Graduate Certificate i it-sikkerhed

Informationssikkerhed er et af de hurtigst voksende områder inden for informationsteknologi og informationsstyring. Det er grundlaget for virksomhedernes beslutningstagning og pålidelige forretningsprocesser. Dette program forbereder eleverne til en række forskellige stillinger som informationssikkerhedsofficer, sikkerhedschef, driftsleder, systemer og netværksadministrator, juridisk professionel, risikostyring og informationsprofessor. Informationssikkerhed er særlig vigtig inden for bank og finans, folkesundhed, sundhedspleje og andre højtregulerede industrier. De, der gennemfører programmet succesfuldt, vil blive forberedt til sikkerhedsbevidsthed, hændelsesrespons til systemkompromis, forsvarsstrategier, konfigurationsstyring og juridiske spørgsmål.

Graduate Certificate i Information Technology Security Program er designet til it-fagfolk, der har en bachelorgrad eller har taget Information Technology Fundamentals Graduate Certificate (eller tilsvarende gennem andre kursusarbejde) for at fremme deres viden inden for informationssikkerhed.

Studerende, der tager eksamen med dette program, vil have en stærk baggrund i grundlæggende principper og anvendelser af computersikkerhed samt praktisk erfaring med sikkerhedsværktøjer, der almindeligvis anvendes i industrien.

  • Skal være i en forseglet kuvert fra institutionen eller sendes elektronisk fra institutionen direkte.
  • Genoptag - (Kan uploades til online-ansøgning)
Program undervist i:
Engelsk

Se 10 flere kurser fra Kennesaw State University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
290 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date