Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Uanset om det fører til en videregående uddannelse eller en avanceret karriere eller bare afrunding af ens færdighedssæt, giver et kandidatbevis en vej til videre studier. Tiltænkt for kandidater med en bachelorgrad, indeholder disse programmer flere kandidatniveau kurser taget over et eller to semestre. Kandidater i erhvervslivet eller tekniske majors kan spørge, "Hvad er en kandidatbevis… Læs mere

Uanset om det fører til en videregående uddannelse eller en avanceret karriere eller bare afrunding af ens færdighedssæt, giver et kandidatbevis en vej til videre studier. Tiltænkt for kandidater med en bachelorgrad, indeholder disse programmer flere kandidatniveau kurser taget over et eller to semestre.

Kandidater i erhvervslivet eller tekniske majors kan spørge, "Hvad er en kandidatbevis i kommunikation?" Udformet i lyset af en stadig mere sammenkoblet verden dækker dette kandidatniveau-program aspekter af effektiv og faglig kommunikation, herunder skriftlig og mundtlig kommunikation, og sociale medier. Studerende er ofte uddannet i moderne og nyligt udviklede kommunikationsmedier og i strategier for dygtigt at formidle information og overtale publikum og kolleger.

Studerende kan drage fordel af at tage en kandidatbevis i kommunikation ved at skærpe deres kapacitet til strategisk tænkning og planlægning i interpersonelle relationer. Studerende kan også udvikle flydende med visuelle præsentationer og værktøjer til online kommunikation, nyttige færdigheder i mange karriere.

Mens en kandidatbevis i kommunikation typisk tager under et år at afslutte, varierer undervisningsomkostningerne og registreringsafgifterne mellem skoler. Studerende skal tjekke en skoles hjemmeside eller kontakte deres kontorer direkte for at lære mere.

De færdigheder, der er udviklet og raffineret med et kandidatbevis i kommunikation, forbereder eleverne til karriere inden for business management og administration. På tværs af forskellige brancher er projektledere og direktører afhængige af faglig kommunikation til at overvåge arbejdstagere og lette gruppens indsats. Forskere, ingeniører og designere inden for forskellige områder udnytter også kommunikationsfærdigheder til at skrive tekniske rapporter, styre beslutningstagning i industrien, træne og styre nye medarbejdere og meget mere. Marketing ledere anvender overbevisende kommunikationsstrategier for at nå ud til potentielle kunder og forbrugere.

Mange skoler med programmer rettet mod business majors giver graduate certifikater i kommunikation, med online-programmer, der giver fjerntliggende studerende adgang til kurser. For at starte din ansøgningsproces, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
European College for Liberal Studies
Barcelona, Spanien +5 Mere

Graduate Certificate i kommunikationsstudier (12 studiepoeng).

Graduate Certificate i kommunikationsstudier (12 studiepoeng). -
Graduate Certificate
Fuldtid
Deltid
9 måneder
Engelsk
17 Feb 2020
på universitet
 
Centennial College
Toronto, Canada

Public Relations - Corporate Communications programmet tager kun to semestre at fuldføre og er et af de mest ansete PR-programmer i Toronto.

Public Relations - Corporate Communications programmet tager kun to semestre at fuldføre og er et af de mest ansete PR-programmer i Toronto. -
Graduate Certificate
Fuldtid
Engelsk
Sep 2020
på universitet
 
Fanshawe College
London, Canada

In today's increasingly digitally-connected and knowledge-based economy, communication skills are crucial for professional success across a wide array of sectors. Advanced Com ... +

In today's increasingly digitally-connected and knowledge-based economy, communication skills are crucial for professional success across a wide array of sectors. Advanced Communication for Professionals is an Ontario College Graduate Certificate program that supports learners and professionals in further developing their written, verbal and interpersonal skills. Canadian employers are increasingly emphasizing the importance of these skills for hiring and promotion; this program, therefore, cultivates excellence in workplace communication, interpersonal communication, writing and reports, and project development. Graduates will enjoy enhanced employability and advancement potential. -
Graduate Certificate
Fuldtid
Engelsk
04 May 2020
på universitet