Read the Official Description

Denne 6-måneders kursus forbereder dig med et fundament i business og regnskab for at give dig en introduktion til at studere på postgraduate niveau og uddybe din forståelse og ekspertise til beslutningstagning i erhvervslivet.

Graduate Certificate in Accounting er også en Pathway i Master of Professional Accounting, som vil kvalificere dig til at arbejde som en CPA kvalificeret revisor eller chartret revisor i Australien.

Kandidater fra dette program vil have større færdigheder til at anvende i deres egen virksomhed eller på tværs af forskellige sektorer, samt muligheder i finansielle tjenesteydelser og regnskabsindustrien.

Karrieremuligheder

Afslutning af dette kursus åbner muligheder i en række roller inden for regnskabsvæsen og finansielle tjenesteydelser. Kurset vil også øge den økonomiske viden og færdigheder virksomhedsejere og ledere i enhver branche.

Professionel anerkendelse

De, der ønsker en akkrediteret postgraduate regnskab grad skal studere Master of Professional Accounting, som er akkrediteret af CPA Australien og Chartered Accountants Australien og New Zealand (CA).

Graduate Certificate in Accounting giver en Pathway til Master of Professional Accounting.

Professionel placering

Graduate Certificate in Accounting er akkrediteret af CPA Australia andChartered Accountants Australien og New Zealand (CA). Kandidater kan også være berettiget til optagelse til Institute of Public Accounting (IPA).

Større områder af undersøgelsen

Studerende studerer fire af de otte kerneenheder i Master of Professional Accounting.

Vurderingsmetoder

Kurset indeholder progressiv vurdering og eksamen. Studerende vurderes på baggrund af skriftlige og mundtlige opgaver, der afspejler autentiske arbejdsopgaver og nutidige emner. Disse opgaver kommer i en række formater designet til at bistå viden og færdigheder udvikling i løbet af kurset. Formater omfatter forretningsrapporter, casestudier, diskussionsposter, præsentationer, quizzer og forskningsplaner og undersøgelser

Undervisningsmetoder

Studenter på campus oplever en bred vifte af undervisningsmetoder, herunder forelæsninger, øvelser, onlineaktiviteter og podcast virtuelle klasser. Undervisningsmetoden kan variere fra enhed til enhed.

Foredrag kan blive streamet live eller forudindspillet; På den ene side kan eleverne downloade en optagelse til deres bekvemmelighed.

Hver uge fremmer eleverne deres læring ved at følge aktiviteter, læsninger og casestudier, der træffes trin for trin på et websted for hver enhed. Da de bevæger sig gennem læringsresultaterne, kan de diskutere deres fremskridt i online fora og stille spørgsmål fra deres jævnaldrende, lektor eller tutor.

Program taught in:
Engelsk

See 11 more programs offered by Southern Cross University »

Last updated March 2, 2018
This course is Online, Campus based
Start Date
Mar. 4, 2019
Juli 2, 2019
Duration
6 måneder
Fuldtid
Price
13,800 AUD
$ 3.300 pr. Enhed, internationale studerende.
Deadline
By locations
By date
Start Date
Mar. 4, 2019
End Date
Sep. 3, 2019
Application deadline
Start Date
Juli 2, 2019
End Date
Jan. 2, 2020
Application deadline
Maj 21, 2019
Start Date
Okt. 2019
End Date
Apr. 28, 2019
Application deadline

Mar. 4, 2019

Location
Application deadline
End Date
Sep. 3, 2019

Juli 2, 2019

Location
Application deadline
Maj 21, 2019
End Date
Jan. 2, 2020

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
Apr. 28, 2019