Læs den officielle beskrivelse

Graduate i Visual Merchandising

I forbindelse med detail plads, vises Visual Merchandising som en grundlæggende disciplin er ansvarlig for den kommercielle drift af produktet ved salgsstedet professionel.

Kommunikation med forbrugeren, og deres loyalitet, segmenteringen af ​​produktsalg plads, rentabilitet, indkøb proces, personaleledelse, logistik mv, er spørgsmål i forbindelse med den disciplin af Visual Merchandising.

Denne uddannelse er suppleret med andre ikke-specifikke ressourcer visuelle, som design af kommercielle møbler eller præsentation og formidling af projekter, som vil hjælpe yderligere integration i arbejdsgrupper og yde professionel højere kapacitet for integreret forvaltning point salg.

Hvis Graduate Design af kommercielle Spaces fastslår omfanget af arbejdet i indretningsarkitekt rum i at definere de formelle og tekniske aspekter af plads til tilstrækkeligheden af ​​forretningsidé til fornuftige virkelighed, denne Graduate Visual Merchandising gør i den forstand at definere kravene til efterfølgende håndtering af salgsstedet. Bliver derfor ideel til både designeren og lederen af ​​stikkontakten stik.

MÅL UDDANNELSE

Dette postgraduate program hovedformål er at uddanne fagfolk på området for Window dressing og Visual Merchandising at strømline og optimere processerne i en detailforretning.

Den studerende vil få en klar vision af de centrale områder af forvaltningen af ​​en detailforretning for at kunne udvikle et projekt ledelse og kommerciel aktivitet, dominerer og lancering alle områder af en detailforretning.

 • Udvikle kommunikationsevner og samarbejde med branchefolk.

 • Design og producere projekter Window Dressing, Visual Merchandising og Business Møbler.

 • Brug instrumenter, som repræsenterer ESCAPARATISMO projekter, Visual Merchandising og erhverv Møbler.

 • Kommunikere projektet udviklet en specialiseret publikum ved hjælp af sproget i Visual Merchandising ejer.

 • Forstå de krav og begrænsninger af Visual Merchandising Project.

 • Brug en tankegang at udvikle et udkast til design visuel merchandising.

 • Udvikle forslag til kommerciel møbler og teknisk udvikling.

CURRICULUM

Graduate Visual Merchandising, har til opgave at definere faglig disciplin, der varetager forvaltningen salgsstedet.

Den er opdelt i 4 moduler, hvor de teoretiske problemstillinger, der er nødvendige for udviklingen af ​​faglige aktioner, underviste Visual Merchandising og give et overblik over det ansvar, styring salgsstedet. Teorien verificeres med arbejde og øvelser.

Fra det første modul også de hæve de mål, der skal opnås fra Graduate afgangsprojekt og i det sidste modul, er fuldt udviklet til yderligere forsvar ved en ret i specialiserede fagfolk. Den studerende vil få støtte fra en tutor, som vil guide dig gennem processen med projektarbejde.

Programmet vil blive suppleret med foredrag af fagfolk og med en rundvisning Retail slags.

 • Modul I - Business Development Concept, intern indretning af salgsstedet
 • Modul II - Visual Merchandising. Udvikling. Ledelse
 • Modul III - Oprettelse og konceptualisering af den kommercielle formel
 • Modul IV - Udvikling af færdigheder til en Visual Merchandiser

PROFESSIONELLE Udflugter

 • Visual Merchandiser professionel.
 • Professionel vindue kommode.
 • POS Manager.
 • Erhvervsrådgiver.

DATA ARK

Problem: 6. udgave

Kvalifikation: Visual Merchandising kandidat fra University of Vic-UCC. Studerende uden universitetsuddannelser vil modtage en Folkeuniversitetet Studies Diploma.

Credits: 30 ECTS

Skoleperiode: Fra 8 oktober 2015 til maj 2016. Præsentation PFE: Juni 2016

Åbningstider: Tirsdag og torsdag fra 16h til 19h

Modalidad: Klasseværelse

Sprog: Spansk

Pris: 3.480 €

Adgang: Kandidater og / eller kandidater. Højere kandidater. Højere uddannelse niveau cyklusser af plastisk kunst og design, og professionelle familier: Interior design, grafisk design, industrielt design og kunsthåndværk tøj. Fagfolk uden særlige kvalifikationer sektor, kan dokumentere erhvervserfaring. Adgang til kurset er bestemt af en udvælgelsesproces.

Bemærkninger: Spansk intensivt kursus i september for udenlandske studerende, der ønsker at tilmelde sig Masters (valgfrit kursus).

Program undervist i:
Spansk

Se 14 flere kurser fra Bau Design College of Barcelona »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
3,480 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist