Filter
Graduate Certificate
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En kandidat certifikat er et program, der tilbydes til personer, der har gennemført en bachelor pensum. Et certifikat program giver typisk yderligere viden og færdigheder i den studerendes område af undersøgelsen.

Hvad er et Graduate Certificate i menneskelige ressourcer? Dette er designet til studerende, der ønsker at arbejde i stillinger højere niveau menneskelige ressourcer, som ledelse. Hvert program vil variere, men mange af dem vil dykke dybere ned i bestemte områder som kompensation, rekruttering, pensioner og ydelser, arbejdsmarkedsforhold, uddannelse og udvikling samt sundhed og sikkerhed. De fleste af dem vil lære ledelse og motivation færdigheder, så kandidater er parate til at føre forskellige grupper af mennesker.

Studerende, der deltager i dette program fordel i, at de udvikler kommunikation og problemløsning færdigheder, som vil hjælpe dem i både deres personlige og professionelle liv.Virksomheder i alle størrelser har brug for fagfolk til at lede og dirigere deres medarbejdere, så kandidater har en temmelig god chance for at finde arbejde efter afslutningen af ​​programmet.

Når der træffes beslutning om, hvilken skole til at deltage, omkostningerne er ofte en stor faktor. Fordi institutioner over hele verden tilbyder dette program, og placering er en stor faktor i de samlede omkostninger, er studerende opfordres til at kontakte skolerne og stille detaljerede spørgsmål om undervisning og gebyrer, herunder eventuelle stipendium og finansiel støtte muligheder.

Der er mange karrierer, at personer med denne certificering kan forfølge, og de muligheder afhænger i høj grad af de interesser og uddannelsesniveau for de færdiguddannede. Potentielle stillingsbetegnelser omfatter recruiter, direktør menneskelige ressourcer, leder af menneskelige ressourcer, uddannelse koordinator, sundhed og sikkerhed officer, arbejdsmarkedsforhold assistent, fordele administrator, og kompensation analytiker. Arbejdsgivere omfatter selskaber i forskellige størrelser og en bred vifte af industrier.

Vores online database indeholder en lang række internationale muligheder for din uddannelse. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

5 Resultater i Human Resources

Algonquin College

... [+]

Vores program

Niveau 01 kurser giver en baggrund i økonomi og regnskab, organisatorisk adfærd, projektledelse og arbejdsret.

[-]
Canada Ottawa
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
Online
Læs mere på dansk
TUI University - College of Business Administration

Certifikatet består af en serie på fire kandidat-niveau kredit kurser designet til at give kandidater med den aktuelle industrielle praksis, ledelse og styring teknikker ... [+]

Målet for det Graduate Certificate i Human Resource Management er at give administratorer og praktikere, der beklæder en bachelor grad mulighed for at lære de værktøjer og teknikker, der anvendes til at opnå og sikre kvaliteten af menneskelige ressourcer service og administration.

Der vil være fokus på at præsentere de analytiske værktøjer og teknikker, der vil tillade menneskelige ressourcer administratorer og fagfolk til at analysere, vurdere og forbedre de menneskelige ressourcer levering, arbejdsgiver-og medarbejdertilfredshed, ansvarlighed og processerne i organisationen, der sikrer løbende kvalitetsforbedring.

Certifikatet består af en serie på fire kandidat-niveau kredit kurser designet til at give kandidater med den aktuelle industrielle praksis, ledelse og styring teknikker til at analysere, udvikle og lede kvalitet menneskelige ressourcer på arbejdspladsen. ... [-]

USA Cypress
September 2020
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Columbia Southern University

CHRM program er designet til at give dig mulighed for at fuldføre dine studier i komfort i dit hjem på en selvbestemt tempo, der giver dig mulighed for at ære dine person ... [+]

Columbia Southern University anerkender, at der er en voksende ønske om mange i arbejdsstyrken for en målrettet uddannelse i en faglig specialisering.

For at imødekomme dette behov, CSU tilbyder Graduate Certificate Programs, der fuldt ud udnytter kurser fra CSU grad koncentrationer.

Graduate Certificate Programs

Studerende vælger fire kurser (12 semester kredit timer) fra en kandidat fusion for at tjene en kandidat niveau certifikat i fusionen området.

Curriculum

MHR 6551 - Uddannelse og Udvikling MHR 6901 - Kompensation Management MHR 6751 - Labor Relations og overenskomstforhandlinger MHR 6401 - ansættelsesret

[-]
USA Orange Beach
September 2020
Deltid
Online
Læs mere på dansk
United International Business Schools

Graduate Certificate i Human Resource Management består af mindst 12 europæiske kreditter og tage 1 studieår af 9 til 12 måneder deltid studier for at fuldføre (3 til 4 k ... [+]

Start din karriere med vores Graduate Certificate i Human Resource ManagementFleksible studieprogrammer

Vores fleksible studieprogrammer er baseret på den amerikanske model for videregående uddannelse , så de studerende kan vælge deres kurser baseret på kursuskrav, tidligere studier, aktuelle interesser og fremtidige ambitioner .

United International Business Schools ( UIBS )

Siden 2002 er der dedikeret tværkulturel uddannelse med et globalt perspektiv, United International Business Schools ( UIBS ) er en uafhængig privat uddannelsesinstitution med campusser i Europa og Asien. UIBS tilbyder fleksible forretnings- og ledelsesstudier på bachelor- og bacheloruddannelsen ( Master / MBA og Doctor / DBA ), der fører til private (programmatisk akkrediterede) grader og til amerikansk regionalt akkrediterede og europæiske statslige anerkendte grader i samarbejde med vores akademiske partnere.... [-]

Schweiz Zürich Belgien Antwerpen Spanien Barcelona Bruxelles Madrid Japan Tokyo Holland Amsterdam Italien Milano Geneve  + 11 Mere
November 2019
Engelsk
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
American University Online

American University's online graduate certifikat i Human Resource Analytics og Management forbereder dig til at svare på det kritiske spørgsmål, dagens HR-professionelle ... [+]

American University's online graduate certifikat i Human Resource Analytics og Management forbereder dig til at svare på det kritiske spørgsmål, dagens HR-professionelle ansigt - hvordan man kan øge organisatorisk effektivitet ved hjælp af de nyeste HR teknologier. Lær af branchefolk, der deler deres ekspertise inden for teknologi, måling, risikostyring og kommunikation for at give dig de færdigheder, du har brug for for at fremme din organisation.

Læreplanen blev udviklet med input fra et råd fra industriens fagfolk, som rådgav om kompetencer, standarder og branchetendenser for at sikre relevans for arbejdspladsen.

[-]
USA Washington
September 2020
Engelsk
Deltid
9 - 15 måneder
Online
Læs mere på dansk