close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En kandidat certifikat er en sti af undersøgelse normalt åbent for studerende med en bachelor-grad. Det kan variere i varighed fra et til to år, afhængigt af motivet. Certifikat programmer tilbyder en intens lærerig oplevelse for studerende, der ønsker at udforske et givet emne. Hvad er uddannet certifikat i beskatning? Dette kursus giver de studerende et teoretisk grundlag og praktiske ha… Læs mere

En kandidat certifikat er en sti af undersøgelse normalt åbent for studerende med en bachelor-grad. Det kan variere i varighed fra et til to år, afhængigt af motivet. Certifikat programmer tilbyder en intens lærerig oplevelse for studerende, der ønsker at udforske et givet emne.

Hvad er uddannet certifikat i beskatning? Dette kursus giver de studerende et teoretisk grundlag og praktiske hands-on færdigheder til at udstyre dem med indgående kendskab til skatteområdet. Det hjælper også deltagerne udvikler skatte- færdigheder og innovative tilgange er nødvendige for at identificere og løse en række skattemæssige spørgsmål. Klasser kan omfatte beskatning af selskaber, personalegoder skatteplanlægning, statslige og lokale skatter, procedurer skat forskning, og den lovgivende og dømmende fundament af indkomstskat.

Deltagere i et graduate certifikat program får mange værdifulde færdigheder, herunder kreativ tænkning, udvikle interpersonelle relationer, og forbedre deres opmærksomhed for detaljer.De lærer også at fungere godt i teams og forskellige stilarter af kommunikation.

Beskatning programmer er tilgængelige internationalt, og fordi kurserne varierer mellem skoler, vil omkostningerne variere. Af denne grund, er det bedst at kontakte universitetet med det program, der interesserer dig at bestemme de nødvendige indskrivning og tinglysningsafgift.

Potentielle karrieremuligheder for kandidater af programmet er ofte tilgængelige i en række forskellige industrier, såsom finansielle, erhvervslivet, staten regnskab, og nonprofit regnskabsassistance. Nogle jobs kan omfatte revisor, skat revisor, virksomhedsejer, skat tilberedningsvirksomheden, bogholder, og selskabsskat forsker. Studerende kan også vælge at anvende deres kreditter mod en kandidatgrad, som kan føre til avancement og øgede muligheder løn.

Mange programmer udbydes på fuld og deltid for at imødekomme de skemaer af aktive arbejder fagfolk.Fordi programmet har en international attraktion, eksisterer muligheden for at få adgang til ønskede klasser og kurser eksternt. Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Seidman College of Business, Grand Valley State University
Grand Rapids, USA

Certifikatet kan normalt være afsluttet inden for en atten måneder tidsramme

Certifikatet kan normalt være afsluttet inden for en atten måneder tidsramme -
Graduate Certificate
Deltid
18 måneder
Online og campus kombineret
på universitet
Online