$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Arbejdsmedarbejdere eller nyuddannede kandidater kan beslutte at øge deres viden om et fagområde ved at søge et kandidatbevis. Disse programmer kræver normalt kun et par kurser og tager et par måneder eller et par år, afhængigt af elevens tempo, for at fuldføre. Hvad er en kandidatattest i international hotel management? Disse programmer forbereder eleverne til at rejse og arbejde i udla… Læs mere

Arbejdsmedarbejdere eller nyuddannede kandidater kan beslutte at øge deres viden om et fagområde ved at søge et kandidatbevis. Disse programmer kræver normalt kun et par kurser og tager et par måneder eller et par år, afhængigt af elevens tempo, for at fuldføre.

Hvad er en kandidatattest i international hotel management? Disse programmer forbereder eleverne til at rejse og arbejde i udlandet i karriere inden for hospitalsbranchen. Studerende kan også forbedre deres sprogfærdigheder, mens de forfølger denne type certifikat. Under arbejdet med dette certifikat kan eleverne tage generelle ledelseskurser, hotel management kurser, arrangement planlægning klasser og andre kurser relateret til gæstfrihed feltet.

En af de vigtigste fordele ved at tjene denne type graduate certifikat er, at kandidater kan styrke deres ledelsesmæssige færdigheder, som kan hjælpe dem med at størkne en vellykket gæstfrihed karriere. Studerende kan også lære at imødekomme gæster og planlægge store begivenheder, som kan hjælpe dem med at tjene kampagner.

Hvorvidt programmet er personligt eller online, hvor meget institutionen opkræver for undervisning, og hvor lang tid certifikatprogrammet tager for at fuldføre, kan alle påvirke de samlede omkostninger ved at tjene dette certifikat. Hvor skolen ligger, kan også påvirke, hvor meget det koster.

Der er mange karrieremuligheder til rådighed for dem, der tjener et kandidatbevis i international hotel management. For eksempel kan kandidater være i stand til at arbejde som logi manager for et hotel, en mad service manager for en restaurant eller en arrangement planlægger for en stor eller uafhængig organisation. De, der tjener dette certifikat, kan også tage stilling som en eventpersonalechef eller en turistguide til et hotel eller logifirma.

Programmer til international hotel management eksisterer over hele verden, både personligt og online. For at finde ud af mere om tilgængelige muligheder, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Niagara College - Toronto
Toronto, Canada

Er du en serviceorienteret professionel, der ønsker at øge dine ledelsesmæssige og ledende færdigheder som forberedelse til en større gæstfriheds- eller turistrolle i Canada e ... +

Er du en serviceorienteret professionel, der ønsker at øge dine ledelsesmæssige og ledende færdigheder som forberedelse til en større gæstfriheds- eller turistrolle i Canada eller over hele kloden? Som kandidat fra programmet Hospitality and Tourism Management får du den nødvendige uddannelse, der er nødvendig for at påtage dig stadig højere roller på det globale marked for gæstfrihed og turisme. -
Graduate Certificate
Fuldtid
Engelsk
Maj 2023
på universitet