Graduate Certificate I Project Management

University of Management and Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Graduate Certificate I Project Management

University of Management and Technology

I dag er medarbejdere med projektledelsesevner i stor efterspørgsel. Fortune Magazine har identificeret projektledelsen som "den valgte karrierevej".

Graduate Certificate i Project Management program er designet til at imødekomme behovene fra projektledere og ledere fra den private og offentlige sektor. Det består af 7 instruktørledede semesterkurser, der er designet til studerende, der ønsker at forbedre deres projektledelses viden og færdigheder, men har ikke tid til at deltage i et fuldt uddannelsesprogram. Deltagerne deltager i regelmæssige kurser under UMTs 11-ugers semester.

Dette program er designet til studerende, der har mindst en bachelorgrad og kræver formel adgang til UMT.

Programmet blev udviklet af et fakultetsteam under ledelse af Dr. J. Davidson Frame, en verdenskendt projektledelsesekspert. I to årtier Ramme og andre UMT instruktører har uddannet mere end 30.000 ledere på dette område.


Kurser omfatter:

* Mgt 201. Effektiv kommunikation og bløde færdigheder.

Kommunikationsmodel: Afsender, modtager, kodning, dekodning, feedback, mediet, meddelelsen. Barrierer for kommunikation. Verbale vs. nonverbal kommunikation. Formel vs uformel kommunikation. Skrive rapporter. Gør præsentationer. Gennemførelse af møder. Praktiske øvelser i effektiv kommunikation. Håndter effektivt med kolleger, tilsynsførende, teammedlemmer og kunder.

* Mgt 250. Projektledelse.
Den centrale rolle projektledelsen i dag. En gennemgang af projektets livscyklus. Teknikker inden for omkostningsstyring, planlægning og ressourceallokering. Identifikation og styring af projektkrav. Et kig på projektstyringssoftware.

* Mgt 251. Planlægning og kontrol.
En grundig undersøgelse af planlægnings- og omkostningsstyringsspørgsmål. Arbejdsopdeling struktur konstruktion. Planlægning med PERT / CPM, Gantt diagrammer, milepæl diagrammer. Parametrisk og bottom-up omkostningsberegning. Anvendelse af S-kurven til omkostningskontrol. Livscyklusomkostningsberegning. Integreret cost / schedule kontrol ved hjælp af den tjente værdi teknik.

* Mgt 252. Projektfinansiering og budgettering.
Projekter som virksomheder og projektledere som administrerende direktører. Finans- og investeringsværktøjer til udvælgelse af projekter. Udarbejdelse af regnskabet for at organisere økonomiske data. Brug af finansielle målinger til forbedring af beslutningsprocessen. Oprettelse, implementering og overvågning af projektbudgetter. Kapital budgettering teknikker. Virkelig mulighed tilgang til at gøre go / no go beslutninger om projekter.

* Mgt 253. Risikostyring og kvalitetsstyring.
Risikoidentifikation, risikoindvirkningsanalyse, risikoreduktionsplanlægning. Mitigating risiko. Risikostyringsteknikker, såsom Monte Carlo-simulering. Definere kvalitet. Total kvalitetsstyring (TQM). Kvalitetskontrol. ISO 9000 perspektiv på kvalitet.

* Mgt 254. Kontrakter og indkøb.
Pre-award og efter-award faser. Kontraktsbetingelser: fast fastpris, omkostnings plus, omkostninger plus fast gebyr, pris plus tildeling gebyr, omkostninger plus incitamentsgebyr, tid og materialer. Budprocessen. RFP'er, RFQ'er og IFB'er. Arbejdsopgørelsen (SOW). Løse tvister.

* Mgt 279. Forvaltning af store programmer.
Et overblik over værktøjer, processer og regler for styring af store komplekse programmer: programmets livscyklus, etablering og drift af et programkontor, kontrakterings- og indkøbsproblemer, regler for store systemopkøb, implementering af værdiforvaltning, koordinering af arbejdsindsatsen blandt underleverandører, sammenhængen mellem budgetcyklus og programcyklus, styring af en projektportefølje.


Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret September 20, 2017
Varighed og pris
This course is
Online
Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Deltid
Information
Deadline
Locations
USA - Arlington, Virginia
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
USA - Ashburn, Virginia
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Arlington, Virginia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
USA - Ashburn, Virginia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen