Hvorfor studere online-undervisning på Madonna University ?

  • Få væsentlig viden om undervisning i online miljøer
  • Certifikatet kan udfyldes i et kalenderår
  • Lær af fakultetets medlemmer, der er eksperter på området
  • Kan omdannes direkte til MAT i online undervisning og e-learning, hvis det ønskes

Programoversigt

Uddannelsen certifikat i Online Instruction giver et teoretisk og praktisk grundlag for at udvikle online instruktion i en række forskellige indstillinger, herunder højere uddannelse og virksomhedernes uddannelse. Strukturen med den voksne elever i tankerne giver eleverne mulighed for at udforske online pædagogik og instruktionsdesign principper for at udvikle kurser og træning dedikeret til online miljø. Studerende vil også udvikle en forståelse af de etiske og juridiske standarder for online undervisning og eLearning.

Din fremtid

Dette program er rettet mod fagfolk inden for en række områder, der måske allerede har en avanceret grad, men ønsker yderligere viden inden for instruktionsdesign. Fakultet for Fælleskoler, der bliver bedt om at flytte deres kurser online, kan drage fordel af at have yderligere kendskab til online pædagogik og indholdsskabelse. Enhver, der gør træning på arbejdspladsen, skal have viden og færdigheder til at skabe just-in-time træning for deres medarbejdere. Frivillige, der udrangerer den "digitale generation", vil have brug for nye færdigheder for at skabe uformelle læringsmuligheder.

Grad Cert Online Instruction Plan of Study

Certificate krav (12 cr. Skal vælges)

EDU 5410 Instruktionsdesign til onlineundervisning: 3 point

  • Evaluering og anvendelse af instruktionsdesignteorier og principper for online kursusudlevering. Undersøgelse af fuldt online, hybrid, selvstændig stimulering og lette erfaringer med e-learning leveret via læringsstyringssystemer. Fokus på forfatterskabet af instruktionsenheder, der omfatter opsamling af information, hjemmesideopbygning og evaluering samt integration af video og multimedia. Anvendelse af retningslinjer for tilgængelighed og brugbarhed i web-baseret kursusdesign.

EDU 5430 Medieproduktion til online-undervisning: 3 point

  • Studerende lærer teknikker og strategier til at skabe nye instruktionsmedier til brug med online instruktion og måder at konvertere konventionelle ressourcer til passende elektroniske formater. Tekniske problemer relateret til balancering af mediekvalitet og brugerbåndbreddebegrænsninger analyseres.

EDU 6430 Online Assessment Practices: 3 point

  • Opførelse af en gyldig vurderingsplan for online kurser. Vurderingsplanen indeholder de standarder, der er beskrevet i The Michigan Curriculum Framework, ved hjælp af et webbaseret kursusstyringssystem. Principper for gyldig vurdering er vedtaget ved hjælp af teknologiske værktøjer, der omfatter online-opgaver, podcasts, diskussioner, testpræparationsværktøjer, sikre test og differentierede vurderingsstrategier. Forudsætninger: EDU 5410 og 5430.

EDU 6880 Online undervisningsprojekt og praksis: 3 point

  • Studerende designer en undervisningsenhed til online instruktion og feltprøve lektionerne med en prøve af aldersrelaterede studerende. Forudsætninger: EDU 6410, 6430 og 6450.
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Madonna University »

Senest opdateret July 20, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date