplikationen) - En kopi af repræsentative skriftprøver fra både koncentrationen og supportområderne, ikke mere end 25 sider.
  • CV (Valgfrit) (Kan uploades til onlineapplikationen)
  • Anbefalingsbrev (valgfrit) (Kan sendes elektronisk via onlineapplikationen)
Program undervist i:
Engelsk

Se 10 flere kurser fra Kennesaw State University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
290 USD
Deadline
Kontakt skolen
Priority deadline: February 1st. Final deadline: June 1st.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Priority deadline: February 1st. Final deadline: June 1st.
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Priority deadline: February 1st. Final deadline: June 1st.
End Date
Ansøgningsfrist
End Date